- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.081
Hayır ultrason zararlı değil.Deneyimizin paylaştığınız için teşekkürler şu an acile gitme imkanım pek yok bulunduğum yerde ama takip edeceğim ve çok korktum 2. Hamilelik olmasına rağmen yaştan dolayı mı yoksa şahit olduğun olumsuzluklardan mı bilmiyorum sürekli tedirginimBir de doktor değiştirdim istediğim doktora zar zor randevu bulabildim cuma gününe bugün imkan olup acile gidersem cuma gitmem de zarar verir mi diye korkuyorum gerçekten zormuş bu stresler dualarınızı bekliyorum
Evet gün içinde olmuştu tabi sizin vajinal belki zedelenmeden kaynaklıda olmuş olabilir. Yinede her zaman en iyisini düşünün ama tedbiri elden bırakmayınSizin de bir seferlik mi olmuştu pembe akıntı
Amin amin inşallah.Haklısınız bu dünyada alacak nefesi varsa ne olursa olsun doğar dediğiniz gibi . Rabbin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHayır ultrason zararlı değil.
Doktora sordum ultrason radyasyon yayan bir cihaz değil. Kalp atışını dinlemek zararlı. Dinlemeden de görebiliyorlar kalp atışı var mı yok mu diye.
Benimde bulantılarım artıyor gibi geliyo. Yemek yerken bir duruyorum. Ve sürekli kafam yere cekiyor. Şuan uzandım yatıyorumKızlar 11+5 bulantılarım eskiye oranla arttı sabah yediğim hiçbir şey midemde durmuyor bir de özellikle sağlıklı yiyorum haşlanmış yumurta peynir ceviz salatalık yok midemde durmuyor iki gündür mahvoldum bir de tansiyonum düşüyor üstüne baygın gibi yatıyorum
Ortalamanin üzerindeyim benKızlar siz de çok oturunca popiş acıyor mu yaa?
Ben bugün kalkamadim bildiğiniz birkaç sefer oldu bu bende. Okulda ne yapacağım bakalım. Acıyor bildiğiniz kuyruksokumu uyuşuyor.
Bu arada mesajını görmediğim eklemediğim vs olursa tekrar yazar mısınız
Yaş ortalamamız 28-30 çoğunlukla ilk çocuk
Hiç duymadım keşke ben de görsem rüyamda bebeğimiKızlar selam, ben rüyamda kızım oldugunu gördüm hamilelikte ne cinsiyet görürsen o olur diyolar doğru mu acaba
Ben de ağlıyorum anlık bi şeylereHiç duymadım keşke ben de görsem rüyamda bebeğimi2 arkadaşım kızım olduğunu görmüş rüyasında bana nasip olmadı.
Bu aralar dizilere bile ağlıyorum sizde de var mı?
Bir de ben bebeğimle bağ kuramıyorum henüz normal demi kucağına alınca oluyor falan diyorlar
Ekliyorum kızlar.
Kızlar selam, ben rüyamda kızım oldugunu gördüm hamilelikte ne cinsiyet görürsen o olur diyolar doğru mu acaba
[/QUOTE
Çevremde 3 4 kişinin rüyasında gördüğünün tersi çıktı. Ben de gebeliğimin başından beri erkek çocuk görüyorum. Bu gece ikiz erkek gördüm hattaama içimden kız diye geçiyor. Ayın 23 ü ya da 25 i doktora gitmeyi düşünüyorum. O zaman tahminde bulunur diye düşünüyorum bakalım
O bağ hemen olmuyor. Bazıları hemen bağlanıyor ama benim ikizlerde bile geç oldu. Şimdide arkadaşın dediği gibi koruma iç güdüsü. Ama şuan ilk gebeligime bakarak biraz daha iyiyim sanki bağ konusunda. Hani o duyguyu biliyorum insanın kendinden bir parça masum bir şeyin olacağını. Yaşadığım için sanırım şuan ilk gebeligime göre daha iyi gibiyim. Şimdiden planlar yapıyorum. Slinge alıp ablasını abisini okuldan almaya gitmek falan çok güzel olacak inşallahHiç duymadım keşke ben de görsem rüyamda bebeğimi2 arkadaşım kızım olduğunu görmüş rüyasında bana nasip olmadı.
Bir de ben bebeğimle bağ kuramıyorum henüz normal demi kucağına alınca oluyor falan diyorlar
Ekliyorum kızlar.
Evet ya. Senin biraz daha var. Bakalım ne çıkacak. Şubat anneleri bir bir paylaşıyor cinsiyetleri. Yavaş yavaş sıra bize geliyorSenin tahmin zamanları başlamış yakında netleşir ne güzel ben daha 9+1 oldum bugünben hamile kalmadan once de kızım oldugunu görmüştüm 6-7 yaşlarında bi kızım vardı geçen de işte doğmuş kız oldugu söylenmiş bana emziriyordum, ama evlenmeden once de ikiz cocugum olacağını görmüştüm bi kere ki ben kendim çift yumurta ikiziyim
Ölçtünüz müüüüü cinsiyet hakknds bir şey dedi miKızlar ense kalınlığı ölçülecek Cumartesi günü yakınlarda ölçülecek olan var mı?
Sanırım öyle ben hep ikizlerim olcak sanıyordum yalan yokEvet ya. Senin biraz daha var. Bakalım ne çıkacak. Şubat anneleri bir bir paylaşıyor cinsiyetleri. Yavaş yavaş sıra bize geliyor
Ailede ikiz olunca bilinçaltı hep ikizlere çalışıyor
Amin insallah canım kucagimza almayı nasip etsin rabbimBende 10 +6 11.haftaya giriyoruz yarın itibariylesağlıkla gelsin miniklerimiz
Ayyy ben hep erkek gördüm 1.de 2.de hemde tombul tombul sonuc sayıf 2 kız bebem olmuştuKızlar selam, ben rüyamda kızım oldugunu gördüm hamilelikte ne cinsiyet görürsen o olur diyolar doğru mu acaba
Kucaltan önce tekmelerde harekette anlarsınHiç duymadım keşke ben de görsem rüyamda bebeğimi2 arkadaşım kızım olduğunu görmüş rüyasında bana nasip olmadı.
Ekliyorum kızlar.
Canim yasadigin surec icerisindeyimOff ben de öyleyim 17. Haftadayiz hala kahverengi akıntı ve pihti geliyor gördükçe moralim bozuluyor evden çıktığım yok hep yatmak istiyorum zaten sıcak dışarı çıkmak istiyorum ama bir taraftan içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?