• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar vala ben kese için gittim ama kalp atışı için tüp bebek doktorum yurt dışına gitçek istersen başka bır arkadaşıma yönlendıreyım kalp atışı için dedi tam ben olur dedım eşim yok hocam sizi bekleyelim dedi 😬😬 yani ben 4 kasıma kadar beklıcem doktorumu 🤣🤣🤣
Erkekler icin beklemek daha kolay tabii😅😅

Devletin ultrasonun da gözükür mu 3 gün sonra kese peki karından?
Yolk kesesi gözükmez amacsen dedin ya minicikte olsa göreyim diye işte bu yüzden en az 10 gün bekleme öneriyorlar en az 5+0 olman gerekiyor ama 10 gün beklersen yolk kesesi içindeki bebegide gorursun

Vala bacım ben ne kadar tüp bebek doktorum hep vajinal bakıyor ilk hamileliğimde de vajinal baktı 3 aya kadar sonrasını başka doktorla devam ettim ama şimdi tüp bebek doktoruma hep devam edicem
Tüp bebek doktorum randevuyu ne zaman verecek bilmiyorum yarin arayacağım hemşireyi de bu hafta gel derse beklerim diyorum da 1 hafta 10 gün derse arada başka bi yere gidip bakayım keseye diyorum en azından inşallah

Yolk kesesi gözükmez amacsen dedin ya minicikte olsa göreyim diye işte bu yüzden en az 10 gün bekleme öneriyorlar en az 5+0 olman gerekiyor ama 10 gün beklersen yolk kesesi içindeki bebegide gorursun
Hmm anladimm. Ben zaten salı gunu 5+0 im. O zaman çarşamba ya da perşembe gitsem başlangıç icin keseyi görüp doktor ile gorussem. Sonra da onun çizdiği yoldan devam ederim zaten . Bir sonraki hafta da dedikleriniz icin giderim 🤔🤔

Hmm anladimm. Ben zaten salı gunu 5+0 im. O zaman çarşamba ya da perşembe gitsem başlangıç icin keseyi görüp doktor ile gorussem. Sonra da onun çizdiği yoldan devam ederim zaten . Bir sonraki hafta da dedikleriniz icin giderim 🤔🤔
Mantıklı canım öyle yaparsin

Tamam canım cok teşekkür ederimm 🥰 Rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn🥰 yarin yaz burayaa
Allah razı olsun yazmazmiyim tabiki ilk buraya yazacağım tek dert ortağım iyi kötü herşeyi paylaştığım tekcsayfa bizi bizden başka kimse anlamaz 💙

Allah razı olsun yazmazmiyim tabiki ilk buraya yazacağım tek dert ortağım iyi kötü herşeyi paylaştığım tekcsayfa bizi bizden başka kimse anlamaz 💙
Kesinlikle öyle gerçekten. Tüp bebek yolculuk oldukça zor ve uzun . Rabbim yardımcımız olsun. Sonumuz hep böyle mutlulukla güzellikle dolsun🥰

Aminn cok teşekkür ederimm 🥰 siz ne yaptinizz
Ben bir daha kan vermeyeceğim. Gerek yok artıl. Zaten çok zor veriyorum. Damarlarım bulunmuyor. Her yerim mosmor oldu. Zaten hep 2.2 ile 2.5 kat arası artış olmuş. O yüzden perşembe ya da cum günü kese görmeye gideriz inşallah

Yok bence onunla ilgisi yok bende de oluyor ama niye olduğunu anlayamadım bende
Aynı durum bende de var böbrek ağrısı gibi boşlukta sızı. Bol su iç dedi doktorum. Birde hormona bağlı bağların esnemesini de hissediyoruz.

Kızlar yaa yüz üstü satan varmı aranızda ben bebek ezilir diye uyumuyorum 🙈🤣🤣

merhabalar ben 3+3 teyim çok erken öğrendim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı huzurla mutlulukla büyütmeyi ve onun hayat yolculuğunda yanında olup eşlik etmeyi nasip etsin 🤍

Kız hep öyle uyuyorum ben zaten ama ne bileyim hamile olunca insan yüz üstü uyuyası geliyor 😀😀
😂😂😂 O kadar zormuski hamilelik bekleme süresi hiç takıntılı biri değildim kafama okadar çok şey takiyormki anlatamam su yarın olsada keseyi görseydim rahatlayacagim inan bende
Degerlerimi atayım size yorum yapacak olan yapabilir
5 Ekim 164
7 ekim 443
9 Ekim 1200
Bu degelrerle dis gebelik olurmu kacgundur buna takıyorum bu formda okadar çok şey varki insanın kafası karışıyor

😂😂😂 O kadar zormuski hamilelik bekleme süresi hiç takıntılı biri değildim kafama okadar çok şey takiyormki anlatamam su yarın olsada keseyi görseydim rahatlayacagim inan bende
Degerlerimi atayım size yorum yapacak olan yapabilir
5 Ekim 164
7 ekim 443
9 Ekim 1200
Bu degelrerle dis gebelik olurmu kacgundur buna takıyorum bu formda okadar çok şey varki insanın kafası karışıyor
Yok hiç endişe etme. Gayet istikrarlı ve güzel bir artışın var. 8-10-12. Günler mi?

Back
X