Ayy inşallahBenim duyan arkadaşlarım varinşallah duyulur içiniz rahat eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallahBenim duyan arkadaşlarım varinşallah duyulur içiniz rahat eder
Yumurtanın çatladığı günü 0. gün kabul ederek saymaya başladığımızdaki günlermiş yani days past ovulation kısaltmasıymışdpo nedir?:)
Hayırlı uğurlu olsun ben de 27 ile öğrenmiştimsağlıkla tutunur inşallahhh haberdar edinn
Anladım canım :) ben ovü takibi yapmiyordum, geç yumurtladım galiba.. sat tan sonra 21.güne kadar eşim yoktu sonraki günlerde ihtimal yok derken gebe Oldugumu öğrendim :)Yumurtanın çatladığı günü 0. gün kabul ederek saymaya başladığımızdaki günlermiş yani days past ovulation kısaltmasıymış
Dpo10-11 gibi silik, 12-13 gibi koyu çizgi çıkar demişlerdi o nedenle 10.gün dayanamadım yaptım sonra da çizgiyi görünce kan verdim :)
Ayy inşallahh çok sağ olunn çok sevindim sizin adınıza da hayırlı uğurlu olsuntemmuzda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
![]()
Ben de 31inde gideceğim doktora inşallah güzel haberler alırızBuraya ben de katılayım dedim herkese merhabalar, beklenen adet tarihim 27eylüldü. En erken silik çizgiyi dpo10da gördüm. 21eylülde 52 hcg, 23eylülde 178i gördüm. Doktorum bir hafta sonraya gel dedi. Progesteronum 24 çıktı o da iyiymiş. 27eylülde ağrılarım çok artınca acaba bir şey mi oldu diye korkup yine kan verdim 1000hcg geldi bu seferde. 31ine randevum var, tahminen hcg 4000olacak umuyorum keseyi ve hatta bebişi belki görürüzbeklemek çok zor cidden endişe dolu her günüm… tahmini 2 temmuz gözüküyor doğum tarihi, bir yengeç bebişi gelecek inşallah..
Erken döllenmedir :) benim arkadaşım 1 gün gecikmeyle 10000 olarak öğrndi ve ertesi gün doktora gittiğinde hem kese hem kalp atışı gördü.. ben de gecikmenin 4.gününde 27 ile öğrenince kimyasal diye düşünmüştüm o yüzden çok düşük gelmişti. Üzmeyin yani kendinizi inşallah her şey yolundadırMerhabalar adet gecikmemin bugün 5. günü beta hcg değerim 5386 çıktı. Biraz yüksek değil mi kafam çok karıştı![]()
İçimi rahatlattın çok teşekkür ediyorumErken döllenmedir :) benim arkadaşım 1 gün gecikmeyle 10000 olarak öğrndi ve ertesi gün doktora gittiğinde hem kese hem kalp atışı gördü.. ben de gecikmenin 4.gününde 27 ile öğrenince kimyasal diye düşünmüştüm o yüzden çok düşük gelmişti. Üzmeyin yani kendinizi inşallah her şey yolundadır
Doktor bebeğin organ gelişimi dönemi olduğu için önermiyoruz dedi bana ama değerlerim baya düşük 12. Haftayı beklemeyip kullansam mı ya çok stres oldumD vitamini bebeğin tutunması için de çok önemli kaç çıktı değerleriniz ( erbatab ürünleri kullanıyorum ben d vitamini hap olarak değilde damla olarak alıyorum)
Benim 13 çıktı. Doktor önermedi ama size ne diyecek merak ediyorum gittiğinizde bilgi verir misinizBen dsha doktora gitmedim de d vitaminim 20 çıkmış bilmiyorum kullanmalı mıyım
Canım benmi yanlış anladım bat 27 ekim olmasın ?Buraya ben de katılayım dedim herkese merhabalar, beklenen adet tarihim 27eylüldü. En erken silik çizgiyi dpo10da gördüm. 21eylülde 52 hcg, 23eylülde 178i gördüm. Doktorum bir hafta sonraya gel dedi. Progesteronum 24 çıktı o da iyiymiş. 27eylülde ağrılarım çok artınca acaba bir şey mi oldu diye korkup yine kan verdim 1000hcg geldi bu seferde. 31ine randevum var, tahminen hcg 4000olacak umuyorum keseyi ve hatta bebişi belki görürüzbeklemek çok zor cidden endişe dolu her günüm… tahmini 2 temmuz gözüküyor doğum tarihi, bir yengeç bebişi gelecek inşallah..
İkiz gebelik düşündürür bu durum bence ama bilemedim bilen arkadaşlar yazar birazdanMerhabalar adet gecikmemin bugün 5. günü beta hcg değerim 5386 çıktı. Biraz yüksek değil mi kafam çok karıştı![]()
Eveet ben heyecandab yanlış yazmışımCanım benmi yanlış anladım bat 27 ekim olmasın ?
Okuyorum okuyorum anlayamıyorıö başa sardım yok çıkamadım işin içindenEveet ben heyecandab yanlış yazmışım![]()
Siz öyle deyince ben de okudum aynısı bana da oldu haha heyecandan hemen anlatayım derken yanlış yazmışımOkuyorum okuyorum anlayamıyorıö başa sardım yok çıkamadım işin içinden![]()
Siz öyle deyince ben de okudum aynısı bana da oldu haha heyecandan hemen anlatayım derken yanlış yazmışım![]()
6+1 oluyorsunuz bence erken değil gözükür diye düşünüyorumbenimde sat 1 ekim bat 29 ekim ayın 13 üne randevu aldım hem kese hem kalp atışı için arkadaşlar yazarlar birazdan erken değildir heralde diymi
Tamam canım saol sen 31 inde kese görmek için gidiyorsun diymi6+1 oluyorsunuz bence erken değil gözükür diye düşünüyorum![]()
Tabiki cuma gideceğim ne derse yazarımBenim 13 çıktı. Doktor önermedi ama size ne diyecek merak ediyorum gittiğinizde bilgi verir misiniz