• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    18
Reflü ve bulantılarla geçen gebeligimde 13+3 deyim.2 Haziran görünüyor doğum tarihi.hep yatıyorum hiçbir şey yapmıyorum.ikinci gebeligim yaşım 36.bir oğlum var.resimden tahminde bulunur musunuz cinsiyeti

Eklentiler

• 1000025844.webp
    1000025844.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 44
Bir de ben folik asiti yaklaşık üç haftadır icemedim.gaviscon içiyorum reflü için.nefret ettim ilaçlardan da.gebelik oncesi başlamıştım folik asite ama iste icemedim sonra korkuyorum da şimdi bir yandan içmeyen var mı aranizda

Bir de ben folik asiti yaklaşık üç haftadır icemedim.gaviscon içiyorum reflü için.nefret ettim ilaçlardan da.gebelik oncesi başlamıştım folik asite ama iste icemedim sonra korkuyorum da şimdi bir yandan içmeyen var mı aranizda
Merhabalar bende sizin gibi yogun bulanti ve kusmali bol mide sorunlu geciriyorum baştan beri. Şu an 10 haftalardayim. Bende cok az icebildim folik asit. Doktoruma sordugumda onemli olmadigini ve oncesindeki depolarin zaten dolu oldugu soyledi. Iciniz rahat olsun yani.

Hergun mu maşallahhh 😃 zararı olmazmı kiz bence okadarda icme ya ben arada 1 bardak içtim zmn acaba oluyorum yani bende tüketmiyorum kafeinli şeyler sabahları sadece çay içiyorum ama okadar onun dışında içmiyorum sigarayı öğrendim gibi bende bıraktım aklıma bile gelmiyor
Ya aslında cola’nın direkt bebeğe bir zararı yokmuş, sadece kafein miktarını aşmamak lazımmış. Geçen hafta doktoruma sordum, şekersiz yani zero içebilirsin dedi. Bazı hamilelerde asitli olduğu için mide yanması ve gaz oluyormuş, ben de çok şükür olmadı. Ama tabi her gün yerine ara sıra içmek daha iyi, inşallah tiksinirim de içmem 🥲

Doktorum 12.haftada bıraktırdı bana. 16.haftaya kadar da herhangi bir takviye almamam gerektiğini söyledi

kızlar 2 li tarama testini ne zaman yaptırdınız? ben bu pazartesiye randevu almıştım ama pazartesi 9+6 oluyoruz sabredip 1-1,5 hafta sonra gitsem de aynı zamanda 2 li tarama testi de mi yaptırsam 11.hafta uygun oluyor mu 2li test için? bir de belki fetal dna ya da uygun olur zaman olarak gitmişken hepsini halledebilir miyim acaba sizin nasıl olmuştu?

kızlar 2 li tarama testini ne zaman yaptırdınız? ben bu pazartesiye randevu almıştım ama pazartesi 9+6 oluyoruz sabredip 1-1,5 hafta sonra gitsem de aynı zamanda 2 li tarama testi de mi yaptırsam 11.hafta uygun oluyor mu 2li test için? bir de belki fetal dna ya da uygun olur zaman olarak gitmişken hepsini halledebilir miyim acaba sizin nasıl olmuştu?
ben 10+6 da ikili tarama testi verdim carşamba günü sonuçları aldım. Fetal dna için ise dr ikili sonucu gelince gerek duyarsak isteyelim demişti. Temiz geldi gerek yok dedi. Zaten sen eğer fetal yaptıracak olursan 2 liye gerek yok. 10. hafta itibariyle yapıyorlar bu testleri. Yinede hoca görüşü daha önemli.

Bende fetal yaptırmadım kan verdim Çarşamba günü sonuc bekliyorum, cinsiyeti öğrendiniz mi benim bebis asla göstermedi bacaklarini bagdas yapti kapatti 🙈

Doktor bana ikili tarama testi yüzde 70 sonuç veriyo Fetal dna yüzde 99 dedi o yüzden paranız varsa Fetal dna yaptırın Fetal dna yaptırırsanız ikili tarama testine hiç gerek yok dedi

ben 10+6 da ikili tarama testi verdim carşamba günü sonuçları aldım. Fetal dna için ise dr ikili sonucu gelince gerek duyarsak isteyelim demişti. Temiz geldi gerek yok dedi. Zaten sen eğer fetal yaptıracak olursan 2 liye gerek yok. 10. hafta itibariyle yapıyorlar bu testleri. Yinede hoca görüşü daha önemli.
ah evet şimdi dr ile görüştüm fetal istiyorsan 2liye gerek yok dedi. önümüzdeki haftaya randevum var nasıl ilerleyelim bi yüzyüze görüşeceğiz.

Doktor bana ikili tarama testi yüzde 70 sonuç veriyo Fetal dna yüzde 99 dedi o yüzden paranız varsa Fetal dna yaptırın Fetal dna yaptırırsanız ikili tarama testine hiç gerek yok dedi
evet bana da öyle söyledi. 2 li testin doğruluk oranı fetalden daha düşük ama ücret konusunda fetal biraz pahalı dedi eğer fetal istemezseniz 10 gün kontrol randevusu var bu süre zarfında da kan verebilirsin dedi. sen yatırmış mıydın fetal?

kızlar bişey önericem size biri daha yazmıştı burda bugün uzmanebe.ayse diye biri var instagramda kasım indirimlerinden çok güzel şeyler paylaşıyor. ateş ölçer bebek kamerası bebek arabası oto koltuk falan baya indirimde şuan kasım bitmeden almak isteyen varsa bakabilir sayfasına.

Kızlar 11. Haftandayım ve karnımda ağrılar oluyor dün gece de vardı göbek deliği ve altı adet sancısı gibi sizde de oluyor mu durumlar nasıl normal mi acaba

Dün ultrason görüntüsü paylaşmıştım doktorun (11+4 ) ultrason sonucuna göre birşey söylemediğini söyledim. Bana çıkışan anneler vardı. siz bu konuya hiç yorum yapmayın. Bu hamileliğin vermiş olduğu gerginlikle kalbinizi kirmayayim. Yorum yapıp anlamayip "yogggorrum yazma" diyenler yazarım! siz niye otnuzu ciceginizi burda paylaşıyorsunuz babanızın platformu mu!

Neyse!Konuya geleyim.
11+5 ilgili test yine sonuç vermedi çünkü ultrasonda görüntü alınamamış bebeğin pozisyonu uygun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim .benim gibi bu şekilde sorun yaşayan sevgili anneler varsa yorumlarinizi bekliyorum.

Reflü ve bulantılarla geçen gebeligimde 13+3 deyim.2 Haziran görünüyor doğum tarihi.hep yatıyorum hiçbir şey yapmıyorum.ikinci gebeligim yaşım 36.bir oğlum var.resimden tahminde bulunur musunuz cinsiyeti
Bana kız gibi geldi
12 hafta tam güzel ikili için

Back
X