- Konu Sahibi washingtonxy
-
İnşallah canım daha cok var muayene gunune ve muayene de turkıyede olacak ben Bulgaristan dayım acaba oraya gelmeden burda bı görünsem mı dayamayacammmmmmKalp atışının betayla alakası yok sanırım 6 hafta itibariyle duyuluyor bazen 7-8 de duyan kişilerde varhayırlısıyla duyun inşallah
Ne zamandı transferinizİnşallah canım daha cok var muayene gunune ve muayene de turkıyede olacak ben Bulgaristan dayım acaba oraya gelmeden burda bı görünsem mı dayamayacammmmmm
Transfer 30 eylülde oldu test tekrar falan derken muayene 30 ekıme verdıNe zamandı transferiniz
Kese kalp atışı beraber duymak istemiş doktor muhtemelenTransfer 30 eylülde oldu test tekrar falan derken muayene 30 ekıme verdı
Farkettim de bı de benı dusunseler onca Transfer sonrası bu kadın nasıl bekler dıyeKese kalp atışı beraber duymak istemiş doktor muhtemelen
İnşallah öyledir 15 eylülde transfer olmuştum 6+4 gibi görünüyor ultrasonda dedi doktor. Şimdi sabırsızlıkla hafta içini bekliyorum bide benim rahim retro rahimmiş o yüzden karından çok zor seçiliyor her defasında alttan ultrason yapıyorlar Buda çok geriyor beni. Lütfen dua eder misiniz çok korkuyorum 2 kere opu olmuştum ve bu 3. Transferim ilk pozitifimKorkmayın yeni atmaya başlayınca yavaş olabiliyormuş sonra toparlar bence minik
Cok yakınız zaman olarak bende 19 Eylül'de transfer olmuştum. Dualarım sizinle ama bence minik toparlıycak kalbinizi ferah tutunİnşallah öyledir 15 eylülde transfer olmuştum 6+4 gibi görünüyor ultrasonda dedi doktor. Şimdi sabırsızlıkla hafta içini bekliyorum bide benim rahim retro rahimmiş o yüzden karından çok zor seçiliyor her defasında alttan ultrason yapıyorlar Buda çok geriyor beni. Lütfen dua eder misiniz çok korkuyorum 2 kere opu olmuştum ve bu 3. Transferim ilk pozitifim
Sabırsız davranıyoruz hepimiz aslında benide geç çağırdı ben gittim önceden bir kereFarkettim de bı de benı dusunseler onca Transfer sonrası bu kadın nasıl bekler dıye
Evet öyle ama ne yapayım şubatta transfer olmuştum testte pozıtıf oldu az da olsa beta ya aslında yavaş yükselmişti sonra İlk defa kalb atışını duyduk yaklaşık 6 7 hastalıktır sonra 9 haftaya muayene verdı mutlu mutlu gıdıyorum bende bı gırdım ıcerı kaldı durmuş dedı duntam yıkıldı resmen oyundan şimdi biraz stres oluyo ıster ıstemezSabırsız davranıyoruz hepimiz aslında benide geç çağırdı ben gittim önceden bir kere
İnşallah canım inşallah bende kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum o daha çok minik diyorum bakalım umarım diğer randevumda her şey yoluna gitmiş olur burdan güzel haberi paylaşırımCok yakınız zaman olarak bende 19 Eylül'de transfer olmuştum. Dualarım sizinle ama bence minik toparlıycak kalbinizi ferah tutun
Bende prolutex iğne kullanıyodum günde 1, bide progestan fitil verdi günde 3 banada ve rapor yazdı 10 günBende yaşadım aynısını maalesef bazı gebelikler kanamalı geçiyor sanırım. Doktora gittim bir problem göremediler progestan ve progestan dex iğne kullanıyorum bende
Keseyi gordunuzmuKızlar nasılsınıznasıl gıdıyor salı gunu bende nasıpse 5+5 olacagım dr kontrolunde ınsaAllah kalp atımını gorurum
Keseyi ne zaman görmüştünzür?Kızlar nasılsınıznasıl gıdıyor salı gunu bende nasıpse 5+5 olacagım dr kontrolunde ınsaAllah kalp atımını gorurum
Keseyi gordunuzmu
Tup bebek merkezı salı gunu cagırdı ben dayanamayıp devletten tam5haftalık oldugunda persembe gunu gıdıp gordum kızlar yanlız bu gece fitildenmi bilmiyorum pembemsi peceteye akıntı geldı bır muddet cok korktum 3yıl once bır dusugum olmustu neysekı sımdılık devam etmıyor sızlerde olan varmıKeseyi ne zaman görmüştünzür?
Senın transfer 30 eylülde müyduKızlar nasılsınıznasıl gıdıyor salı gunu bende nasıpse 5+5 olacagım dr kontrolunde ınsaAllah kalp atımını gorurum
29eylul canımSenın transfer 30 eylülde müydu
Duzeltme 7 ekim de gordukBen 17 sinde transfer oldum transferin 10.gunu 26 eylulde beta istediler sonra 10 gun sonra gelin kese gorecez dediler yani bugun 2 ekimde gorduk
Midem bulanmiyor kazinma agri siskinlik rahatsizlik gaz kabizlik oluyorKızlar mide bulantısı için napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?