Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kizlar regle göre 7+0 ultrasona 6+0 kalp atışı duydum bugün. Darısı henüz duymamış bütün arkadaşlarıma
Kaç mm çıktı bebeğin. Benim hesaplarima göre 6+4 tü ama 6+1 dedi. Zaten geç yumurtlama da var. Sata göre benim şuan 8+4 olmam lazım ama benim hesaplarima göre 7+5 im. Seninde geç yumurtlama mı olmuştu

Bende cumartesi öğrendim pazartesi doktora gittim 5+4 de kese gördü kan istemedi 1 hafta sonra çağırdı Bende merakla bekliyorum belirtileriniz varmı

Çayı bende içemiyorum ve çayı çooooookkkk seven biriyim
Kahve zaten oldum olası sevmem o yüzden şimdi de hiç eksikliğini hissetmiyorum

Çok geçmiş olsun
Neden saf serum vermedi acaba
Çünkü suyuda kusuyormuşsunuz, sıvı ihtiyacını karşılardı en azından

Normal. Kasık batmaları ara ara kaybolur, rahim büyümeye devam ettiği için ara ara hep olacakta ona çok takılmayın

Normal. Kasık batmaları ara ara kaybolur, rahim büyümeye devam ettiği için ara ara hep olacakta ona çok takılmayın
Valla daha önceki hamileligimden hicbirsey hatırlamıyorum yapay zekaya soruyorum buraya soruyorum ortak cevaplardan rahatlıyorum. Haklisin ara ara batmalar gelip gidermis

Çok geçmiş olsun
Neden saf serum vermedi acaba
Çünkü suyuda kusuyormuşsunuz, sıvı ihtiyacını karşılardı en azından
Ya gebelikten dolayı önermiyorum dedi doktorum , bol sıvı tüket nane limon iç dedi geldim bende bebek iyi olsun da, bugün de bişey yiyemeseydim gel dedi doktor verecekti mecbur serum ama önermediğini bildiğim için zorla serum almamak için yedim bişeyler bebişler için şu özverimiz peki

Emziren annelere sorum var kızlar, şu an 6+3 oldum ve göğüs ucum inanılmaz acıyor. Emzirmeyi günde 2'ye düşürdüm, geceyi zaten kesmiştim ama o 2 kere emzirmek bile bugün işkence oldu. Bugün başladı inanılmaz acı var tişörtüm bile acıtıyor resmen sizin de öyle mi rahat emzirebiliyor musunuz

Aynen göğüs hassasiyeti var sanırsın ısırıyor ama öyle değil tabii acayip acıyor yenidoğan emzirir gibi ben de 2 ye indirdim ve kesicem yakın zamanda bizimkinin aklına çok gelmiyor zaten,araştırdım o hassasiyet 2. Trimesterde biraz daha azalıyormuş

Çayı bende içemiyorum ve çayı çooooookkkk seven biriyim
Kahve zaten oldum olası sevmem o yüzden şimdi de hiç eksikliğini hissetmiyorum
Misafirlikte falan yine biraz içiyorum ama kendim her akşam demlerdim. Kaç bardak içerdim. Şimdi zorla 2 bardak. İnşallah geçicidir. Caysiz hayat mı olur

2. trimestere kadar zaten sonlandıracaktım, o yüzden azalmasının bir anlamı olmuyor benim için. 2 aya yayacaktım ama bu şekilde acı devam ederse daha fazla uzatamayacağım maalesef ama benimki öğle uykusunda emmek için çok çıldırıyor senin kuzucuğunun aklına çok gelmemesi büyük avantaj. Benimki ben koltukta oturduğum an meme diye tutturuyor ama oyalıyorum devamlı ve anca 2'ye düşürdüm ve aslına bakarsan küçük hanım bu durumdan çok da memnun değil

2 tane türk kahvesine izin verdiama ben çay hiç içmem

Bende cumartesi öğrendim pazartesi doktora gittim 5+4 de kese gördü kan istemedi 1 hafta sonra çağırdı Bende merakla bekliyorum belirtileriniz varmı
Evet canım arada mide bulantısı oluyor kasıklarda adet olacakmisim gibi ağrı oluyor dün yatmadan önce diğer ağrılara göre bir tık fazla ağrım oldu ama kanama falan yok şükür birde uyku hali ve göğüs ucu ağrısı var senin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…