Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Selam kızlar, göğüs uçları kuruyan var mı çatlama şeklinde nemlendirmeye rağmen, deri çatlağından bahsetmiyorum. Ucundaki kahvelik. Bir de ucunda sarı kabuklar var benim özellikle bir mememde benzer seyler yasayan var mı

KIZLAR BEBİŞİMİN ANANE BOHÇASI GELDİ🥹 dolabına dizecek bugün hepsini 😚
IMG_0807.webp

Eklentiler

• IMG_0808.webp
    IMG_0808.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar nasılsınız? Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Biraz komik olacak ama hastanede terlik olarak ne giyeceksiniz :) ben gene çok alakasız birşeylere takıldım terlik :)

Ne kadar şanslısınız guzel gunlerde kullanın sağlıkla inşallah 🤩 bende ne anneden bisey var ne kayinvalideden 😀 her şeyi kendimiz aldik😀
Bosver kendin begenerek aliyorsun bu da guzel. Benim o kadar alakasiz ise yaramayacak ninem zamanindan kalma seyleri saklamislar gelmesin daha iyi bazen. Cok ozeniyorsaniz para verin diyorum birsey almayin parasini verin bana ben alirim 😅

Ne kadar şanslısınız guzel gunlerde kullanın sağlıkla inşallah 🤩 bende ne anneden bisey var ne kayinvalideden 😀 her şeyi kendimiz aldik😀
Çok teşekkür ederim. Boşver eşinle alırsın seçersin sende gönlüne göre özellikle koca tarafından bekleme zaten bi şey bende görmedim hiç😂

Beyaz söz olur siyah toz olur diye gri sabahlıklı takım aldım 😂 meme de kolay çıkar diye bundan aldım. Beğenen varsa değerlendirebilir 🫠 tavsiye 🌸

Eklentiler

• IMG_7641.webp
    IMG_7641.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 61
Bosver kendin begenerek aliyorsun bu da guzel. Benim o kadar alakasiz ise yaramayacak ninem zamanindan kalma seyleri saklamislar gelmesin daha iyi bazen. Cok ozeniyorsaniz para verin diyorum birsey almayin parasini verin bana ben alirim 😅
evet gerçekten özellikle o yelekler falan hiç vermeseler daha iyi aslında almayın diyorum birlikte bakarız o da yok köşede kalacak sonra aldıklarımı giydirmiyor diyecekler😂

Kızlar nasılsınız? Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Biraz komik olacak ama hastanede terlik olarak ne giyeceksiniz :) ben gene çok alakasız birşeylere takıldım terlik :)
Yıkayabileceğin bişey al. Ben eva bi terlik alıcam çorapla giymeyi düşünüyorum soğuk olursa ☺️

evet gerçekten özellikle o yelekler falan hiç vermeseler daha iyi aslında almayın diyorum birlikte bakarız o da yok köşede kalacak sonra aldıklarımı giydirmiyor diyecekler😂
Biz bu sorunu yaşamamak için büyük kalemleri iteledik 😂 kaynanamlar oto koltuk annemler arabayı ödeyecek 🫣🤪 tabi benimkiler durmadığı için kıyafet işini de kısmen aldılar ama kendim de beğendiklerimi aldım artık almıyorum 🫢

Selam kızlar, göğüs uçları kuruyan var mı çatlama şeklinde nemlendirmeye rağmen, deri çatlağından bahsetmiyorum. Ucundaki kahvelik. Bir de ucunda sarı kabuklar var benim özellikle bir mememde benzer seyler yasayan var mı
Çoğumuz yaşıyoruz bu durumu 😊

Çok teşekkür ederim. Boşver eşinle alırsın seçersin sende gönlüne göre özellikle koca tarafından bekleme zaten bi şey bende görmedim hiç😂
Aynen bende de öyle koca tarafı kulağının üstüne yattı resmen. Gerçi istemiyorum da onlardan bişey annem sağolsun herşeyine yetişiyor ama insan üzülmüyor da değil

KIZLAR BEBİŞİMİN ANANE BOHÇASI GELDİ🥹 dolabına dizecek bugün hepsini 😚
Eki Görüntüle 3823690
Heyecanlı hazırlıklar Allah ağız tadıyla giydirmeyi kullanmayı nasib etsin 😍 birilerinin destek olması çok güzel ben ikigündür yalnız yapıyorum insan birilerini arıyor kaynanam var evde ama oda yardım lazımmı demek yerine 3 gündür ne yapıyosun bitiremedin demeyi tercih etti

Heyecanlı hazırlıklar Allah ağız tadıyla giydirmeyi kullanmayı nasib etsin 😍 birilerinin destek olması çok güzel ben ikigündür yalnız yapıyorum insan birilerini arıyor kaynanam var evde ama oda yardım lazımmı demek yerine 3 gündür ne yapıyosun bitiremedin demeyi tercih etti
Amin insallah😚 aman hiç takma çoğumuz aynı durumu yaşıyoruz soran eden çok nadir zaten

Anne bebek cantasini bilmiyorum da ,pusete ben örtü ve minder aldim, onlari yikadik canim ,eklerim ,onlari kullanacağım
O mindere oturtmadan nasil koyarız minik yavruları onu da tam bilmiyorum gerçi 😌
Ooof kucuk totolarindan bahsedince de yiyesim geldi 🥹😂
Ayaklarını da hissediyor musun karnında, senin karnında 4 tane minnak ayak var 😍 zamanları gelince doğsalar da öpsek 😍 ben de bu örtü minderlerden alayım daha almadım.

Ay yok kimse olmasa (ki annem ve yakın arkadaşım olcak) koyarım tripotu çekerim ya bu fiyatlar ne😂 benim dediğimde hamile çekimi için elbise seçenekleri falan da vardı 🤭
Bana çok gereksiz pahalı geliyor, eşime arkadaşlarıma çektireceğim ben de, artık telefonlar bile çok kaliteli çekimler yapıyor, hastaneye bi eşimi bi annemi istiyorum zaten hatta gece de sadece eşim kalsın

Ayaklarını da hissediyor musun karnında, senin karnında 4 tane minnak ayak var 😍 zamanları gelince doğsalar da öpsek 😍 ben de bu örtü minderlerden alayım daha almadım.
Sorma karnimin her yerinde bir yerleri var🤭 simdi artik büyüdüler patır kütür oynuyorlar görsen Meksika dalgası gibi oluyor 😂😂
Henüz neresi kolu bacagi cok anlamiyorum ama 🥲 incecik incecik zaten 🥹 parmaklarını anliyorum ,kalem gibi değiyor cok harika ya🥹

Back
X