Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benim bulantısı yok kasık ağrısıda çok nadir göğüs ağrım var uyku ve yoğunluk başka yok şimdilik

Merhabalar ben de 7+4 hamileyim hastalandım doktorum her gün mutlaka 1 adet kivi yememi, yeşil biber yememi, bol limonlu yeşil salata ve bol su içmemi söyledi. 2 gün içinde toparladım. Çok geçmiş olsun

Kızlar kabızlık sorunu yaşıyor musunuz
Malesef yaşanmasının normal olduğunu söyledi doktorum. Kuru Kayısı ve erik kurusunu yumuşayana kadar kaynatıyorum. Sonrasında içine taze nane yaprağı atıp blender dan geçiriyorum ve günlük içiyorum. Kabızlık sorununu ortadan kaldırdı bende

Kızlar selam,
Yan komşum bol bol muz ye dedi:) o da hamile 8 aylık: ))Bebeğin gelişimine kg almasına bayağı faydalıymış. Hatta kussan bile ye dedi. (şeher hastaları varsa aranızda ama dikkat edilmesi gerek )

Yok canım hiç bulantım yok. Normalde aşırı iştahlı biriyim. Ama bu dönem iştahım kapanmış sanki. Yemek porsionlarım küçülmüş
Ay benimde inanılmaz açıldı yaa, önünü almam lazım bir şekilde. Yiyince de midem bulanıyor bu sefer. Ama almışım 2 kilo

Sorun yok canımm, zaten kilo verenler benim gibi yakında 10 mislini alacak : D ahahhah
Yemek yemek iyidir tabii sağlıklı besleniyorsan, çocuğun gelişimine çok faydalı. ama çalış ilk trimesterde 5 kgu geçme bence

Tahriş oldu benim de göğüs ucum, gerçekten kıyafetler bile değince acıyor. Büyük ihtimalle gebelikten sütümüz azaldı, gelmesi için daha sert çekiyorlar ve aşındırıyorlar

Benim değerime 7+1de acilde baktılar 177571 çıkmış normal mi bilmiyorum :)
Her gün iki katına çıkıyor, kocaman kocaman rakamlara dönüşüyor Bu bulantıları, halsizlik ve bir çok şeyi boşuna hissetmiyoruz 8 hafta önce hiç olmayan bir şey şu an 200 binlere dayanmış ve doğuma kadar devam edecek artışı. Aslında hamilelik gerçekten kadın için çok ağır bir süreç

Maşallah Gerçekten büyük görünüyor maşallah. Ben de bugün kalp atışını duymaya gidiyorum 14:00'te randevum var Darısı başıma inşallah duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…