• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bana doktorum ilk kan verdiğimde 2-3 kere kan ver eğer düzenli artıyorsa kalp atışı duyulana kadar gelme dedi. Boşuna gittiğimi düşünüyorum 2 kere vajinal baktılar görünmedi çünkü ilk betam 1500 bile değildi, 5 bin olunca karından göründü. İlk başta gitmek eğer dış gebelik varsa önemli benimde kasıklarımda ve belimde yoğun ağrı olduğu için gittim. En iyisini yapmışsınız :KK200:
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 🌸

Kalpten sonra ikili tarama olur 12.hafta gibi sonra 3 lü tarama şeklinde ayda 1 kontrol şeklinde devam eder 19-22 haftalar arası detaylı ultrason olur bu en önemlisi yarımsaat bakarlar tek tek parmaklarından kalpteki damarlarının genişliğine kadar🥰.sonrada 32.-33. Haftadan sonra sıklaşır muayeneler 2 haftaya kadar düşer.
Sağlıkla gelsin yavrular benim 2.olucak nasip olursa

Bence cok iyi yapmışsınız. Ben biraz evhamlı birisi oldugum için sabırsızımda hemen hemen göreym gideym istiyorm ama kese ve kalpten sonra bende cinsiyete gitmek istiyorm aksilik olmazsa
Çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için ihtiyacım vardı çünkü ilk gebeliğim ve şaşkınız:KK28: Sağlıkla gelsinler inşallah🤍

Kızlar hiçbir belirtim kalmadı ya. Nerede bu belirtiler 😭

Kızlar hiçbir belirtim kalmadı ya. Nerede bu belirtiler 😭
Benim de hiç belirtim yok halsizlik dışında iyi ni kötü mü bilemedim valla 😂 bir belirti olsa her şeyin yolunda gittiğini anlasam diyorum da bugün gördük bebişi kalp atışını da duyduk belirti olmasa da sağlıkla ilerliyor çok şükür

Benim de hiç belirtim yok halsizlik dışında iyi ni kötü mü bilemedim valla 😂 bir belirti olsa her şeyin yolunda gittiğini anlasam diyorum da bugün gördük bebişi kalp atışını da duyduk belirti olmasa da sağlıkla ilerliyor çok şükür
Kaç haftalıksınz bende 6+1 olucam yarın doktora gidicem

Ay çok güzel bence bu haftalarda belirti mide bulanması şişlik kabızlık sancı dışında bir şey yok hiç güzel şeyler olduğunu söyleyemem inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz belirtisiz
Ben kendim için de dua ediyorum inşallah geçer diye
Bu arada belirtiler var diye sağlıklı gibi düşünce olmuyor bu seferde acaba bu kadar normal mi düşünceleri oluyor

Oh şükür canım. Evet ya bir belirti olsa en azından dicem ki heh tamam 🤣

Kaç haftalıksınz bende 6+1 olucam yarın doktora gidicem
6+5 im şuan ama ben geçen hafta 5+6 da gittiğimde kalp atımını gördük dinlememiştik bu defa dinletti siz de sağlıkla duyarsınız umarım duyamazsanız da moralinizi bozmayın 7 hatta 8. Haftaya kadar normal diyor doktorlar

Ay çok güzel bence bu haftalarda belirti mide bulanması şişlik kabızlık sancı dışında bir şey yok hiç güzel şeyler olduğunu söyleyemem inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz belirtisiz
Ben kendim için de dua ediyorum inşallah geçer diye
Bu arada belirtiler var diye sağlıklı gibi düşünce olmuyor bu seferde acaba bu kadar normal mi düşünceleri oluyor
İnşallah sizin de belirtileriniz azalır biran önce bulantı yıpratıcı gerçekten belirti olsa da olmasa da illaki bir tedirginlik oluyor demek

6+5 teyim herkes muhakkak doktora görünmüş anladığım kadarıyla
Ben 8. Haftanın başında gitmeyi düşünüyordum kalp atışı bazen geç duyulduğu için stres yapmak istememiştim ben mi yanlış yapıyorum acaba ya
İlk öğrendiğimde 2 gün arayla iki kere kan verdim düzenli artış vardı 8 9 gün sonra tekrar kan verdim artış çok güzeldi.Sağlıklı ilerlediğini düşünüp gitmedim daha erken mi gitmeliyim?
Canim sen iyi yapiyorsun beni doktor 7+6 ya cagirdi bi aksilik olmassa ben 8+0 gidecegim

Bugün 6+2 ile keseyi gördük karından.
Neredeyse 1 haftadır kahverengi lekelenmem devam ediyor az miktarda, progestan kullanmaya devam ediyoruz.
Kanama alanı görmedi doktor ama bakalım,
Haftaya kalp atışı için çağırdı
IMG_5782.webp

Size mide için ilaç vermediler mi genelde veriyorlarmış çok zorlanıyorsunuz anladığım kadarıyla
Ben 1 haftadır soluma dönemiyorum asla kalbim sıkışıyor tabii bu kadarı normal mi bilmiyorum gidince görüşücem inşallah
Bişey istemedim doktorda vermedi. Aç kalmamaya çalışıyorum çünkü açken miğde bulantım oluyor sabahları kalkar kalkmaz çubuk kraker yiyorum yoksa hemen kötü oluyorum bu şekil ayarlıyorum tüm gün çubuk kraker elimde

Back
X