Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Çok geçmiş olsun bebeğin seni asla bırakmayacak annesi sen mucaldelene devam et bak çok şükür kalp atsinida duymussun sizden ricam en azından 3 ay yolculuk falan yapmayın stres asla yapmayın birde bol su ve dinlenmeyle gecirin
İnşaAllah oncekı kanamamda 2gwce dayanabılmıstı sımdı cok sukur kalp atısınıda duydum ama dr uzak degıl 3saat olunca durarak gıdebılırsınız dedı ona guvenerek cıktık cumartesıden berı wc harıcı bırde araba yolculugu dısında kalkmadım full yatıyorum

Ya kızlar bugün biraz kanamam oldu benim böyle reglin öncesi gibi olur ya. Acile gittim hemen keseye baktılar bi sıkıntı yok dediler dün 7.30 du şimdi 8.00 olmuş yolksac dün görünmemişti bugün göründü. Kanama alanı da yok. Ama bu lekelenme neden oldu sizce çok panik oldum. Doktor progestan alabilirsin dedi. Kendi doktorum da duphaston yazmıştı dün sordum bakalım hangisini alayım diye. Aranızda böyle lekelenmesi olan var mı ya? Açık kırmızıydı bu arada
Benım musluk acmısımgıbı bosaldı cok sukur suanlık kahverengıye dondu dr pıhtı ve sancı olmadıgı aurece kotu dusunme dedı

Çok geçmiş olsun ilk gebeliğim de benim öyleydi kaç kez düşük yapıyorum sandım. Aklına hiç kötüsünü getirme içerdeki kanama alanının boşalması için bu kanamaların olması gerekecek korkutmasın seni bebeğin sağlıklıysa her türlü sıkı sıkı tutunacaktır sana. İmkanın varsa yat dinlen bol bol
Evet dr da oyle dedı kanama alanının temızlenıp kuculmesı ıcın dısarı atması lazım sancı ve pıhtılı yogun kan gelmedıgı surece korkma dedı cumartesıden berı full yataktayım:anneadayı:
Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bir daha en çok korktuğum şey kanama benimde kendine stres yapma Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏
Amin Allah razı olsun hepimiz saglıcakla kucagımıza alırız inşaAllah

O sırada 75 kilo ile hamile kalan ben 🥲 Kesin 90 olurum hamilelikte kilo almamak mümkün mü acaba
Ben ilk hamileliğimde 40 kg ile başladım 82 ile doğuma girdim. Hastaneden eve geldiğimde 18 kg gitmişti. Bebekler, şu ve ödemmiş demek ki. Kalanı da 4 ay da gitti aynı kiloya geri döndüm. Emzirmek uykusuzluk derken gidiyor kilolar. Sadece hamur işi ve tatlı yememeli o kadar.

Merhaba :) çok şükür bende buraya yazabiliyorum aşılama tedavisinin 2. sinde hamile kaldım . yaş 26 Bat 14 eylül 23 eylül 5+4 olduğumuzda keseyi gördük bugün 6+4 ken kalp atışını gördük çok şükür ultrasonda gösterdi doktor nasıl attığını ama dinletmedi devlet olduğu için mi duyulmaz mı bilmiyorum akşamda özel de randevum var orda soracağım inşallah tahmini doğum 21 haziran gözüküyor cinsiyet tahminim ilk erkek hissediyordum ama şuan kız yönünde hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)

Kızlar ara ara su gibi akıntısı olan oluyor mu bazen sadece iç çamaşırımda ıslaklık oluyor normal mi ?

Benim en başından beri var çoğunlukla kahverengi ara ara rengi değişiyor bazen daha kırmızı bazen daha krem doktor progestan yazdı kullanmadım içerde kanama alanı yok dedi. Kullanmadığımı söyleyince çok artma durumuna karşın elinde bulunsun dedi. İlk gebeliğimde 3 ay yattım hep pıhtılı koca koca parçalı kanamalarım oldu ondan sonra bu hafif geldi galiba akışına bırakmak istedim. Bi de zaten bulantım çok o ikiye katlıyor halsiz yapıyor. Elimden geldiğince eşimin evde olduğu zamanlarda özellikle dinleniyorum kendime çok yüklenmemeye çalışıyorum. İnşallah bu durumu yaşayan herkesinki bir an önce geçer rahat bir gebelik geçiririz
progestanı ağızdan değilde vajinal fitil olarak alsanız? bana doktorlarım hep o şekilde kullanmamı söylüyor. bulantı vs hiç yapmıyor

Benım musluk acmısımgıbı bosaldı cok sukur suanlık kahverengıye dondu dr pıhtı ve sancı olmadıgı aurece kotu dusunme dedı
Benim de geçti canım şuan doktorum yerleşme kanaması normal dedi. Yine de korkup keseye baktırdım bir sıkıntı yok şükür. Allahım bu 9 ay nasıl geçecek acaba anksiyeteden anksiyeteye Allah hepimize sabır versin 😃

6+2 de yaşadım daha dün işyerindeydim yoğun çalışıyordum karın ağrısı başladı geçer diye düşündüm aradan yarım saat geçti karnımda Bi baskı da vardi ağrıyla birlikte. Wc girdim günlük pede kan bulaşmış ayrıca peçeteye de Bi sildim kan geldi apar topar tedaviyi gördüğüm hastanenin aciline gittik orda daha da kanama fazlalaştı neyse doktorumu aradılar doktorum geldi odasına çıktık ultrasonla baktı cok sukur bebegim oradaydı düşmemiş bak dedi doktorum kalp atışını dinletti bana 🥹 sonra serum yazdı 2 tane 1 tane iğne verdi. Serum bitince eve gittim dinlendim Aksama doğru evdeyken kanın rengi koyu kahverengi siyaha yakın Bi renge döndü o zaman içim rahatladı. Normalmiş bu haftalarda oluyormuş dinlenicez bol bol 😊🧿
Benim de dün oldu sildikçe gelen kırmızı bir kanama korkudan hemen acile gittim şükür bit şey yok dedi doktor kanama alanı falan yok kese normal 1-2 saat sürdü geçti. Doktoruma sordum normal yerleşme kanaması dedi şuan aktif kanama olmadığı için şuan duphaston kullanıyorum Allah bir daha yaşatmasın çok panik yaptım 🥹

Back
X