- 25 Ekim 2023
- 654
- 492
- 23
- Konu Sahibi washingtonxy
Çalışan anne adayları merhaba fitili nasıl yapıyorsunuz cslisirken iciyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunde kac sefer sizinÇalışan anne adayları merhaba fitili nasıl yapıyorsunuz cslisirken iciyormusunuz
Sabah akşam canım akşam sorun değil ama sabah koydugumda en az 1 saat yatmam gerek ermiyor yoksaGunde kac sefer sizin
Kalkış saatini biraz erkene al benim doktorum 40 dakika yeterli dediSabah akşam canım akşam sorun değil ama sabah koydugumda en az 1 saat yatmam gerek ermiyor yoksa
Ayrıca uzun süreli kullanacaklar rapor da çıkartabilir arkadaşlar, biz de çok sonra öğrendikArkadaşlar kan sulandirici igne kullanan varsa saglik ocağına yazdiriliyor 117 tl ödeme cikiyor sadece haberiniz olsunn
Aa onu bilmiyordum nereden oluyor ?Ayrıca uzun süreli kullanacaklar rapor da çıkartabilir arkadaşlar, biz de çok sonra öğrendik![]()
Aa onu bilmiyordum nereden oluyor ?
Benim fitil günde 3 defa sabah daha erken uyanıyorum fitili yapıyorum öğlen de iş yerinde yapıyorum mecburen dükkana gelen giden olmazsa arkada uzanmaya çalışıyorum bazen yoğunluk oluyor . akşam zaten evdeÇalışan anne adayları merhaba fitili nasıl yapıyorsunuz cslisirken iciyormusunuz
Ne yaptın canım nasıl gectı kontrolBende 29 eylulde transfer olmustum 1gun var aramızda nasıpse bende yarın dr a gıdecegım bakalım nekadarını gorecegım![]()
İşyerinde koyduğunuz fitil hemen eriyormu benimki en az iki saatte eriyor hatta az bişey geri cikiyorBenim fitil günde 3 defa sabah daha erken uyanıyorum fitili yapıyorum öğlen de iş yerinde yapıyorum mecburen dükkana gelen giden olmazsa arkada uzanmaya çalışıyorum bazen yoğunluk oluyor . akşam zaten evde
Rapor nasıl çıkartılıyor?Ayrıca uzun süreli kullanacaklar rapor da çıkartabilir arkadaşlar, biz de çok sonra öğrendik![]()
Biraz akıyor tabi beyazlık ama hepsi değilİşyerinde koyduğunuz fitil hemen eriyormu benimki en az iki saatte eriyor hatta az bişey geri cikiyor
Kadın Doğum doktorunuzdan rapor isteyin çıkarırRapor nasıl çıkartılıyor?
Kadın doğum ya da kardiyolojiden alabilirsiniz.Rapor nasıl çıkartılıyor?
Kadın Doğum doktorunuzdan rapor isteyin çıkarır![]()
Rapor ne işe yarıyo kızlarKadın doğum ya da kardiyolojiden alabilirsiniz.
Bize üç kere reçete ile alma hakkınız var denildi ve nasip olursa benim hamilelik boyu kullanmam gerekiyor. Ama esas olay reçete ile olduğunda bitmesine yakın stres oluşuyordu, bitmeden de eczane vermedi yenisini vs. Şimdi toplu kutu alabildimRapor ne işe yarıyo kızlar
Guzel hamdolsun canım haftayla kese uyumlu cıktı 10gun sonra 7+1ken cagırdı kalp atımını duymak ıcın bırsurude tahlıl ıstedı sımdı devlet hastahanesının aıle hekımıne geldım tahlıllerı yaptıracagımNe yaptın canım nasıl gectı kontrol
Maasallah kuzucuklara gozun aydın canımArkadaşlar ben dayanamadim baktim devlette sira vardi bugun gittim normalde kendi doktoruma cuma gidecektim.bebeklerin ikisininde kalbi atiyor dedi ama bugun 7+4 üm ama ultrasonda biri 6+6 biride 7+0 cikti devletteki cihazlami alakali cunku doktor dediki kalbi atiyor bak dedi gosterdi ama sesin duyulmasi icin bizim cihazlarda cok cok ileri haftalarda anca dedi
Aa bilmoyordum boyle bir kisitlama oldugunu. Ilk uc ay kullanacaksak da rapor verir mi doktor ?Bize üç kere reçete ile alma hakkınız var denildi ve nasip olursa benim hamilelik boyu kullanmam gerekiyor. Ama esas olay reçete ile olduğunda bitmesine yakın stres oluşuyordu, bitmeden de eczane vermedi yenisini vs. Şimdi toplu kutu alabildim![]()