• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
yok ya kıyafet falan değil karyola dolap vs
Bacım gene erken Allah korusun hamilelikte hersey oluyor insanın başına hersey geliyor benım 5. Aylıkken kızım öldü erken doğumdan yani ben 30 haftalık olunca herşeyi alcam kalan da doğumdan sonra alırım artık ilk bebegım kızdı kıyafet aldım halıyle hepsi kaldı evde deterjanına kadar 🥹 ama bu erkek olursa da 30 haftalık olunca kazasız belasız o güne bır geleyim öyle nasip olursa alcam

evet ben de karyola dolap bebek arabası yüksek fiyatlı ürünleri söylemiştim aslında kamera göğüs pompası vs gibi
Benim göğüs pompası hepsi var erken doğum yaptım kızımı küvette koydular o anki annelik işte sütümü sağıp götürmüştüm o yüzden evde var

Bacım gene erken Allah korusun hamilelikte hersey oluyor insanın başına hersey geliyor benım 5. Aylıkken kızım öldü erken doğumdan yani ben 30 haftalık olunca herşeyi alcam kalan da doğumdan sonra alırım artık ilk bebegım kızdı kıyafet aldım halıyle hepsi kaldı evde deterjanına kadar 🥹 ama bu erkek olursa da 30 haftalık olunca kazasız belasız o güne bır geleyim öyle nasip olursa alcam
Ayy Allah korusun hiç bahsetmeyin bile böyle şeylerden inşAllah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız iyi düşünelim iyi olsun olumsuz düşünüp kendimizi üzmeye evham etmeye gerek yok 😊 bir şey olursa da Rabbimden deriz o yüzden hep iyi düşünelim

Başınız sağolsun tabi sizde haklısınız ama bakın yine hamilesiniz ve kız olursa yine kullanacaksınız o şekilde düşünün. Ne gelirse Rabbimden sonuçta.

Aslında ben adete 5 gun kala test yapmıştım galiba cok silikti ya da hiç çıkmayınca cok üzüldüm .sonra regl ağrısı gibi agri çekince ped bile koydum çantama 😅 bekle bekle olmayınca test yaptım pozitif .dünde kan verdim .Ara ara kramplar var onun dışında ikinci kanı verir miyim bilmiyorum. Biraz salicam Bu sefer 6 da kalp sesi icin gitmek gibi niyetim var .unutmuş gibi yapicam 🤣cok dusmeyecegim ustune
Canım naptın kalp sesi için ne zaman gideceksin? 🥰

Benimde içim gidiyor alısverıs ıcın ama tutuyorum kendımı enazından cınsıyetını ogrenene kadar almayı dusunmuyorum 3yıl once telsız kıyafetler vs almıstım dusuk olunca iade suresı dolmamıstı hemen ıade ettım budefa almak ıstemıyorum korkuyorum 10 gun once yogun kanama gorunce dahada gozum korktu halada yatıyorum bırsey olmasın dıye

Bende unicorn uterus var canım düşük riskim normal rahimlere göre biraz daha fazla o yüzden tedirgin oluyorum açıkçası ama bu tedirginlikle de 9 ay geçmez onu biliyorum🥹 yine de çarşamba bi gideceğim 6+4 oluyorum zaten doktor 5+3 de haftaya gel demişti
Anladım inşallah sağlıkla tamamlanır hepimizin süreci de 🥰 o zaman gitmeniz daha mantıklı aklınızda soru işareti kalmasın

Kızlar haklısınız olumsuzluğuda söylemek gerek ama insanın modu düşüyor bence hiç olumsuz birşey aklımıza bile getirmeyelim. Cnku dillendirdiğimiz şeyi yaşama ihtimalimiz var Allah korusun.bu platforma biraz bu yüzden girmekte istemiyorum bazen kaygılarımı arttırıyor☹️

Rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin herşey cok güzel olucak😍😍🤩

Kızlar haklısınız olumsuzluğuda söylemek gerek ama insanın modu düşüyor bence hiç olumsuz birşey aklımıza bile getirmeyelim. Cnku dillendirdiğimiz şeyi yaşama ihtimalimiz var Allah korusun.bu platforma biraz bu yüzden girmekte istemiyorum bazen kaygılarımı arttırıyor☹️

Rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin herşey cok güzel olucak😍😍🤩
Canım çok haklısın eşimde aynı şeyi söylüyo hep. Olumsuzu ters bişeyi düşünüp söyleme kendi canını üzüp hamileliğini zora sokma. Güzel düşün güzel olsun der.

Sağlıkla kucaklarımıza alıcaz inşallah 🐣🩷

ay ben bekleyemiyorum dayanamıyorum daha 5+4 teyim 4 gün önce kese gördüm ama doktor belkı ikiz olabilir haftaya gel 2. kese var mı bakalım dediği için yerımde duramıyorum kalp atısını da duymadım daha yani bi görsem icim rahatlayacak bekleyemiyorum.
eşime ‘haftaya gel dedi, bugün de pazartesi yani yeni haftaya geçtik haftaya oluyo işte gitsem mi bugün muayeneye’ fln dedim güldü abartma aşkım dedi erkekler mi çok sakin ben mi çok heyecanlıyım anlayamadım gitti 😂

ay ben bekleyemiyorum dayanamıyorum daha 5+4 teyim 4 gün önce kese gördüm ama doktor belkı ikiz olabilir haftaya gel 2. kese var mı bakalım dediği için yerımde duramıyorum kalp atısını da duymadım daha yani bi görsem icim rahatlayacak bekleyemiyorum.
eşime ‘haftaya gel dedi, bugün de pazartesi yani yeni haftaya geçtik haftaya oluyo işte gitsem mi bugün muayeneye’ fln dedim güldü abartma aşkım dedi erkekler mi çok sakin ben mi çok heyecanlıyım anlayamadım gitti 😂
Çok haklısınuz zaman geçmiyor. Anneliğin sabrı burda başlıyor galiba sonraki randevular artık ayda 1 e dönüyor o yuzden 1 hafta iyi bence😂

Daha benim bdahaki randevuya 3 hafta var

Çok haklısınuz zaman geçmiyor. Anneliğin sabrı burda başlıyor galiba sonraki randevular artık ayda 1 e dönüyor o yuzden 1 hafta iyi bence😂

Daha benim bdahaki randevuya 3 hafta var
ay gerçekten kalp atışından sonra ayda 1 mi çağırıyor 🙄 ben bebemi görmeden duramam napcaz haftaya duyucam kalp atışını daha 🙈

ben 6+3 de gittim geçen hafta bir ay sonra gel dedi tekrar aralık ilk haftası gidicem
Kaç haftalık oluyorsunuz yani 12 mi yoksa ?
ay gerçekten kalp atışından sonra ayda 1 mi çağırıyor 🙄 ben bebemi görmeden duramam napcaz haftaya duyucam kalp atışını daha 🙈
Evet ultrason cok iyi birşey değil bide öyle düşünün o titreşimler sandıgımızdan daha cok bebeği rahatsız ediyor. Sağlıklı olsunlarda ayda 1 e de alışıyor insan🥳bide karnınız büyüyüp hareketleri hissedince görmesenz bile yetiyor o his🥹♥️

Başınız sağolsun tabi sizde haklısınız ama bakın yine hamilesiniz ve kız olursa yine kullanacaksınız o şekilde düşünün. Ne gelirse Rabbimden sonuçta.
Tabikii ama işte gerekirse doğumdan sonra kalan eksıklerı öylede alırım sorun yok öncelıgım 30 haftayı geçmesi 🤲🏼

Kızlar dr a gittiğiniz de vajinal ultrason mu yapıyor direk karından mı bakıyor vajinal se karına kaçıncı haftadan sonra bakıyor

Back
X