Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
kendinizi üzmeyin eşiniz de bu yolun bir parçası hislerinizi konuşabilirsiniz, terapiye gidebilirsiniz vs ama eşinizin sizi çok sevdiğine eminim. Allah korusun ama dua edin kendinizi doldurmayın eşinizi de kendinize çikinsetmeyin inşAllah her şey hepimiz için çok güzel olur
Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdığın için güzel dileklerin için umarım dediğin gibi olur hepimiz için 🙏🏻

Kızlar ben sürekli ağlıyorum ya 2 aylık evliyim hiç beklemediğim anda öğrendim hamile olduğumu birden hayatım değişti kaygılarım var hamilelikle ilgili doğumla ilgili doğumdan sonra napcam hiç hazır değildim bu durumu yaşayan varmı konuşmaya ihtiyacım var 😔
Lütfen endişelenmeyin, evliliğinizin ilk yılının muhteşem bir hediyesi olacak size inanıyorum. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın, eşinizle olan sevginizi çoğaltsın bebeğiniz🥰🐣

Ben de pozitifim, eşim negatif. Bunun ne gibi bir etkisi olabilir? Anne negatif Baba pozitif olursa kan uyuşmazlığı oluyor diye biliyorum çünkü.
Sizin durumunuzda hic bir problem olmuyor diye biliyorum. Ben negatifim, eşim pozitif, bebek pozitif olursa bizde uyusmazlik olacak. Belli bir haftada bir igne yapilarak sorun çözülüyor

Eklentiler

• 556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 25
Back
X