- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.901
Bence gerek yok cok fazla bir fiyat. Intergen de guvenilir arayip bilgi alabilirsiniz.Sizinki baya uygunmuş kayserideyim ben gittiğim doktorla anlaşmalıymış bu yer Amerika’ya gidiyormuş test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gerek yok cok fazla bir fiyat. Intergen de guvenilir arayip bilgi alabilirsiniz.Sizinki baya uygunmuş kayserideyim ben gittiğim doktorla anlaşmalıymış bu yer Amerika’ya gidiyormuş test
Öyle yapıyım o zaman bizde fiyatı duyunca çok kararsız kaldıkBence gerek yok cok fazla bir fiyat. Intergen de guvenilir arayip bilgi alabilirsiniz.
Canım çok bulanık görünüyor ama erkek sanırımYaa lütfen benide tahmin edermisin canım 10 haftalık burda![]()
ErkekBu da benim 11. Hafta kız mı sizce
Bikaç kişi yazmıştı daha önce isteyince veriyorlar diye ama bilemiyorum kız benceArkasi dönük bilmem ki tahmin olur mu 11+4 teki görüntü buydu. (Şimdiye kadarki tek görüntü)
Devlet Hastanesi'nde bana doktor hiç görüntü vermiyor 12+4 görüntüsü yok. Neden vermiyorlar bilmiyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. İsteyince mı veriyorlar acaba
Zaten iyice sisirdiler ya doktorlar da pay aliyor diyirlar bosuna yonlendirme yapmaz kimseÖyle yapıyım o zaman bizde fiyatı duyunca çok kararsız kaldık
Herkes erkek diyo o zaman erkektir heraldeCanım çok bulanık görünüyor ama erkek sanırım
Erkek
Bikaç kişi yazmıştı daha önce isteyince veriyorlar diye ama bilemiyorum kız bence
Doğru valla çok pahalı yaZaten iyice sisirdiler ya doktorlar da pay aliyor diyirlar bosuna yonlendirme yapmaz kimse![]()
Canım benim 12. Haftada sakladı mı acaba doktor bacak arasına bakmadı ama yandan düz gibi nub sanki dedi. 11 de kesin erkek dendi ama bilemedim :)Canım çok bulanık görünüyor ama erkek sanırım
Erkek
Bikaç kişi yazmıştı daha önce isteyince veriyorlar diye ama bilemiyorum kız bence
Hangi firmaSizinki baya uygunmuş kayserideyim ben gittiğim doktorla anlaşmalıymış bu yer Amerika’ya gidiyormuş test
Şirketten şirkete değişiyor fiyatlar 9 bin ve 15 bin diyat verdiler bana mesela bikaç şirket var araştırıp bulduğum, buraya yorum olarak yazmıştım. Benim dr fetal önerdi doğruluk oranı %99. 2li testin oranı %80-85 civarı dedi. Ben hepsinde strese girmektense tek seferde öğrenmek için fetal yaptırıcamKızlar Fetal dna testi 23 bin TL’ye yapılıyormuş fazla geldi bize ikili tarama testimi mantıklı Fetal dna mı acaba ya
Erkeği söylüyorlar 11-12-13 de nub olayını ben çok çözemedim henüz ona bişey diyemem ama alın çıkıntısı var gibi bir dahaki kontrolün ne zmaanCanım benim 12. Haftada sakladı mı acaba doktor bacak arasına bakmadı ama yandan düz gibi nub sanki dedi. 11 de kesin erkek dendi ama bilemedim :)
Bu 12. Hafta canım diğer kontrol 16’da ama nipt cıkar sanırım bu hafta :)Erkeği söylüyorlar 11-12-13 de nub olayını ben çok çözemedim henüz ona bişey diyemem ama alın çıkıntısı var gibi bir dahaki kontrolün ne zmaan
nub'a göre kız gibi görünüyo paralel durmuş , sağlıkla gelsiinnBu 12. Hafta canım diğer kontrol 16’da ama nipt cıkar sanırım bu hafta :)
Evet 11 erkek 12. Haftam kız gibi bakalım artıknub'a göre kız gibi görünüyo paralel durmuş , sağlıkla gelsiinn
Meraktayim bende ne dersin cinsiyetine 12+5 tiCanım 7. Hafta keseden 12. Haftada kafa çıkıntısından tahmin edebiliyorum yandan başka görüntüsü varsa ona bakabilirim
Bende panoramaya yaptırmıştım.bugün bende Fetal dna yaptırdım ikiz oldukları için panoroma ile yaptık. İkiz gebelikte cinsiyeti belli oluyor mu bilginiz var mı :).
Bana erkek gibi geliyor hadi bakalım 16 da netleşir zaten haber ver bizeBu 12. Hafta canım diğer kontrol 16’da ama nipt cıkar sanırım bu hafta :)
Canım hiç göremedim neresi kafası neresi ayakları arkasını mı dönmüş çok anlayamadım net değil o yüzden yorum yapamıyorum 7. Haftada falan varsa onu at bakayım istersenMeraktayim bende ne dersin cinsiyetine 12+5 ti