Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
ben gerekli olduğunu düşünmüyorum sonuçta Allah korusun hastalık vs olsa aldırmayacağım çocuğu. Öğrenipte kalan hamilelik zamanımı üzülerek ah vah ederek geçirmek istemiyorum
Aslında bir amacı da erken müdahale ve teşhis sunması. Sadece sorun var çocuğu aldırın gebeliği sonlandırın gibi konuşmuyorlar, ben geçirdiğim operasyondan dolayı bebeğimde kalp/böbrek problemi olursa anne karnında müdahale edilebilmesi veya sonrasında bir bilinmezlikle mücadele etmemek için yapıyorum. Eğer özel bir durumu olursa da üzülürüm evet ama Mevlam verdiyse isyan edecek halimiz yok tabi. Bu da farklı bir bakış açısı olsun benim gibi düşünen ailelerle de karşılaştım testleri tek amaç aldırma olarak görmeyen
Özel değilse ne operasyonu geçirdiniz
Midemle ilgili bir operasyon geçirdim.

kızlar selam komik gelicek belki ama kasım indirimlerinde ben para tutan büyük parçaları almayı düşünüyorum bebek arabası gibi siz ne düşünüyosunuz bu konuda ne zaman alınmalı herseye her gecen gün zam geliyor sonucta

kızlar selam komik gelicek belki ama kasım indirimlerinde ben para tutan büyük parçaları almayı düşünüyorum bebek arabası gibi siz ne düşünüyosunuz bu konuda ne zaman alınmalı herseye her gecen gün zam geliyor sonucta
Aynen bende canım otomatik sallanan Ana kucağı almak istiyorum ama iyimi kötümü bilmiyorum

Kızlar kızlar canım kızlar emin olun o mide bulantıları göğüs ağrıları baş ağrıları ve adet gelecekmiş gibi karın ağrıları öle aaa bebem hissettiriyor diye çokta çek ile bilecek bişi değil mesala yemeği yapıyorum ama aç kalıyorum çünkü soğan kokusu beni mahvediyor sonra istifra etmekten şakır şakır ya çocuk ağzımdan çıkacak gibi okadar kötü oluyorum ki bebişimm ya zarara uğrarsa çünkü hepsi içinden gelen güçle baskıyla oluyor.. Sonra baş ağrısı karın ağrısı dayanıyorum sırf parol iç miyim ki en zararsız ilaç olsada kimyasal ona zara gelmesin yeterki.. Ve sonuç karaciğer enzimlerin yüksek trroid çalışmıyor doktor doktor geziyorum.. Bırakın hamileliğin izin tadını çıkarın his olmasın boşver sen özendiklerini ye bebekler için gelişim kitaplatı oku sağlıklı yemekler yap özel kendine o zaten o tatlı kıpır kıpır hareketleriyle 3 aydan sonra size kendini hissettirecek.. Ah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Aslında bir amacı da erken müdahale ve teşhis sunması. Sadece sorun var çocuğu aldırın gebeliği sonlandırın gibi konuşmuyorlar, ben geçirdiğim operasyondan dolayı bebeğimde kalp/böbrek problemi olursa anne karnında müdahale edilebilmesi veya sonrasında bir bilinmezlikle mücadele etmemek için yapıyorum. Eğer özel bir durumu olursa da üzülürüm evet ama Mevlam verdiyse isyan edecek halimiz yok tabi. Bu da farklı bir bakış açısı olsun benim gibi düşünen ailelerle de karşılaştım testleri tek amaç aldırma olarak görmeyen

Midemle ilgili bir operasyon geçirdim.
doğru tabi haklısınız geçmiş olsun ama öğrendikten sonra kalan hamileliğimi üzülerekte geçirebilirim o ihtimali de düşünüyorum biraz panik atak var bende kafama çok takarım

Yolk sac icin erken olur yarin sadece keseniz gozukur onun icin yaklasik bir hagta daha vakit var
ben dayanamadım randevumu bugüne çektim 1 saat sonra randevum normalde sat'a göre 7+0'ım ama pcos yüzünden sanırım 6+0'ım inşallah kese yolk falan nevarsa görünür... çok tedirginim

ben dayanamadım randevumu bugüne çektim 1 saat sonra randevum normalde sat'a göre 7+0'ım ama pcos yüzünden sanırım 6+0'ım inşallah kese yolk falan nevarsa görünür... çok tedirginim
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım venim kalp atışını duyunca bir rahatalama oluyor inşallah sende duyarsin

Back
X