• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Gül suyu tonik iyi geliyor. Badenatural baya güzel

Hastanenin politikasımı budur nedir çok kötü ya☹️ bnde oraya gittimde almadılar
Neden eslerinizi almiyorlarki heryer aynı defil ozaman kesede de kalp atışında da girdi benim eşim devlet Hastanesi'nde yakında dogumada sokarım ben 😂

Kasık ağrısı/batması gogus hassasiyeti vs bunlarida mi yasamadiniz merak ediyorum 4 gunluk gecikmem var hic bir belirtim yok 6 7 ay oncede bu sekilde bi gecikme yasamistim hamile degildim test yapmistim simdide belki oyledir regl olacagim belkide ama belirtim yok diyerekten test yapmiyorum burada hic belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen cok gordum sahsen daha once hamile kalmis biri olarak neler yasadigimi hatirliyorum ve yine o tarz seyler yasarim diye beklentim olustugundan olmayinca yoktur diyorum direk 🤷‍♀️
Canım ben hiç belirti yaşamadan öğrendim. Yani sadece regl olacak gibi ağrım olup regl olmuyordum o kadar. ve hala hiç bir belirtim yok. Herkesinki farklı o yüzden. Gecikmen varsa test yap.

benim göğüs hassasiyetimde azalma oldu biraz. Öncekiler hibi hissetmiyorum sanki. olumsuz bi belirti mi sizce

Sizin iyi bende hem sivilce hem cilt kuruluğu mu diyim egzama gibi bir şey oldu dudak altımda 😭
Eczaneden madepantol alın kuruluğa çok iyi geliyor. bana cildiye drum tavsiye etmişti çok memnunum aralıktan beri kullaıyorum kuruluk kalmadı. Kadın doğum dr. una da sordum bu arada zararı yok kullanabilirsin dedi.

kızlar acil bakar mısınız kese görmeye gittim bugün 6+1 kendi doktorum haftaya çağırmıştı bu tüp bebek doktorum değil. kanama alanın var düşük tehlikesi dedi yani kanama alanı benim bildiğim çoğu gebelikte olabilen bir şey bu kadın bana şimdi neden şak diye düşük dedi moralimi bozdu😭😭
Evet kanama alanı düşük tehlikesi yaratabilir ama olacak diye de bir kural yok. Benim de kanama alanım var. Transferin 18.günü lekelenme yaşayınca doktora gidip öğrendik. Kalçadan iğne yaptılar. İstirahat verdiler. Eğilmeyi ve birşey taşımayı kesinlikle yasakladılar. 2 gün içinde lekelenme bitti. Kanama alanım ufalmış ama hala vardı 14 gün sonra bile. Endişe etmeyin, dikkat edin 🙏

Günaydın kızlar belirtisiz gebeigi olan varmi benim ilk günden beri hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti olmayan varmi benim ilk öğrendim günden beri yok 6+3hala da yok göğüs hassasiyeti ve hiçbir belirtimde yok belirtisiz gebeligi ilerleyen varmi
Ben 7+5 deyim. Hiçbir belirtim yok. Ben de o yüzden evham yapıyorum 5 günde bir doktora koşuyorum 🙈

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı hatta dün sormuştum 6+1 de kalp atışı duyulur mu diye çok şükür net bir şekilde duyduk 6+2miş bugün çok güzel bir duygu ya Allah hepimize sağlıkla kucağına aldırsın
Bizde duyduk şükür 6+6 ama ultrason da 6+3 cikti dk kac atım sizin bana doktor demedi ya

Ben 7+5 deyim. Hiçbir belirtim yok. Ben de o yüzden evham yapıyorum 5 günde bir doktora koşuyorum 🙈
Allahım bende böyleyim 7+0 ım bugün ultrasona göre 4 gün geriyiz ama 🥹 hiç belirtim yok ya, be ağrı ne bulantı ne koku hiç bir şey. bende doktora koşuyorum normalde ama bi dahaki kontrolüm 14 Kasım koşmak yok 😃

Bizde duyduk şükür 6+6 ama ultrason da 6+3 cikti dk kac atım sizin bana doktor demedi ya
Ay inş bende duyarım 6+4 de gitmiştim ultrasona göre 6+0 dı göremedik de bebişi kalbi de duyamadık :/ şimdi 7+6 da gidicem ultrasona göre 7+2 oluyor görürüm heralde artık ya 🥹

Back
X