Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım :) ben ovü takibi yapmiyordum, geç yumurtladım galiba.. sat tan sonra 21.güne kadar eşim yoktu sonraki günlerde ihtimal yok derken gebe Oldugumu öğrendim :)
Gerçekten nasipte varsa olacağı varsa oluyor 🥰 O yüzden her şeyin hayırlısını diliyorum sürekli umarım güzellikler bizi bulur 🌸 zaten bu telaşların sonu hiç bitmiyor önce beta takibi, sonra kese, sonra gelişimiydi cinsiyetiydi doğumuydu derken ohooo hatta doğunca ayrı bir macera 😅

Merhaba benim de sat 24 eylüldü bat ise 22 ekimdi. 20 ekimde Silik çizgi ile öğrendim. Sonrasında 23 te 117, 24ünde kan verdim 187 çıktı. Bugün 5 haftalık oldu. Cuma kontrole çağırdı bakalım keseyi görebilecek miyim 🥰 5 ayda 2 kimyasal yaşadım biraz tedirginim merak ediyorum açıkçası süreci.

Gerçekten nasipte varsa olacağı varsa oluyor 🥰 O yüzden her şeyin hayırlısını diliyorum sürekli umarım güzellikler bizi bulur 🌸 zaten bu telaşların sonu hiç bitmiyor önce beta takibi, sonra kese, sonra gelişimiydi cinsiyetiydi doğumuydu derken ohooo hatta doğunca ayrı bir macera 😅
Amin inşallah🥰 gerçekten de:) önce beta artacak mı arttı, kese gözüktü mü gözükse kalbi atti mi atsa gelişimi güzel mi dediğin gibi bitmiyorr 🙃 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kolaylıkla güzellikle geçer

Merhaba benim de sat 24 eylüldü bat ise 22 ekimdi. 20 ekimde Silik çizgi ile öğrendim. Sonrasında 23 te 117, 24ünde kan verdim 187 çıktı. Bugün 5 haftalık oldu. Cuma kontrole çağırdı bakalım keseyi görebilecek miyim 🥰 5 ayda 2 kimyasal yaşadım biraz tedirginim merak ediyorum açıkçası süreci.
Güzel haberler verirsiniz bize de inşallah :)

ay inşallah güzel haberlerinizi alırız, cuma günü hepimiz için en güzel haberleri aldığımız gün oluur inşallah 🥰🥰

Kızlar bende 27 ekimde en son kan verdim 1536 çıktı , iki kat düzenli arttı. Kese için 3 kasımda gideceğiz ama önceden boş gebelik geçirdiğim için çok tedirginim düşünmeden edemiyorum ya 🥹

Kızlar bende 27 ekimde en son kan verdim 1536 çıktı , iki kat düzenli arttı. Kese için 3 kasımda gideceğiz ama önceden boş gebelik geçirdiğim için çok tedirginim düşünmeden edemiyorum ya 🥹
Olacakların önüne geçemeyiz.. bizim için hayırlısını güzelini dilemekten dua etmekten başka bie şey gelmiyor elimizden. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.. akışına bırakmaya çalışın biliyorum zor ama olacak olan oluyor stress yapmamaya çalışın inşallah güzel haberler alırsınız:)

Buraya ben de katılayım dedim herkese merhabalar, beklenen adet tarihim 27eylüldü. En erken silik çizgiyi dpo10da gördüm. 21eylülde 52 hcg, 23eylülde 178i gördüm. Doktorum bir hafta sonraya gel dedi. Progesteronum 24 çıktı o da iyiymiş. 27eylülde ağrılarım çok artınca acaba bir şey mi oldu diye korkup yine kan verdim 1000hcg geldi bu seferde. 31ine randevum var, tahminen hcg 4000olacak umuyorum keseyi ve hatta bebişi belki görürüz 🥺 beklemek çok zor cidden endişe dolu her günüm… tahmini 2 temmuz gözüküyor doğum tarihi, bir yengeç bebişi gelecek inşallah..
Maşallahın çok güzel artış olmuş darısı başımıza

Back
X