- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.441
Evet çok şükür küçücük bi keseydi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah sende görürsün keseyiAy benim de 5+2 bugün yarın ilk kontrole gidicem keseyi görebildin mi sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür küçücük bi keseydi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah sende görürsün keseyiAy benim de 5+2 bugün yarın ilk kontrole gidicem keseyi görebildin mi sen![]()
Aslında bir amacı da erken müdahale ve teşhis sunması. Sadece sorun var çocuğu aldırın gebeliği sonlandırın gibi konuşmuyorlar, ben geçirdiğim operasyondan dolayı bebeğimde kalp/böbrek problemi olursa anne karnında müdahale edilebilmesi veya sonrasında bir bilinmezlikle mücadele etmemek için yapıyorum. Eğer özel bir durumu olursa da üzülürüm evet ama Mevlam verdiyse isyan edecek halimiz yok tabi. Bu da farklı bir bakış açısı olsun benim gibi düşünen ailelerle de karşılaştım testleri tek amaç aldırma olarak görmeyenben gerekli olduğunu düşünmüyorum sonuçta Allah korusun hastalık vs olsa aldırmayacağım çocuğu. Öğrenipte kalan hamilelik zamanımı üzülerek ah vah ederek geçirmek istemiyorum
Midemle ilgili bir operasyon geçirdim.Özel değilse ne operasyonu geçirdiniz
Çok teşekkürler, hepimize inşSağlıkla inşkeseyi görebildiniz mi
İnş canım benim yaEvet çok şükür küçücük bi keseydi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah sende görürsün keseyi![]()
Benim de bugün 5+2 bende yarın ilk kontrole gidicem inş bende görürümÇok teşekkürler, hepimize inş
Evet bugündü randevum, hem keseyi hem yolk kesesini gördüm
Amin cnmBende dayanamadım gittim bugün minnacık bi kese gördüm aynıyız senle 5+1 bana da 10 gün sonra gel dedi
Rabbim hepimize çok güzel bi gebelik süreci nasip etsinher şey güzel ilerlesin insallah
![]()
Geçen hafta pazartesi günü rahim kalınlaşması iyi dedi beta istedi sonucum 405 cikti sonrasinda beta takibi yapmadıİnş canım benim yaen son betan kaçtı senin yani beni cuma 676 ydı Salı günü 2000leri görür heralde diye düşünüyorum
Aynen bende canım otomatik sallanan Ana kucağı almak istiyorum ama iyimi kötümü bilmiyorumkızlar selam komik gelicek belki ama kasım indirimlerinde ben para tutan büyük parçaları almayı düşünüyorum bebek arabası gibi siz ne düşünüyosunuz bu konuda ne zaman alınmalı herseye her gecen gün zam geliyor sonucta
Ay hadi inşallahB
Benim de bugün 5+2 bende yarın ilk kontrole gidicem inş bende görürüm![]()
Sadece kese cnm karından göründüCanım 5+1 de sadece kese mi göründü? Yolk sac falan göründü mü bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
Asko karindan mi baktı gordu sanaBende dayanamadım gittim bugün minnacık bi kese gördüm aynıyız senle 5+1 bana da 10 gün sonra gel dedi
Rabbim hepimize çok güzel bi gebelik süreci nasip etsinher şey güzel ilerlesin insallah
![]()
Evet canım karından baktiAsko karindan mi baktı gordu sana
Ne dedi kese icin kac mm oldunu felan yolk sac göründüğü soyledimiEvet canım karından bakti
doğru tabi haklısınız geçmiş olsun ama öğrendikten sonra kalan hamileliğimi üzülerekte geçirebilirim o ihtimali de düşünüyorum biraz panik atak var bende kafama çok takarımAslında bir amacı da erken müdahale ve teşhis sunması. Sadece sorun var çocuğu aldırın gebeliği sonlandırın gibi konuşmuyorlar, ben geçirdiğim operasyondan dolayı bebeğimde kalp/böbrek problemi olursa anne karnında müdahale edilebilmesi veya sonrasında bir bilinmezlikle mücadele etmemek için yapıyorum. Eğer özel bir durumu olursa da üzülürüm evet ama Mevlam verdiyse isyan edecek halimiz yok tabi. Bu da farklı bir bakış açısı olsun benim gibi düşünen ailelerle de karşılaştım testleri tek amaç aldırma olarak görmeyen
Midemle ilgili bir operasyon geçirdim.
Yolk sac icin erken olur yarin sadece keseniz gozukur onun icin yaklasik bir hagta daha vakit varCanım 5+1 de sadece kese mi göründü? Yolk sac falan göründü mü bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
Kac haftaliksin cnmÇok teşekkürler, hepimize inş
Evet bugündü randevum, hem keseyi hem yolk kesesini gördüm
ben dayanamadım randevumu bugüne çektim 1 saat sonra randevum normalde sat'a göre 7+0'ım ama pcos yüzünden sanırım 6+0'ım inşallah kese yolk falan nevarsa görünür... çok tedirginimYolk sac icin erken olur yarin sadece keseniz gozukur onun icin yaklasik bir hagta daha vakit var
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım venim kalp atışını duyunca bir rahatalama oluyor inşallah sende duyarsinben dayanamadım randevumu bugüne çektim 1 saat sonra randevum normalde sat'a göre 7+0'ım ama pcos yüzünden sanırım 6+0'ım inşallah kese yolk falan nevarsa görünür... çok tedirginim