- 7 Ekim 2020
- 2.727
- 3.659
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.301
Kaç mm çıktı bebeğin. Benim hesaplarima göre 6+4 tü ama 6+1 dedi. Zaten geç yumurtlama da var. Sata göre benim şuan 8+4 olmam lazım ama benim hesaplarima göre 7+5 im. Seninde geç yumurtlama mı olmuştuKizlar regle göre 7+0 ultrasona 6+0 kalp atışı duydum bugün. Darısı henüz duymamış bütün arkadaşlarıma
Canım hiç yumurtlama takip etmedim 4,6 mmKaç mm çıktı bebeğin. Benim hesaplarima göre 6+4 tü ama 6+1 dedi. Zaten geç yumurtlama da var. Sata göre benim şuan 8+4 olmam lazım ama benim hesaplarima göre 7+5 im. Seninde geç yumurtlama mı olmuştu
Bende cumartesi öğrendim pazartesi doktora gittim 5+4 de kese gördü kan istemedi 1 hafta sonra çağırdı Bende merakla bekliyorum belirtileriniz varmıKızlar merhabalar bende 5+4 günlük hamileyim doktor keseyi gördü kan idrar tahlili falan aldı ama bta degerime bakmamış sizce neden olabilir? En son 6 gün önce sağlık ocağında baktirmistim 450 çıkmıştı.eski sonuçları gösterdim yeni istememis anlamadım
Çayı bende içemiyorumEn iyisini yapıyorsun. Ben aslında dediğim gibi çaycıyım. Açık icemem amabu ara kendim demlesem de en fazla 2 tane içiyorum. ( Kulplu bardakta) Ama her gün içmiyorum artık. Mesela bugün sadece Türk kahvesi içtim. Çay a karşı hafif uzaklaşma var gibi bende.
Çok geçmiş olsunkızlarım,
Dün başıma gelenleri anlatmak istiyorum, sanırım Istanbul sıcağında iş yerinde klima beni çarptı ve crp değerim 10 çıktıhapşırık, burun akıntısı, halsizlik.. birde üstüne bulantı ve hiç birşey yiyememe bana 2 günde 2 kilo verdirdi çünkü sadece su içebiliyorum ve onuda kusuyordum. Dün hapşırma esnasında kasıklarıma bir ağrı attı korkudan duramadım. Unutmuşum gebeliği uzanarak bi hapşırdım sonra ağrı beni tedirgin etti hemen doktora, ağlayarak kadın doğum doktoruma gittim ne olur bakın çok korkuyorum dedim aradan aldı kadın sağolsun neyse şükür iyi dedi ya derin bi oh çektim, gebeyim diye serum yok ilaç yok kan verdim crp yüksek çıktı ama bişey yapamıyor doktor serumda vermek istemiyor dedim ben nane limon içebilir miyim evet dedi şimdi kendi kendime evde iyileşmeye çalışıyorum neyse bebiş iyi olsun da valla kafayı yedim dün.
Bulantılar bağışıklığımı da düşürmüş bide grip eklenince beter haldeyim ama bugün gözüm açıldı azıcık çorba içebildim
Salgın varmış biz gebeler dikkat edelim kızlar valla geçmiyor ilaç yok serum yok
Normal. Kasık batmaları ara ara kaybolur, rahim büyümeye devam ettiği için ara ara hep olacakta ona çok takılmayınHanimlar 7.haftamin içindeyim haftasonu biraz kanama oldu kontrolde kese etrafın da ufak bir kanama alanı var ama mühim değil dedi dr karından baktı kese düzenli. Hatta kalp atışını görebilir miyiz demiştim çok erken dedi. Sonra kanama alanını alttan da kontrol edelim aklım da şüphe kalmasın dedim ve ekranda yanıp sönen kalbi gördüm . Ve kafamız rahat eve geldik. Ama dünden beri kasik batmalarim kayboldu. Göğüs hassasiyeti ve midem yanmam devam ediyor. Qma bu batmalarin kaybolmasi tedirgin ediyor beni. Var mi aranız da benim gibi olan. Ya da normal mi? Randevumuz cuma günü.
Valla daha önceki hamileligimden hicbirsey hatırlamıyorum yapay zekaya soruyorum buraya soruyorum ortak cevaplardan rahatlıyorum. Haklisin ara ara batmalar gelip gidermisNormal. Kasık batmaları ara ara kaybolur, rahim büyümeye devam ettiği için ara ara hep olacakta ona çok takılmayın
Ya gebelikten dolayı önermiyorum dedi doktorum , bol sıvı tüket nane limon iç dedi geldim bende bebek iyi olsun da, bugün de bişey yiyemeseydim gel dedi doktor verecekti mecbur serum ama önermediğini bildiğim için zorla serum almamak için yedim bişeylerÇok geçmiş olsun
Neden saf serum vermedi acaba
Çünkü suyuda kusuyormuşsunuz, sıvı ihtiyacını karşılardı en azından
Aynen göğüs hassasiyeti var sanırsın ısırıyor ama öyle değil tabii acayip acıyor yenidoğan emzirir gibi ben de 2 ye indirdim ve kesicem yakın zamanda bizimkinin aklına çok gelmiyor zaten,araştırdım o hassasiyet 2. Trimesterde biraz daha azalıyormuşEmziren annelere sorum var kızlar, şu an 6+3 oldum ve göğüs ucum inanılmaz acıyor. Emzirmeyi günde 2'ye düşürdüm, geceyi zaten kesmiştim ama o 2 kere emzirmek bile bugün işkence oldu. Bugün başladı inanılmaz acı var tişörtüm bile acıtıyor resmen sizin de öyle mi rahat emzirebiliyor musunuz
Cuma günüBence iyi gibi doktor kontrolun ne zamandi
Misafirlikte falan yine biraz içiyorum ama kendim her akşam demlerdim. Kaç bardak içerdim. Şimdi zorla 2 bardak. İnşallah geçicidir. Caysiz hayat mı olurÇayı bende içemiyorumve çayı çooooookkkk seven biriyim
Kahve zaten oldum olası sevmem o yüzden şimdi de hiç eksikliğini hissetmiyorum
Di mi di mi çaysız hayat bence de olmazMisafirlikte falan yine biraz içiyorum ama kendim her akşam demlerdim. Kaç bardak içerdim. Şimdi zorla 2 bardak. İnşallah geçicidir. Caysiz hayat mı olur
Geçicidir yaaDi mi di mi çaysız hayat bence de olmaz
2. trimestere kadar zaten sonlandıracaktım, o yüzden azalmasının bir anlamı olmuyor benim için.Aynen göğüs hassasiyeti var sanırsın ısırıyor ama öyle değil tabii acayip acıyor yenidoğan emzirir gibi ben de 2 ye indirdim ve kesicem yakın zamanda bizimkinin aklına çok gelmiyor zaten,araştırdım o hassasiyet 2. Trimesterde biraz daha azalıyormuş
2 tane türk kahvesine izin verdiEn iyisini yapıyorsun. Ben aslında dediğim gibi çaycıyım. Açık icemem amabu ara kendim demlesem de en fazla 2 tane içiyorum. ( Kulplu bardakta) Ama her gün içmiyorum artık. Mesela bugün sadece Türk kahvesi içtim. Çay a karşı hafif uzaklaşma var gibi bende.
MaşallahKizlar regle göre 7+0 ultrasona 6+0 kalp atışı duydum bugün. Darısı henüz duymamış bütün arkadaşlarıma
Evet canım arada mide bulantısı oluyor kasıklarda adet olacakmisim gibi ağrı oluyor dün yatmadan önce diğer ağrılara göre bir tık fazla ağrım oldu ama kanama falan yok şükür birde uyku hali ve göğüs ucu ağrısı var senin var mı?Bende cumartesi öğrendim pazartesi doktora gittim 5+4 de kese gördü kan istemedi 1 hafta sonra çağırdı Bende merakla bekliyorum belirtileriniz varmı
Benim değerime 7+1de acilde baktılar 177571 çıkmış normal mi bilmiyorum :)munzevimsi
meraktan 22sinde betaya baktırdım 5. Haftada 32000 çok değil mi ben taktım bu ikiz işinesizin nasıldı. Hızla kilo alıyorum karnım çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?