• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    18
Kızlar 9. haftadayım pek bir şikayetim yok çok şükür ama şimdi küçük bir kahverengi lekelenme oldu külodumda ilk defa. Kasık ağrısı falan hiç bişey yok endişelenmeli miyim? Düşük olsa farkederim sanırım

kızlar 2 li tarama testini ne zaman yaptırdınız? ben bu pazartesiye randevu almıştım ama pazartesi 9+6 oluyoruz sabredip 1-1,5 hafta sonra gitsem de aynı zamanda 2 li tarama testi de mi yaptırsam 11.hafta uygun oluyor mu 2li test için? bir de belki fetal dna ya da uygun olur zaman olarak gitmişken hepsini halledebilir miyim acaba sizin nasıl olmuştu?
Bende 12+6 da ikili tarama yaptırdım daha yeni bana doktor 12 hafta ideal demişti

Kızlar 9. haftadayım pek bir şikayetim yok çok şükür ama şimdi küçük bir kahverengi lekelenme oldu külodumda ilk defa. Kasık ağrısı falan hiç bişey yok endişelenmeli miyim? Düşük olsa farkederim sanırım
Kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz diyor genelde doktorlar ağrınız falan yoksa korkmayın. Düşük lekelenme şeklinde olmuyor

Endişe etme. Bende 5. Haftada başladı 1 aydır hala devam ediyor dr um istediğimiz bişey değil ama kırmızı renkte olmayınca ve çok şiddetli ağrı olmayınca sorun yok dedi progestan verdi hala kullanıyorum ama beim içeride bi kanama alanı da yok. Bence şöyle yap endişe etmeden dr.una randevu al yarın bi git baktır onlar kanama alanı var mı yok mu görsünler ona göre ilaç veriyorlar yada vermiyorlar hem senin de için rahat eder.

Endişe etme. Bende 5. Haftada başladı 1 aydır hala devam ediyor dr um istediğimiz
bişey değil ama kırmızı renkte olmayınca ve çok şiddetli ağrı olmayınca sorun yok dedi progestan verdi hala kullanıyorum ama beim içeride bi kanama alanı da yok. Bence şöyle yap endişe etmeden dr.una randevu al yarın bi git baktır onlar kanama alanı var mı yok mu görsünler ona göre ilaç veriyorlar yada vermiyorlar hem senin de için rahat eder.

Bir kanama alanı görmüştü en son gittiğimde iyileşiyor demişti doktor. Kontrol randevum var haftaya pazartesi giderim yine içim rahat eder

Bende dün kontrole gittim 12. Haftadayım folik asıdı bıraktırtı. Multivitamın demir ve d vıtamını başlattı 😥sızınki neden başlatmadı 🧐
Mide bulantısı olmaması için bide vitamin seviyelerimin 1 ay olağan akışta kalıp sonraki tahlildeki değerlerine göre önerecekmiş. Anneyi vitaminlerle yormak istemiyorum şu sırada dinlensin dedi. Multivitamin ne önerdi size doktorunuz? Bende doktorumu dinlemeyip Elenatal alasım var ama eşim tutuyor😄

Mide bulantısı olmaması için bide vitamin seviyelerimin 1 ay olağan akışta kalıp sonraki tahlildeki değerlerine göre önerecekmiş. Anneyi vitaminlerle yormak istemiyorum şu sırada dinlensin dedi. Multivitamin ne önerdi size doktorunuz? Bende doktorumu dinlemeyip Elenatal alasım var ama eşim tutuyor😄

Eklentiler

• IMG_4299.webp
    IMG_4299.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 26
Bunu yazdı bunu kullanıyorum

Vitaminler bulantı mı yapıyor banada doktorum elenatala 9 ay boyunca devam dedi öncesinde de1 senedir kullanıyorum neredeyse

Dün ultrason görüntüsü paylaşmıştım doktorun (11+4 ) ultrason sonucuna göre birşey söylemediğini söyledim. Bana çıkışan anneler vardı. siz bu konuya hiç yorum yapmayın. Bu hamileliğin vermiş olduğu gerginlikle kalbinizi kirmayayim. Yorum yapıp anlamayip "yogggorrum yazma" diyenler yazarım! siz niye otnuzu ciceginizi burda paylaşıyorsunuz babanızın platformu mu!

Neyse!Konuya geleyim.
11+5 ilgili test yine sonuç vermedi çünkü ultrasonda görüntü alınamamış bebeğin pozisyonu uygun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim .benim gibi bu şekilde sorun yaşayan sevgili anneler varsa yorumlarinizi bekliyorum.
Cnm bebegin pozisyonu uygunsa neden görüntü alamiyor doktoruna sebebi neymiş bir açıklama yapmıyor mu neden sonuc vermiyor anlayamadım ben

Transfer tarihine göre 10+5 kesin olan bu. Ama son ultrason ölçümüne göre bebeklerim 11+1 günlük bugün. 2. Trimester da cinsellik isteği artıyor fakat tüp bebekte nasıl oluyor bilemiyorum. Bende o artan kategorislndeyim sanırım artık 😂 çünkü eşimi 2 aydır hiç görmedim ve çarşamba günü kavuşuyoruz 🙏
Ay seninkiler ikiz mi🥰 inşallah canım sağ salim kavvuşmayı nasip etsin

Ben hem tatlı hem ekşi aşeriyorum. Aynı anda ikisi. Dün kakaolu kek yapmıştı kayınvalidem. Kekin üstüne limonlu dondurma koydum nasıl bir şeydi hu hayatımda ilk defa yaptım ama bayıla bayıla yedim 😂
Yaaa bende ekşi tüketemiyorum midem acaip bulanıyo. Tatlı ve yavan kuru yemek istiyorum. Daha aşeremedim yaaa🥰🤣🤣🤣

İyi geliyor mu zararlı diyenlerde var bana doktor verdi ama bulantıdan duramıyorum sabah al dedi inşallah faydalıdır siz bir sorun yaşadınız mı
BAna da doktorum yazdi bulantimi durduran tek ilac oldu. Ama felaket kabiz yapiyor doktorum da uyarmisti haberiniz olsun. Onun icin de şurup iciyorum anca 3-4 günde bir çıkabiliyorum

ah evet şimdi dr ile görüştüm fetal istiyorsan 2liye gerek yok dedi. önümüzdeki haftaya randevum var nasıl ilerleyelim bi yüzyüze görüşeceğiz.
Acaba bizle de paylaşır mısınız? Sizle yakınız gün olarak, biz fetal dna için normalde bu hafta başı 9+5gibi vericektik ama 10+2 gibi içimiz rahat etsin dedik haftaya vermeyi planlıyoruz. Sizi de merak ettim.

Vitaminler bulantı mı yapıyor banada doktorum elenatala 9 ay boyunca devam dedi öncesinde de1 senedir kullanıyorum neredeyse
Hormonların etkisiyle bazı vitaminler yapıyormuş, toplam 5 doktora danıştım onlarda ilk 12 hafta folik asit en önemlisi diğerlerine acele etmeyin boşuna alıp yormayın dediler aynı şekilde. Kendi doktorunuzu takip etmek faydalı çünkü sizi ve bebeğinizi en iyi bilen kişi o

P Prettywomaan yanlış eklemişim cinsiyet kız bebek şuan 12. hafta Haziran 9 tahmini dogum tarihi
Birde kese ve kalp atışı nerede yazıyor ultrasonda anlayamadım
Ultrasonda yazmaz Kalp atışını hangi haftada duydunuz keseyi hangi kaftada gördünüz onu sormak istemiştim 💐
Dün ultrason görüntüsü paylaşmıştım doktorun (11+4 ) ultrason sonucuna göre birşey söylemediğini söyledim. Bana çıkışan anneler vardı. siz bu konuya hiç yorum yapmayın. Bu hamileliğin vermiş olduğu gerginlikle kalbinizi kirmayayim. Yorum yapıp anlamayip "yogggorrum yazma" diyenler yazarım! siz niye otnuzu ciceginizi burda paylaşıyorsunuz babanızın platformu mu!

Neyse!Konuya geleyim.
11+5 ilgili test yine sonuç vermedi çünkü ultrasonda görüntü alınamamış bebeğin pozisyonu uygun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim .benim gibi bu şekilde sorun yaşayan sevgili anneler varsa yorumlarinizi bekliyorum.
Bir sakin olun öncelikle kimse sizi yargılamadı yada eleştiride bulunmadı yazılanları dikkatli olursanız aksine doktora eleştiride bulundular neden sizi bilgilendirmediği rahatlatmadığı yorum yapmadığı hususundaydı. burda herkes hamile herkesin gerginlikleri olabilir bu tutumunuzu bırakın lütfen bu şekilde agresif yorumlara devam ettiğiniz sürece kimse size cevap vermeyecek ve aynı tutumda yorumlarınız devam edersede banlamak durumunda kalacağım. Sükunetle birbirimizi kırmadan bir süreç geçirmemiz dileğiyle

Son düzenleme:
BAna da doktorum yazdi bulantimi durduran tek ilac oldu. Ama felaket kabiz yapiyor doktorum da uyarmisti haberiniz olsun. Onun icin de şurup iciyorum anca 3-4 günde bir çıkabiliyorum
Sabahları 1 tane dedi bana öyle mi içiyorsunuz şu bulantım geçsin de kabızlığı hallederim çok kötü oldum

Back
X