• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Yaa lütfen benide tahmin edermisin canım 10 haftalık burda 😂
Canım çok bulanık görünüyor ama erkek sanırım
Bu da benim 11. Hafta kız mı sizce
Erkek
Arkasi dönük bilmem ki tahmin olur mu 11+4 teki görüntü buydu. (Şimdiye kadarki tek görüntü)
Devlet Hastanesi'nde bana doktor hiç görüntü vermiyor 12+4 görüntüsü yok. Neden vermiyorlar bilmiyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. İsteyince mı veriyorlar acaba
Bikaç kişi yazmıştı daha önce isteyince veriyorlar diye ama bilemiyorum kız bence

Canım çok bulanık görünüyor ama erkek sanırım

Erkek

Bikaç kişi yazmıştı daha önce isteyince veriyorlar diye ama bilemiyorum kız bence
Canım benim 12. Haftada sakladı mı acaba doktor bacak arasına bakmadı ama yandan düz gibi nub sanki dedi. 11 de kesin erkek dendi ama bilemedim :)

Kızlar Fetal dna testi 23 bin TL’ye yapılıyormuş fazla geldi bize ikili tarama testimi mantıklı Fetal dna mı acaba ya
Şirketten şirkete değişiyor fiyatlar 9 bin ve 15 bin diyat verdiler bana mesela bikaç şirket var araştırıp bulduğum, buraya yorum olarak yazmıştım. Benim dr fetal önerdi doğruluk oranı %99. 2li testin oranı %80-85 civarı dedi. Ben hepsinde strese girmektense tek seferde öğrenmek için fetal yaptırıcam

Canım benim 12. Haftada sakladı mı acaba doktor bacak arasına bakmadı ama yandan düz gibi nub sanki dedi. 11 de kesin erkek dendi ama bilemedim :)
Erkeği söylüyorlar 11-12-13 de nub olayını ben çok çözemedim henüz ona bişey diyemem ama alın çıkıntısı var gibi bir dahaki kontrolün ne zmaan

Bende yarın Fetal DNA (NİPT) testine gideceğim. Birde ense kalınlığı bakacak.Fetal yaparsak 2’li ve 4’lü teste gerek yoktur. 2’li ve 4’lü test yapılsa da Fetal yine yapılır diyor Kağan Kocatepe. Benim doktorum da direk NiPT dedi.

Erkeği söylüyorlar 11-12-13 de nub olayını ben çok çözemedim henüz ona bişey diyemem ama alın çıkıntısı var gibi bir dahaki kontrolün ne zmaan
Bu 12. Hafta canım diğer kontrol 16’da ama nipt cıkar sanırım bu hafta :)

Eklentiler

• IMG_9182.webp
    IMG_9182.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_9161.webp
    IMG_9161.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar aranızda henüz 1.trimesterdayken ciddi kusmalar vs yaşayıp heyet raporu alabilen var mı? 30-40 günlük almak istiyorum. Zor süreç geçene kadar.

Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı

Bu 12. Hafta canım diğer kontrol 16’da ama nipt cıkar sanırım bu hafta :)
Bana erkek gibi geliyor hadi bakalım 16 da netleşir zaten haber ver bize 😍
Meraktayim bende ne dersin cinsiyetine 12+5 ti
Canım hiç göremedim neresi kafası neresi ayakları arkasını mı dönmüş çok anlayamadım net değil o yüzden yorum yapamıyorum 7. Haftada falan varsa onu at bakayım istersen

Kız banada bakın 9. haftadan bu da kendime yorum yapamıyorum arzularım adil olmama engel oluyor 😂😂😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
Back
X