- 19 Temmuz 2022
- 2.484
- 2.707
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.281
regl yıllardır olduğumuz için vücut rutine alışıyormuş bu yüzden aynı dönemde hep regl kasılmalarını hissiyatını hamilelik dönemi boyunca da aynı döngü günlerinde hissetmeye devam edeceğizKızlar kasıkta batmalarınız regl sancısı gibi sancılarınız oluyor mu? Bu iyiye mi işaret kötü bişey mi anlamıyorum. Arada giriyor anlık bi şekilde geçiyor hemen ama sık oluyor biraz, korktum doktora gitmem gerekir mi randevum cumartesi günü
Genel olarak bir tatsızlık var yiyeceklere karşı. kahve içmeye çok sonradan alıştım. O yüzden bana hep acı geliyorYa size kahvenin tadı aynı geliyor muben günde 2 3 fincan Türk kahvesi içerdim içmezsem başım ağrırdı. Şimdi acı su içiyor gibi hissediyorum ondan da tiksindim
Benim çok tiksinme olayım olmadı. İlk gebeliğimde kısa bir süre ete karşı olmuştu sadece. Hani bazen aklıma bir şey geliyor o anlık yok ya falan diyorum. Sonra geçiyor ama uzun süreli değil yaniben gecen gebeliğimde türk kahvesinden tiksindim hala da içemiyorum :) ama bir tane filtre kahve içiyorum
Aynı şekilde benm de öyle. Karnım inanılmaz şiş ve gergin. Ay gebeliğin bütün belirtilerini yaşıyorum inanılmaz gerçekten bi de sivilce bastı yüzümü ama vücudum inanılmaz kurudubenim de midem çok şiş gaz dolu inanılmaz rahatsız ediyor kocaman bir göbeğim var gibi duruyor ve içime çekemiyorum
Hayirli olsun canimmmKızlar dünkü betam 32000 çıkmış
5+3 tahminime göre
Normal mi
Bence iyi gibi doktor kontrolun ne zamandiKızlar dünkü betam 32000 çıkmış
5+3 tahminime göre
Normal mi
Bana gastritim vardı diye yanmam oluyor dedim ihtiyacım olduğunda gaviscon kullanabilirsin dedi doktorumBu arada bir şey soracağım, mide yanması için doktoru renie ya da gaviscon öneren oldu mu
Bi kaç aydır 2ydi 5.9lara çıkmış benim de endokrin doktorum dozu yükseltti. Her ay kan verip kontrol ettirmemiz lazımmış özellikle hashimato benim deMerhaba kızlar aranızda tiroid problemi olan varsa tsh değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin. Bende hashimato var yavaş çalışıyor tiroidlerim tam bir ay önce 1.18 çıkan değerim hep düzenli ilaç kullanmama rağmen 7.97ye çıkmış
Canım benim doktorum 1 tane kahve hakkın var dedi oda Türk kahvesi, çayıda açık içiyorum ama 3-4 bardak içiyorumKızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim
En iyisini yapıyorsun. Ben aslında dediğim gibi çaycıyım. Açık icemem amaCanım benim doktorum 1 tane kahve hakkın var dedi oda Türk kahvesi, çayıda açık içiyorum ama 3-4 bardak içiyorum
Bende 3 gündür evde yatıyorum gripten ve ateşimde cıktı sadece parol aldım bol c vitamini içeren şeyler ye ben portakal suyu ve limonlu çay tükettim bitki çaylarının her türlüsünün aşırısından sakın bence çook geçmiş olsun birde bol sarımsaklı sirkeli beyran içmiştim ben oda beni baya toparladıkızlarım,
Dün başıma gelenleri anlatmak istiyorum, sanırım Istanbul sıcağında iş yerinde klima beni çarptı ve crp değerim 10 çıktıhapşırık, burun akıntısı, halsizlik.. birde üstüne bulantı ve hiç birşey yiyememe bana 2 günde 2 kilo verdirdi çünkü sadece su içebiliyorum ve onuda kusuyordum. Dün hapşırma esnasında kasıklarıma bir ağrı attı korkudan duramadım. Unutmuşum gebeliği uzanarak bi hapşırdım sonra ağrı beni tedirgin etti hemen doktora, ağlayarak kadın doğum doktoruma gittim ne olur bakın çok korkuyorum dedim aradan aldı kadın sağolsun neyse şükür iyi dedi ya derin bi oh çektim, gebeyim diye serum yok ilaç yok kan verdim crp yüksek çıktı ama bişey yapamıyor doktor serumda vermek istemiyor dedim ben nane limon içebilir miyim evet dedi şimdi kendi kendime evde iyileşmeye çalışıyorum neyse bebiş iyi olsun da valla kafayı yedim dün.
Bulantılar bağışıklığımı da düşürmüş bide grip eklenince beter haldeyim ama bugün gözüm açıldı azıcık çorba içebildim
Salgın varmış biz gebeler dikkat edelim kızlar valla geçmiyor ilaç yok serum yok
Bana doktor kahveyi yasakladı kasık ağrım vardı onu daha cok tetikler dedi günde 2 bardak çaya izin verdiEn iyisini yapıyorsun. Ben aslında dediğim gibi çaycıyım. Açık icemem amabu ara kendim demlesem de en fazla 2 tane içiyorum. ( Kulplu bardakta) Ama her gün içmiyorum artık. Mesela bugün sadece Türk kahvesi içtim. Çay a karşı hafif uzaklaşma var gibi bende.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Salgın da var sanırım bu sıra dikkat etmek lazım. Sıcaklarda çok fazla. Allah hepimizin yardımcısı olsunkızlarım,
Dün başıma gelenleri anlatmak istiyorum, sanırım Istanbul sıcağında iş yerinde klima beni çarptı ve crp değerim 10 çıktıhapşırık, burun akıntısı, halsizlik.. birde üstüne bulantı ve hiç birşey yiyememe bana 2 günde 2 kilo verdirdi çünkü sadece su içebiliyorum ve onuda kusuyordum. Dün hapşırma esnasında kasıklarıma bir ağrı attı korkudan duramadım. Unutmuşum gebeliği uzanarak bi hapşırdım sonra ağrı beni tedirgin etti hemen doktora, ağlayarak kadın doğum doktoruma gittim ne olur bakın çok korkuyorum dedim aradan aldı kadın sağolsun neyse şükür iyi dedi ya derin bi oh çektim, gebeyim diye serum yok ilaç yok kan verdim crp yüksek çıktı ama bişey yapamıyor doktor serumda vermek istemiyor dedim ben nane limon içebilir miyim evet dedi şimdi kendi kendime evde iyileşmeye çalışıyorum neyse bebiş iyi olsun da valla kafayı yedim dün.
Bulantılar bağışıklığımı da düşürmüş bide grip eklenince beter haldeyim ama bugün gözüm açıldı azıcık çorba içebildim
Salgın varmış biz gebeler dikkat edelim kızlar valla geçmiyor ilaç yok serum yok
Demekki bazı doktorlar tamamen yasaklıyorBana doktor kahveyi yasakladı kasık ağrım vardı onu daha cok tetikler dedi günde 2 bardak çaya izin verdi
Minişler sağlıklı gelsinde artık biz dayanırız içmemeye sjsjsjDemekki bazı doktorlar tamamen yasaklıyortamam canım. Zaten rutin de icemem sanırım. Mide bulantısından. Artık 12. Haftaya kadar az kafeinli hayat sağlık olsun
Öyle öyle gerçekten. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavusalım. Benim 3. Olcak nasipse zaten. Tekrar çocuk işini bitiriyorum kafamdaMinişler sağlıklı gelsinde artık biz dayanırız içmemeye sjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?