Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
regl yıllardır olduğumuz için vücut rutine alışıyormuş bu yüzden aynı dönemde hep regl kasılmalarını hissiyatını hamilelik dönemi boyunca da aynı döngü günlerinde hissetmeye devam edeceğiz

Ya size kahvenin tadı aynı geliyor mu ben günde 2 3 fincan Türk kahvesi içerdim içmezsem başım ağrırdı. Şimdi acı su içiyor gibi hissediyorum ondan da tiksindim
Genel olarak bir tatsızlık var yiyeceklere karşı. kahve içmeye çok sonradan alıştım. O yüzden bana hep acı geliyor
ben gecen gebeliğimde türk kahvesinden tiksindim hala da içemiyorum :) ama bir tane filtre kahve içiyorum
Benim çok tiksinme olayım olmadı. İlk gebeliğimde kısa bir süre ete karşı olmuştu sadece. Hani bazen aklıma bir şey geliyor o anlık yok ya falan diyorum. Sonra geçiyor ama uzun süreli değil yani yemeklere karşı aşırı isteksizlik var mesela. Bazen canım istiyor bazen istemiyor

benim de midem çok şiş gaz dolu inanılmaz rahatsız ediyor kocaman bir göbeğim var gibi duruyor ve içime çekemiyorum
Aynı şekilde benm de öyle. Karnım inanılmaz şiş ve gergin. Ay gebeliğin bütün belirtilerini yaşıyorum inanılmaz gerçekten bi de sivilce bastı yüzümü ama vücudum inanılmaz kurudu Hormonlar hayatımızı yönetiyormuş resmen .

Merhaba kızlar aranızda tiroid problemi olan varsa tsh değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin. Bende hashimato var yavaş çalışıyor tiroidlerim tam bir ay önce 1.18 çıkan değerim hep düzenli ilaç kullanmama rağmen 7.97ye çıkmış

Bi kaç aydır 2ydi 5.9lara çıkmış benim de endokrin doktorum dozu yükseltti. Her ay kan verip kontrol ettirmemiz lazımmış özellikle hashimato benim de

Canım benim doktorum 1 tane kahve hakkın var dedi oda Türk kahvesi, çayıda açık içiyorum ama 3-4 bardak içiyorum
En iyisini yapıyorsun. Ben aslında dediğim gibi çaycıyım. Açık icemem ama bu ara kendim demlesem de en fazla 2 tane içiyorum. ( Kulplu bardakta) Ama her gün içmiyorum artık. Mesela bugün sadece Türk kahvesi içtim. Çay a karşı hafif uzaklaşma var gibi bende.

kızlarım,
Dün başıma gelenleri anlatmak istiyorum, sanırım Istanbul sıcağında iş yerinde klima beni çarptı ve crp değerim 10 çıktı hapşırık, burun akıntısı, halsizlik.. birde üstüne bulantı ve hiç birşey yiyememe bana 2 günde 2 kilo verdirdi çünkü sadece su içebiliyorum ve onuda kusuyordum. Dün hapşırma esnasında kasıklarıma bir ağrı attı korkudan duramadım. Unutmuşum gebeliği uzanarak bi hapşırdım sonra ağrı beni tedirgin etti hemen doktora, ağlayarak kadın doğum doktoruma gittim ne olur bakın çok korkuyorum dedim aradan aldı kadın sağolsun neyse şükür iyi dedi ya derin bi oh çektim, gebeyim diye serum yok ilaç yok kan verdim crp yüksek çıktı ama bişey yapamıyor doktor serumda vermek istemiyor dedim ben nane limon içebilir miyim evet dedi şimdi kendi kendime evde iyileşmeye çalışıyorum neyse bebiş iyi olsun da valla kafayı yedim dün.
Bulantılar bağışıklığımı da düşürmüş bide grip eklenince beter haldeyim ama bugün gözüm açıldı azıcık çorba içebildim

Salgın varmış biz gebeler dikkat edelim kızlar valla geçmiyor ilaç yok serum yok

Bende 3 gündür evde yatıyorum gripten ve ateşimde cıktı sadece parol aldım bol c vitamini içeren şeyler ye ben portakal suyu ve limonlu çay tükettim bitki çaylarının her türlüsünün aşırısından sakın bence çook geçmiş olsun birde bol sarımsaklı sirkeli beyran içmiştim ben oda beni baya toparladı

Bana doktor kahveyi yasakladı kasık ağrım vardı onu daha cok tetikler dedi günde 2 bardak çaya izin verdi

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Salgın da var sanırım bu sıra dikkat etmek lazım. Sıcaklarda çok fazla. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bana doktor kahveyi yasakladı kasık ağrım vardı onu daha cok tetikler dedi günde 2 bardak çaya izin verdi
Demekki bazı doktorlar tamamen yasaklıyor tamam canım. Zaten rutin de icemem sanırım. Mide bulantısından. Artık 12. Haftaya kadar az kafeinli hayat sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…