• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Benden de istedi baya toxo anti vs ama 8 bin çıktı fiyat 2 tüp kana o parayı veremicem valla kağıtları aldım
Bu testler özel hastanemi yapıyor sadece bana devlette hem kan hem idrar testi yapildi 4 tüp kan aldılar bu teslter ne ile alakalı acaba
evet ben özel hastaneye gidiyorum bu testler dışında daha 20 küsür parametreye bakıldı. 3 testi karşılamıyodu 4.500 tl verdim sağlık sigortamda var 6-7 tüp kan bide idrar testi verdim

evet ben özel hastaneye gidiyorum bu testler dışında daha 20 küsür parametreye bakıldı. 3 testi karşılamıyodu 4.500 tl verdim sağlık sigortamda var 6-7 tüp kan bide idrar testi verdim
Baslangic icin yapiliyor hepsi canim. Bende baktim transfer oncesinde yaptiklarinda varmis hep bugun doktorum istemisti benimde

Doğum teminatı yaptırmış mıydın sigortanda var mıydı yani

sigortamda vardı evet eşimin çalıştığı şirket bana da sağlık sigortası yaptırdı o kapsıyor doğumu ancak muayene ve tahliller 5er adetti
Benim aralıkta yenileniyor geçen yıl sigortacım demişti bu yıl yaptırırsan 1 yıl sonra kapsama giriyor diye öyle diyince bende bu yıla doğum planladığım için işime yaramaz diye düşündüm sonra ocakta şirket 1 yıldan 6 aya çekmiş bekleme süresini o da bana bildirmeyi unutmuş şimdi de iş işten geçmiş oldu tabi çok pahalı hepsi ya muayene 1800 testler 4-10 arası doğum 70-80 burdaki devlette çok kötü nasıl ilerleyecek bilmiyorum

Benim aralıkta yenileniyor geçen yıl sigortacım demişti bu yıl yaptırırsan 1 yıl sonra kapsama giriyor diye öyle diyince bende bu yıla doğum planladığım için işime yaramaz diye düşündüm sonra ocakta şirket 1 yıldan 6 aya çekmiş bekleme süresini o da bana bildirmeyi unutmuş şimdi de iş işten geçmiş oldu tabi çok pahalı hepsi ya muayene 1800 testler 4-10 arası doğum 70-80 burdaki devlette çok kötü nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Ayy cok kotu denk gelmis. Hangi sehirdesiniz ki?

Kızlar size bu akşamda ben veda etmeye geldim bebeklerim ikizmiş ve kalp atışları yok…perşembe günü son kez bakılıp alıncak ve doktor genetiğe göndericeğini söyledi hakkımızda hayırlısı böyleymiş doktorum kromozom bozukluğu olışuyo bebekte bu yüzden sağlıksız olduğunu düşünüyor bana pgt tüp bebek önerdiler

Kızlar size bu akşamda ben veda etmeye geldim bebeklerim ikizmiş ve kalp atışları yok…perşembe günü son kez bakılıp alıncak ve doktor genetiğe göndericeğini söyledi hakkımızda hayırlısı böyleymiş doktorum kromozom bozukluğu olışuyo bebekte bu yüzden sağlıksız olduğunu düşünüyor bana pgt tüp bebek önerdiler
Allah sabir versin canim cok uzuldum 😪

Kızlar kalp atışı gördük çok şükür ama kesenin az üstünde kanama alanı var dedi doktor ama şükür kanamam olmadı. Fitil kullanıyorum ama yine de endişelendim benzer durum yaşayan var mı bu gerçek bi tehlike mi yoksa geçer mi acaba

cok gecmis olsun rabbim size sağlıklı huzurlu iyi huylu hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşAllah. Allah sabır versin

Back
X