• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    41
Bende çok heyecanlıyım ama instada sürekli karşıma çıkıyor 28. Haftaya kadar erkek biliyolarmış 28. Haftada kız olduğu netleşmiş filan bir sürü var öyle 😅
Istisna bence onlar ya o zamana kadar bekleyemeyiz zaten😂😂
benim dayımın bir arkadaşı var. doğuma kadar kız biliyolar. her şeyi pembe 😂 kadın bi doğuruyo erkek 😂 çokta eski bi zaman değil yani daha yeni sayılır

Maşallah🧿 bize supriz oldu 2. Gebelikte ikiz 😅 İstanbula yakınım ama bugün kartala gittim aslında ikiz bakmıyoruz gelmişsiniz bakalım dediler o şekilde muayne oldum insanı özele yönlendirme çabasındalar. 20 haftadan sonra detaylı ultrason icin iyi bir doktor arayışındayım. Devlet hastanesi olarak zeynep kamil yapıyor ama hem randevu almak sıkıntı hemde muayne süreleri az olduğundan ikizlerin incelenmesi 1.5 2 saati bulabiliyormuş şükür ki imkanımız var. Allah herkesin yardımcısı olsun🫠
istanbulda özelde hangi doktora yaptıracaksınız detaylıyı

istanbulda özelde hangi doktora yaptıracaksınız detaylıyı
Ilk gebeliğim de cadde'de Prof dr. Zeki Şahinoğlu'na gitmiştim gayet memnun kalmıştım. Bu sefer araştırdım tavsiyeler de uzerine Zeynep kamil'de uzun yıllar görev yapmış hoca Prof.dr Oya Demirci 'ye gideceğim oda altunizade'de.

Bu instamomlar viral haline getirdiler bunu bence ya çok sık denk gelmeye başladım biz böyle biliyorduk böyle oldu falan diye yani çok sık rastlanacak bir durum değil çünkü hele 20 den sonra
Bende yazmıştım ama tabloya girilmemiş cinsiyetleri bir kız bir erkek. Ali karan ve Özgü. Antalya

Ah işte o beklediğim an 🥹 hareket hissettim kızlar oğlumda da erken hissetmiştim saçmalama demişlerdi bende bilmediğimden emin olamamıştım doktorum demişti iç karnın dar olabilir hissetmişsindir diye ama sonradan anladım doğru hissetmişim. Şimdi de kocaman bir tatlı tabağı yiyince uzandım biraz kıpır kıpır etmeye başladı minik minik unutmuşum bu hissi 🥹

Ah işte o beklediğim an 🥹 hareket hissettim kızlar oğlumda da erken hissetmiştim saçmalama demişlerdi bende bilmediğimden emin olamamıştım doktorum demişti iç karnın dar olabilir hissetmişsindir diye ama sonradan anladım doğru hissetmişim. Şimdi de kocaman bir tatlı tabağı yiyince uzandım biraz kıpır kıpır etmeye başladı minik minik unutmuşum bu hissi 🥹
senle aynıyız hissedilmez daha cok erken diyorlar ya bende ilk oğlumda 16.haftadaa hissetmiştim ama bilmiyorum bunda bu kadar erken olurmu ikincide

senle aynıyız hissedilmez daha cok erken diyorlar ya bende ilk oğlumda 16.haftadaa hissetmiştim ama bilmiyorum bunda bu kadar erken olurmu ikincide
O hissi bildiğinden 2. de daha erken fark ediliyor diyordu zaten herkes birde iç karınla alakalıymış sanırım ilk gebeliğimde de doktorum demişti dar diye göbeğim falan hemen çıkmıştı eğer hissettim diyorsan doğrudur çünkü biliyorsun o duyguyu vücudun tanıyor 💐

O hissi bildiğinden 2. de daha erken fark ediliyor diyordu zaten herkes birde iç karınla alakalıymış sanırım ilk gebeliğimde de doktorum demişti dar diye göbeğim falan hemen çıkmıştı eğer hissettim diyorsan doğrudur çünkü biliyorsun o duyguyu vücudun tanıyor 💐
Evet chat sormuştum hatta ama hissedilmez 14 felan dedi oda oğlumda 16 da hissettim icin 14 dedi 😀 bilemiyorum sizin cinsiyet belli olmusmuydu

YA MAŞALLAH erken cinsiyet öğrenmişsiniz, fetal dna ile değil dimi ultrasonla öğrendiniz.

Evet chat sormuştum hatta ama hissedilmez 14 felan dedi oda oğlumda 16 da hissettim icin 14 dedi 😀 bilemiyorum sizin cinsiyet belli olmusmuydu
Oğlumda bu hafta öğrenmiştim ama doktorum il dışında bir süre devlete randevu aldım 26 sında 14. Haftada öğrenicem inşallah

kızlar 11. haftada hala göğüs hassasiyetim devam ediyor yaşayan var mı? kasık ağrım arada yokluyordu sanki bu bi kaç gündür yok gibi tabi insan bi tedirgin oluyor ama size sormak istedim durumlar nasıldı 11-12. haftalarda

kızlar 11. haftada hala göğüs hassasiyetim devam ediyor yaşayan var mı? kasık ağrım arada yokluyordu sanki bu bi kaç gündür yok gibi tabi insan bi tedirgin oluyor ama size sormak istedim durumlar nasıldı 11-12. haftalarda
14+2 haftaligim göğüs hassasiyetim hala aynı azalmadı kasıklarımda da ara ara sancı giriyor canım

Canım benimde göğüs hassasiyeti devam ediyor ama çok değil yatarken daha çok belli kaşık ağrımda aynı dediğim gibi bazı günler oluyor bazı günler yok. Tedirgin olma her şey yolundadır

oluyor kuzum dün aksam da oldu bana uzanınca rahatlıyor. normal korkma allahın izni ile güzel gidecek. Şuan 14+4 deyim hala var kasık ağrısı sanki regl olacak gibi bi doluluk oluyor. gogus hassasiyeti de var hala üzerine birde kaşıntı var sürekli nemlendiriyorum.

oluyor kuzum dün aksam da oldu bana uzanınca rahatlıyor. normal korkma allahın izni ile güzel gidecek. Şuan 14+4 deyim hala var kasık ağrısı sanki regl olacak gibi bi doluluk oluyor. gogus hassasiyeti de var hala üzerine birde kaşıntı var sürekli nemlendiriyorum.
Kaşıntınız goguslerde mi var ? Benim de gobegim ve bel çevrem kaşınmaya başladı bir kaç gündür de

Benimde hala devam ediyor canim bazi gunler az bazı günler daha çok

Kaşıntınız goguslerde mi var ? Benim de gobegim ve bel çevrem kaşınmaya başladı bir kaç gündür de
sadece gögüste var canım ama göbek cıkmaya basladıkca oralarda da kuruluk olunca kasıntı oluyor. ama göğüslerde daha şiddetli bi kaşıntı oluyor nemlendirince geçiyor. Yves rocher in elmalı nemlendiricisini kullanıyorum baya fayda ediyor tavsiye ederim.

aynı belirtilerimiz hayatım benimde ara ara kasık ağrım artıyor bazı günler hiç olmuyor göğüs hassasiyetim tam gaz devam

Back
X