Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar e nabızda akıllı asistanda kaç haftalık olduğumuz yazıyormuş ben baktım 11 yazoyır ama ben yiieni 9 olmuş olamam gerek sat doğru sizlerden bakanınız oldu mu doğru hafta mı yazıyor
bende dogru yazıyor belkı doktor yanlıs gırmıstır yada bazen saglık ocakları yanlıs gırıyor

kizlar simdi size bir sey soracagım bız esımle sevgililik vs totalde 10 senedir birlikteyiz cocuklugumuzdan beri aras ve asya olarak isim belirlemistik kendimize. erkek olursa Çağan Aras koymak istiyoruz esimin ismide Çağatay uyumlu oluyor diye. ama asyanın yanına bir isim bulamıyorum inci yada ipek arasında gidip geliyorum benim adımda İleyda bu arada İ ile sizce uyumlu ne olabilir

Aklıma İlay geldi anlamı da güzelmiş “Yüce,ulu”, ya da anlamı bu kadar güzel olmasa da Larin de uyumlu olur gibi
sağlıkla kucağınıza alın..

Kızlar selam herkese iyi hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum bu grupta olan herkes inşallah tüm dilekleri olur bana da doktor mart sonu veya nisan başı dedi 6+4 şuan ama arada sancım oluyor normal mi , birde üç gündür gripim çok kötüyüm burnum tıkalı açılmıyor hamileliğin ilk zamanları olur diyorlar

Kızlar çok fena gaz sancısı çekiyorum. Ne yapabilirim ? Kefir falan içsem iyi gelir mi ?

Kızlar çok fena gaz sancısı çekiyorum. Ne yapabilirim ? Kefir falan içsem iyi gelir mi ?
canım ben haftalarca bu gazdan çok çektim. kefir gün kurusu falan bana mısın demedi. lifli şeyler yedikçe bağırsaklarım hareketlendi ama gazı çıkaramayınca hiçbir anlamı olmadı. tavsiyem sola dönük veya ayaklarını havaya bir yere yaslayıp dikerek yatman. beni bir nebze rahatlatan buydu ve sabahları ılık su içmek. ayrıca hekimim probiyotik takviye önermişti onu kullandığımın 3. günü gaz sancılarım geçti, tesadüf mü bilmiyorum. çok sabit kalıp oturma, hafif yürüyüş tavsiye ederim. probiyotiği de merak edersen adını yazarım sabah bakıp

Allah razı olsun. Benim uzun süren ishalim vardı. Sonra o kabızlıga döndü. Bir haftadır falan kabızım. Bugün çok yemekte yiyemedim. Semiz otlu yoğurt yemiştim. O mu dokundu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum. İnşallah geçer hemen. Yine probiyotik ismini yazar mısın müsait olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…