- 29 Ekim 2025
- 7
- 5
- 1
- 28
Evett inşallahTamam canım saol sen 31 inde kese görmek için gidiyorsun diymi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett inşallahTamam canım saol sen 31 inde kese görmek için gidiyorsun diymi
Hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimEvett inşallah![]()
Gerçekten nasipte varsa olacağı varsa oluyorAnladım canım :) ben ovü takibi yapmiyordum, geç yumurtladım galiba.. sat tan sonra 21.güne kadar eşim yoktu sonraki günlerde ihtimal yok derken gebe Oldugumu öğrendim :)
Amin inşallahGerçekten nasipte varsa olacağı varsa oluyorO yüzden her şeyin hayırlısını diliyorum sürekli umarım güzellikler bizi bulur
zaten bu telaşların sonu hiç bitmiyor önce beta takibi, sonra kese, sonra gelişimiydi cinsiyetiydi doğumuydu derken ohooo hatta doğunca ayrı bir macera
![]()
Güzel haberler verirsiniz bize de inşallah :)Merhaba benim de sat 24 eylüldü bat ise 22 ekimdi. 20 ekimde Silik çizgi ile öğrendim. Sonrasında 23 te 117, 24ünde kan verdim 187 çıktı. Bugün 5 haftalık oldu. Cuma kontrole çağırdı bakalım keseyi görebilecek miyim5 ayda 2 kimyasal yaşadım biraz tedirginim merak ediyorum açıkçası süreci.
İnşallahGüzel haberler verirsiniz bize de inşallah :)
ay inşallah güzel haberlerinizi alırız, cuma günü hepimiz için en güzel haberleri aldığımız gün oluur inşallahMerhaba benim de sat 24 eylüldü bat ise 22 ekimdi. 20 ekimde Silik çizgi ile öğrendim. Sonrasında 23 te 117, 24ünde kan verdim 187 çıktı. Bugün 5 haftalık oldu. Cuma kontrole çağırdı bakalım keseyi görebilecek miyim5 ayda 2 kimyasal yaşadım biraz tedirginim merak ediyorum açıkçası süreci.
İnşallah inşallah siz de kese görmek için gideceksiniz sanırımay inşallah güzel haberlerinizi alırız, cuma günü hepimiz için en güzel haberleri aldığımız gün oluur inşallah![]()
Siz bi chatgpt ye danışın derim, bana bazı konularda çok yardımı oluyor sorun bakalım ne diyecekBenim 13 çıktı. Doktor önermedi ama size ne diyecek merak ediyorum gittiğinizde bilgi verir misiniz
Teşekkür ederimTabiki cuma gideceğim ne derse yazarım
Her şeyimiz aynı sizinle şuan doktordan güzel haberlerle gelin inşallah bekliyoruzGüzel haberler verirsiniz bize de inşallah :)
İnşallah çok heyecanlıyımHer şeyimiz aynı sizinle şuan doktordan güzel haberlerle gelin inşallah bekliyoruz![]()
Olacakların önüne geçemeyiz.. bizim için hayırlısını güzelini dilemekten dua etmekten başka bie şey gelmiyor elimizden. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.. akışına bırakmaya çalışın biliyorum zor ama olacak olan oluyor stress yapmamaya çalışın inşallah güzel haberler alırsınız:)Kızlar bende 27 ekimde en son kan verdim 1536 çıktı , iki kat düzenli arttı. Kese için 3 kasımda gideceğiz ama önceden boş gebelik geçirdiğim için çok tedirginim düşünmeden edemiyorum ya![]()
Beta değeriniz kaç acabaDoktor bebeğin organ gelişimi dönemi olduğu için önermiyoruz dedi bana ama değerlerim baya düşük 12. Haftayı beklemeyip kullansam mı ya çok stres oldum
Bende 50 ile öğrendim damla seklinde kullanıyorumBana doktor hcg 52 iken d vitamini alıyo musun dedi, hayır demiştim hemen başla dedi. Ben de alıyorum o günden beri. Benim de değerim 25 civarındaydı düşüktü
Maşallahın çok güzel artış olmuş darısı başımızaBuraya ben de katılayım dedim herkese merhabalar, beklenen adet tarihim 27eylüldü. En erken silik çizgiyi dpo10da gördüm. 21eylülde 52 hcg, 23eylülde 178i gördüm. Doktorum bir hafta sonraya gel dedi. Progesteronum 24 çıktı o da iyiymiş. 27eylülde ağrılarım çok artınca acaba bir şey mi oldu diye korkup yine kan verdim 1000hcg geldi bu seferde. 31ine randevum var, tahminen hcg 4000olacak umuyorum keseyi ve hatta bebişi belki görürüzbeklemek çok zor cidden endişe dolu her günüm… tahmini 2 temmuz gözüküyor doğum tarihi, bir yengeç bebişi gelecek inşallah..