Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar bende 4+5 haftalık gebeyim
Doktor progesteron kanı aldı ve değerim 19,50 cıktı normal mi
Bıde kac gundur akıntım var dı 2 gundur akıntım yok kuruyum sizde oyle oldu mu
Diğer belırtılerım devam edıyor

Merhaba sanırım bende hamileyim, 12 subat son adet tarihim sabah test yaptim gecikme ile bu şekilde cikti.

Eklentiler

• 1000084113.webp
    1000084113.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 61
Benim de hiç belirtim yok ya, göğüs hassasiyeti var sadece, günler geçmek bilmiyor 😮‍💨

Merhaba bende 1 martta 37 ile öğrendim. Tahmini doğum 8 Kasım gösteriyor 5+3 suan dün kese göremedi doktor umarım küçük diyedir içimde endişe var

Merhaba bende 1 martta 37 ile öğrendim. Tahmini doğum 8 Kasım gösteriyor 5+3 suan dün kese göremedi doktor umarım küçük diyedir içimde endişe var
Vajinalden de baktı mı? Belki geç döllenmedir çok erken gitmişsiniz bence

Kızlar benim bu gece bulantıları çok kötü ya. Midem biraz boş kalınca çok fena bulanmaya başlıyor

Canım beta 2000 altinda gorunmuyormus. Daha görünür inşallah geç dollenmede olmuş olabilir

Hayır karnımdan baktı 1200 civarı beta tahmini dedi 1 hafta sonra gel dedi
En son ne zaman beta baktırdın kaç geldi? Benim 5+0 da 2600 geldi ama ben de keseyi vajinalden baktırmak istemiyorum biraz daha bekleyeceğim karından gözükmesi için

En son ne zaman beta baktırdın kaç geldi? Benim 5+0 da 2600 geldi ama ben de keseyi vajinalden baktırmak istemiyorum biraz daha bekleyeceğim karından gözükmesi için
Geçen hafta perşembe 322 çıktı bu hafta bilmiyorum hiç. Karnından bakmadılar mı peki sana 2600 de

Back
X