- 9 Eylül 2024
- 146
- 59
- 18
- 29
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.481
11+4 attım diye hatırlıyorum, bu haftayı bekledimBana bakmadi henuz hain chat,siz kac haftalik goruntu atmistiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11+4 attım diye hatırlıyorum, bu haftayı bekledimBana bakmadi henuz hain chat,siz kac haftalik goruntu atmistiniz
Bu haftaki fotografla bende deneyeyim daha erken ama olsun11+4 attım diye hatırlıyorum, bu haftayı bekledimbana da bakmamıştı, %75 kız dedi
bakalım
ahah o da iyiymiş. alışınca geçer inşallah şu ilk üç ayı atlatsak baya rahatlayacağız gibi geliyorEvet canım olurmuş ya hem kaygıdan hemde hormon etkisi yapıyor. Bugün de mesela aslan köpek karışımı bişey saldırıyordu rüyamda hamileyim ben bana gelme diyordum hayvananormalde bu kadar rüya görmem de her gün böyle saçma sapan görüyorum :))
Aaaa bi ora kalmıştı bide oraaya sorayım zaman geçiyo işte yoksa zaman geçmiyo bulantı tiksinti ceset gibi yatıyorumHahahabende attım ultrasonu bu haftalarda bilmek imkansız dedi biraz ısrar ediince söylüyo
![]()
Kaç haftalık bebek de bakmıyo biz bakalım yorumlayalımBanada bakmıyor chatgbt![]()
Bazı yerlerde hem anneden hem babadan kan alınıyor diye duymuştum sizin araştırmanız nasıl acaba bana doktorum sadece anneden 1 tüp kan alınıyor dedi ve öyle yapıldıAnladım teşekkür ederim bende eşimde yaptırma taraftarıyız
Bak bakalımKaç haftalık bebek de bakmıyo biz bakalım yorumlayalım![]()
Seninkide erkek gibiBak bakalım![]()
Yuvarlak kız gibi duruyorKız tahmin edebilen varsa aramızda bana da bakınterzi kendi söküğünü dikemezmiş ben ayırt edemedim keseden kız mı erkek mi diye
![]()
Bana da kiz gibi geldiiKız tahmin edebilen varsa aramızda bana da bakınterzi kendi söküğünü dikemezmiş ben ayırt edemedim keseden kız mı erkek mi diye
![]()
Evet erkek gibi. Yuvarlak olursa kız uzun oval fasulye olursa erkek diyorlar.Bak bakalımultrason görüntüsü 8+3
Yuvarlak görünüyor kız gibi sanki. Burdakilerden yola çıkarak söyliyorumKız tahmin edebilen varsa aramızda bana da bakınterzi kendi söküğünü dikemezmiş ben ayırt edemedim keseden kız mı erkek mi diye
![]()
Yuvarlak kız gibi duruyor
Ay inşallah yani tabiki önce sağlık ama insan 2 meyveyide tatmak ister yarın yine randevum var özelde istediği testler için devlete gidicem bakalım orda nasıl görünücekBana da kiz gibi geldii![]()
Eli ayağı düzgün olsun sağlıklı sıhhatli doğsunlar da gerisini daha çok eğleniriz daha aşermedikAy inşallah yani tabiki önce sağlık ama insan 2 meyveyide tatmak ister yarın yine randevum var özelde istediği testler için devlete gidicem bakalım orda nasıl görünücek![]()
Benim keseye benziyorOğlumun kesesi de böyleydi bence bu kese şekli çoğunluk tutuyor ya denk geliyorum ara ara keseye göre tuttu diye
Bende yarın kızımınkine bakayım ya hiç bakmadımOğlumun kesesi de böyleydi bence bu kese şekli çoğunluk tutuyor ya denk geliyorum ara ara keseye göre tuttu diye