• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Salı günü randevumuz vardı 13+4’te gittik, bebiş ters dönmüş ayaklarını da karnına çekmiş hiçbir şey göremedik cinsiyet konusunda. 🤣 hatta sordum, ondan önceki gece kasığımda, sağ tarafta, nasıl tarif etsem bilmiyorum gıdıklanma hissi geliyordu, biri çimdikliyor gibi anlık. Ağrı sızı yoktu ama sık sık oldu, doktor bebek pozisyonundan dedi, baskı değilmiş ama bazen böyle olabilirmiş. İkili tarama testi sonuçlarını aldık dört değerden biri risk olabilirmiş Fetal yaptırdık ama çok pişmanım ikili tarama yaptırdığım için, istatistiksel bir test zaten boşu boşuna strese soktu beni, oran olarak bakınca 119 gebeden birinde olabilir diyor. Eminim her şey yolunda, ense kalınlığı vesaire çok iyi çünkü. İnşallah haftaya güzel sonuçlar alırız. Yarın 14’e giriyoruz. 🥹

merhabalar kızlar, maalesef benim bebeğimin kalbi durmuş 5 gün önce. bugün sancıyla acile gidince öğrendim doktorumu yanına gittim orda da kalp atışı alamadık. inşAllah sizler yavrularınıza huzurla sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz dualarınızda beni eksik etmeyin kolay atlatayım. en önemlisi stres olmayın ben o kadar stresli zor bir süreç geçirdim ki zehir oldu bana. Allaha emanet olun 🤍🌸
Canımm ya çok üzüldüm Allah sana sabırlar versin dualarım seninle vardır bundada bir hayır umarım herşey gönlünce olur bundan sonrası için 😞

Kızlar sizde akıntı oldu mu ben 10+2 yim bugün sarı akıntım oldu doktora söylemem gerekir mi korkulacak bişey mi bilemedim sabah idrar testi vermiştim bişey olsa testte çıkar mı

Kızlar sizde akıntı oldu mu ben 10+2 yim bugün sarı akıntım oldu doktora söylemem gerekir mi korkulacak bişey mi bilemedim sabah idrar testi vermiştim bişey olsa testte çıkar mı
ara ara beyaz sarı akıntı oluyor ama cok degil.
Eger irdar yollarında sorun varsa zaten tahlilde belli olur. Yeşil ve kötü kokulu olmadığı sürece paniklemeyin.

Evet canim idrar testinde her sey cikiyor. Bende de epey akinti var progestan fitil de kullaniyorum ondan herhalde endise edecek bir durum yoktur bence

Evet canim idrar testinde her sey cikiyor. Bende de epey akinti var progestan fitil de kullaniyorum ondan herhalde endise edecek bir durum yoktur bence
Bana doktor 8 haftalıkken progesteron iğneyi fitili estrofemi bıraktırdı şuan 11 haftaligim çok şükür bir sorun yaşamadım ama neden biraktirdiniz diye sorduğumda kanama vs olmadığı için dedi

İnşallah ben bıraktım tüm ilaçları fitil vermemişti zaten iğnem vardı onu da bıraktım devam ederse tahlil sonucuna göre bi çare bulunur inşallah yüreğim ağızımda yaşıyorum burada da kötü haberler gördükçe endişeleniyorum hep 🥹

Kızlar aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?
Ben koldan başladım vurmaya ama acıyor ya :):) göbekten de cesaret edemiyorum :)

Ben koldan başladım vurmaya ama acıyor ya :):) göbekten de cesaret edemiyorum :)
Ben kullanıyorum koldan kolun etli arka kısımlarından yapınca hiç acımıyor kas kısmına yapınca epey acıtıyor hatta çok fena morardı 😊

merhabalar kızlar, maalesef benim bebeğimin kalbi durmuş 5 gün önce. bugün sancıyla acile gidince öğrendim doktorumu yanına gittim orda da kalp atışı alamadık. inşAllah sizler yavrularınıza huzurla sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz dualarınızda beni eksik etmeyin kolay atlatayım. en önemlisi stres olmayın ben o kadar stresli zor bir süreç geçirdim ki zehir oldu bana. Allaha emanet olun 🤍🌸
Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun🌸

Ben de vuruyorum göbekten, koldan vuramazdım beceri ister valla. 🤣 en az iki parmak mesafe olacak göbek deliği ile, dönüşümlü vuruyorum sağ sol morarıyor zaten hep aynı yere olmaz.

Back
X