- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.421
Aynen oyle ne gelirse gelsin imtihanevet evet eşimde ben de ailemizde böyle düşünüyoruz, her türlüsü Rabbimden geliyo sağlıklı olsunlar diye dua edelim
Bende ayni durumdayım hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti bile yok bende yani bende aynıyım bugun gittim oyuzden merakımdan muayene oldum keseyi gördükBen 5+1 ya tabiki bulantısız hamilelik herkesin hayali ama insan endişe ediyo acaba iyi mi bi sorun var mı diye çünkü yorgunluk halsizlik falan da yok bebiş iyidir insallah çok habersiz bırakiyo beni
Ben ağustosta kimyasal gebelik yaşadığım için ve eşim negatif ben pozitif kan grubundan olduğumuz için doktorum tarama testleri yerine fetali önerdi ama tabi bunun sürecine daha cok varBen gerekli mi tam olarak emin olamiyorum henuz cok erken zaten de
Hmm nisan ayinda bende kimyasal gecirmistim. Onda istediklerini hic bilmiyordumBen ağustosta kimyasal gebelik yaşadığım için ve eşim negatif ben pozitif kan grubundan olduğumuz için doktorum tarama testleri yerine fetali önerdi ama tabi bunun sürecine daha cok var
Belirtiler o gunlerden sonra artiyor bence yani bende oyle oldu. Beta artisi ile ilgili sanki. Ne zaman guzelce buyumeye basliyor o zaman sanki biraz daha kendisini belli ediyirBende ayni durumdayım hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti bile yok bende yani bende aynıyım bugun gittim oyuzden merakımdan muayene oldum keseyi gördükdaha çok minnak gayet sağlıklı bir kese dedi bakalım inslh sağlıkla ilerler 10 gun sonra çağırdı birdaha 5+1 bugun benimde
Sanırım öyle beta daha 1725 benim dünkü bugunde keseyi gördük karindan şükür doktor iyi dedi bakalım insallah hersey yolunda ilerlerhepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBelirtiler o gunlerden sonra artiyor bence yani bende oyle oldu. Beta artisi ile ilgili sanki. Ne zaman guzelce buyumeye basliyor o zaman sanki biraz daha kendisini belli ediyir
ben gerekli olduğunu düşünmüyorum sonuçta Allah korusun hastalık vs olsa aldırmayacağım çocuğu. Öğrenipte kalan hamilelik zamanımı üzülerek ah vah ederek geçirmek istemiyorum
Bende sizler gibi düşünüyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlerebende ayni sekilde dusunuyorum. Taramalari bile yaptirmayabilirim zorunlu degilse eger
Aminn. Insallaj guzel gzel gorun bebeginiziiBende sizler gibi düşünüyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere
Benimde randevum 4 de cok heyecanlym
Evet evet daha cok kucuk zaten benim dun bugun pik yapti gibi bir hafta buyuk sizden oyle dusununSanırım öyle beta daha 1725 benim dünkü bugunde keseyi gördük karindan şükür doktor iyi dedi bakalım insallah hersey yolunda ilerlerhepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
ayy çıkınca haber verBende sizler gibi düşünüyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere
Benimde randevum 4 de cok heyecanlym
Açıkcası doktor bir sebep sunmamıştı bana progestan fitil vermişti. Ara ara lekelenme yaşıyordum ama hiçbir şey olmadı. Sağlıkla ilerledi. Dinlen vs de dememişti. Eğer dr sorun yok dediyse hiç merak etmeyin. Ben hamileyken her konuyu endişe etmiştim ama hamileliklerin %90 ı tamamen sağlıkla ilerliyor. Dr lar da böyle diyor. Siz de kendinizi üzmeyin dr unuzun talimatlarını dinleyin ve kendinizi akışa bırakın. Her şey olması gerektiği gibi ilerleyecekMerhaba ben de 4+4 haftalığım. Bir haftadır lekelenmem var renk tonu kahverengiye de dönüyor açılıyor koyuluyor bazen hafif pembe ve kahve kırmızı arası oluyor. Doktor rahim kalınlaşmış hazırlanmış dedi. Lekelenme için de sorun yok yerleşme kaynaklıdır dedi. Sizin lekelenmeniz neden kaynaklı olmuştu acaba? Kan uyuşmazlığı da var 2 kimyasal oldu zaten korkuyorum biraz
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
İmza alanı eklemek için yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ P Prettywomaan 25 2. 8 Eylül 6+4 Kız 16.06.2026 @Manolya_31 44 2. 8 Eylül 6+0 6+2 15.06.2026 @adsuma 23 1. 24 Eylül Erkek 30.06.2026 P Paradisee 30 1. 6 Ekim 5+2 sano 30 1. 23 Eylül 6+3 @Tugceir 24 1. 27 Ağst 8+2 03.06.2026 M muhasebeci2547 27 1. 10 Eylül 6+3 6+3 17.06.2026 Z zyynppp 26 1. 21 Eylül 28.06.2026 kittenlyy 34 2. 10 Eylül 5+0 B bfbf 27 1. 9 Eylül @afitap06 27 1. 26 Ağst 5+3 7+2 01.06.2026 Y yolculuk2345 28 1. 22 Eylül @gulaysedeniz 36 1. 5 Eylül 7+0 7+0 12.06.2026 @dmldgn 26 1. 18 Eylül 24.06.2026 @xxperia 27 29 Ağst 5+3 6+2 05.06.2026 @Esmeren 32 1. 17 Eylül 4+5 5+5 @asluh 26 1. 20 Eylül 5+0 26.06.2026 @damybe 35 1. Ve 2. 4 Ekim 5+4 Kız-Erkek 22.06.2026 @demre123 30 1. 11 Eylül 6+1 6+1 18.06.2026 @Kittylovers 44 3. Ve 4. 4 Ekim 5+3 22.06.2026 @Melika88 37 2. 8 Eylül 5+5 @bestinfo 33 1. 7 Eylül 4+4 6+4 14.06.2026 @Efnanala3494 31 1. 30 Ağst 06.06.2026 @sedcyl 31 2. 10 Eylül 5+5 19.06.2026 @berfinAk 23 3. 13 Eylül 4+3 5+4 20.06.2026 @blackbird87 38 3. 11 Eylül 18.06.2026 @eliifzgen 27 1. 3 Eylül 5+3 7+2 10.06.2026 @kedikulagi 28 1. 25 Ağst 6+2 01.06.2026
Bende dayanamadım gittim bugün minnacık bi kese gördüm aynıyız senle 5+1 bana da 10 gün sonra gel dediBende ayni durumdayım hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti bile yok bende yani bende aynıyım bugun gittim oyuzden merakımdan muayene oldum keseyi gördükdaha çok minnak gayet sağlıklı bir kese dedi bakalım inslh sağlıkla ilerler 10 gun sonra çağırdı birdaha 5+1 bugun benimde
Ben işte hep alttan muayene oluyorum kızımıda başka doktor karından baktı anlamadı açılmam olduğunu yoksa alttan baksaydı suan belki kızım kucağımda olurduİyiyim canım toparladım ilaçla düşük yapmaya çalışıyorum işte biraz geldi parça leke leke geliyor şuan sadece gittiğim doktora çok kızgınım nasıl bilemedi o kadar heveslendirmişti ki beni büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için karından bakması iyi bişey değil bence karından baktığı için anlamadı kesinlikle Altan muayene isteyin
böyle bir durumda nasıl bir sorun çıkıyor ben ve eşimde de aynı bu şekilde kan grubumuzBen ağustosta kimyasal gebelik yaşadığım için ve eşim negatif ben pozitif kan grubundan olduğumuz için doktorum tarama testleri yerine fetali önerdi ama tabi bunun sürecine daha cok var
Olacak olan her neyse o olacak zaten haklısınız kendimi strese sokmamaya çalışıyorum. Mesajınız benim içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim.Açıkcası doktor bir sebep sunmamıştı bana progestan fitil vermişti. Ara ara lekelenme yaşıyordum ama hiçbir şey olmadı. Sağlıkla ilerledi. Dinlen vs de dememişti. Eğer dr sorun yok dediyse hiç merak etmeyin. Ben hamileyken her konuyu endişe etmiştim ama hamileliklerin %90 ı tamamen sağlıkla ilerliyor. Dr lar da böyle diyor. Siz de kendinizi üzmeyin dr unuzun talimatlarını dinleyin ve kendinizi akışa bırakın. Her şey olması gerektiği gibi ilerleyecek
Ay benim de 5+2 bugün yarın ilk kontrole gidicem keseyi görebildin mi senBen 5+1 ya tabiki bulantısız hamilelik herkesin hayali ama insan endişe ediyo acaba iyi mi bi sorun var mı diye çünkü yorgunluk halsizlik falan da yok bebiş iyidir insallah çok habersiz bırakiyo beni
Canım 5+1 de sadece kese mi göründü? Yolk sac falan göründü mü bende yarın gidicem çok heyecanlıyımBende ayni durumdayım hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti bile yok bende yani bende aynıyım bugun gittim oyuzden merakımdan muayene oldum keseyi gördükdaha çok minnak gayet sağlıklı bir kese dedi bakalım inslh sağlıkla ilerler 10 gun sonra çağırdı birdaha 5+1 bugun benimde
Sağlıkla inşSelamlar,
Ben de aranıza katılıyorum
Yaş 43
1.çocuk
SAT 19 Eylül
Kese 5+3
Tahmini doğum 26 Haziran
Hepimizin sağlıkla kucaklarımıza almamız dileğiyle!
Sorun olarak değilde kimyasal gebelik yaşadığımdan dolayı bu nedenle bakılması uygun dedi kimyasal gebelik genetikle alakalı bir sorundan kaynaklı yada pıhtılasma kaynaklı yada hic bir sebep yokken seklinde olabildiği için fetalde genetiğe bakıldığından uygun bu olabilir dediböyle bir durumda nasıl bir sorun çıkıyor ben ve eşimde de aynı bu şekilde kan grubumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?