Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hayır ultrason zararlı değil.
Doktora sordum ultrason radyasyon yayan bir cihaz değil. Kalp atışını dinlemek zararlı. Dinlemeden de görebiliyorlar kalp atışı var mı yok mu diye.

Sizin de bir seferlik mi olmuştu pembe akıntı
Evet gün içinde olmuştu tabi sizin vajinal belki zedelenmeden kaynaklıda olmuş olabilir. Yinede her zaman en iyisini düşünün ama tedbiri elden bırakmayın Bebişin bu dünyada rızkı varsa ne kadar kanama olursa olsun bir şekilde dünyaya geliyor o yüzden sizi korkutmak için söylemedim önlem almanız için önemli olabileceğini belirtmek için söyledim çok özür dilerim benim maalesef ki o gebelikteki bebeğimin kalbi durdu her gün iğneleri ve fitili kullandım ama nasipte yokmuş her şeyin hayırlısı daha öncesinde de bir kaybım vardı ve şu an tekrar hamileyim bende burda okuyorum maalesef kalbi duran bebişleri aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyorum içimde o annelerin hissetiklerini Rabbim sağ salim kucağımıza alabilmemizi nasip etsin bebişlerimizi inşallah Bebeğini kaybeden annelerimizede tez vakitte sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Hayır ultrason zararlı değil.
Doktora sordum ultrason radyasyon yayan bir cihaz değil. Kalp atışını dinlemek zararlı. Dinlemeden de görebiliyorlar kalp atışı var mı yok mu diye.
Amin amin inşallah.Haklısınız bu dünyada alacak nefesi varsa ne olursa olsun doğar dediğiniz gibi . Rabbin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Olumsuz deneyim yaşayanlara da Rabbim sabır versin

Benimde bulantılarım artıyor gibi geliyo. Yemek yerken bir duruyorum. Ve sürekli kafam yere cekiyor. Şuan uzandım yatıyorum geçecek inşallah ama biraz daha sabretmemiz lazım

ogretmenhanim benim bebişte Mart'ta dogacak sanırım sat 29 haziran ilk çocuğum olacak hayırlısıyla yaşım 34 6+2 de kalp atışını duyduk şuan 7+5 deyim beni de ekle canım nişanı da takip ediyorum ama Mart'ta doğma olasılığı daha yüksek gibi tahmini hesaplayamadim bı türlü zor geçiyor biraz sizde durumlar nasıl

Ortalamanin üzerindeyim ben beni de ekler misin canım
Yaş 36
2.cocuk
Kese 6+0
Kalp atışı 7+1
SAT 04.06.2025

Kızlar selam, ben rüyamda kızım oldugunu gördüm hamilelikte ne cinsiyet görürsen o olur diyolar doğru mu acaba
Hiç duymadım keşke ben de görsem rüyamda bebeğimi 2 arkadaşım kızım olduğunu görmüş rüyasında bana nasip olmadı.
Bu aralar dizilere bile ağlıyorum sizde de var mı?
Bir de ben bebeğimle bağ kuramıyorum henüz normal demi kucağına alınca oluyor falan diyorlar

Ekliyorum kızlar.

Ben de ağlıyorum anlık bi şeylere bağ kurmamak cok normal cunku hala hissetmiyoruz bile karnımızda sadece koruma iç güdüsüyle dikkat etmeye calısıyorum hareketlerime hepsi o

Senin tahmin zamanları başlamış yakında netleşir ne güzel ben daha 9+1 oldum bugün ben hamile kalmadan once de kızım oldugunu görmüştüm 6-7 yaşlarında bi kızım vardı geçen de işte doğmuş kız oldugu söylenmiş bana emziriyordum, ama evlenmeden once de ikiz cocugum olacağını görmüştüm bi kere ki ben kendim çift yumurta ikiziyim

O bağ hemen olmuyor. Bazıları hemen bağlanıyor ama benim ikizlerde bile geç oldu. Şimdide arkadaşın dediği gibi koruma iç güdüsü. Ama şuan ilk gebeligime bakarak biraz daha iyiyim sanki bağ konusunda. Hani o duyguyu biliyorum insanın kendinden bir parça masum bir şeyin olacağını. Yaşadığım için sanırım şuan ilk gebeligime göre daha iyi gibiyim. Şimdiden planlar yapıyorum. Slinge alıp ablasını abisini okuldan almaya gitmek falan çok güzel olacak inşallah

Evet ya. Senin biraz daha var. Bakalım ne çıkacak. Şubat anneleri bir bir paylaşıyor cinsiyetleri. Yavaş yavaş sıra bize geliyor
Ailede ikiz olunca bilinçaltı hep ikizlere çalışıyor

Evet ya. Senin biraz daha var. Bakalım ne çıkacak. Şubat anneleri bir bir paylaşıyor cinsiyetleri. Yavaş yavaş sıra bize geliyor
Ailede ikiz olunca bilinçaltı hep ikizlere çalışıyor
Sanırım öyle ben hep ikizlerim olcak sanıyordum yalan yok Ben kız erkek tercihinde değilim hayr sahibi olsun güzel huylu olsun zaten olay yetiştirme tarzı ya. Ben çevremde gözlemliyorum ne erkek cocukları var kızlardan daha uslu, ne kızlar var yaka silktiriyo

Kucaltan önce tekmelerde harekette anlarsın ağlama mevzusu ben normalde de cok ağlak biri olduğum için bana ekstra bi durum gibi gelmiyor

Canim yasadigin surec icerisindeyim
En son perinatologum seni iyi gormuyorym ve sosyallesmen sart
Agir.kaldirmadan aksamlari en kotu bi yerde oturup cay icip insan gormen sart dedi
Simdi 2 gundur o bana cok iyi geldi
Kahverengi akintin hergun geliyormuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…