Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Doktors git bence kesinlikle
Boyle seyler ciddide.olmayabilir ama ciddide olabilir doktor bi bakmali ihmal etme canim

Evet yaklaşık 10 gun devam etti 2 gündür yok ayağa kalkıp disarida gezinince tekrar gelir mi acaba diye endişeleniyorum

Tekmeleri duyunca öyle güzel bir bağ olacak ki doğduktan sonra da bambaşka bir boyut zaten

Senin devam ediyor mu kahverengi akıntı ya da kanama
EVet hafiften nokta yada cizgi olarak geliyor ama doktor bu dogum boyunca gelebilir
Agir kaldirmadigin surece disariya cikip minik yuruyusler yapabilirsin dedi
Orgu or kafa felaket dagitio
Bebise bere oruom
Bide evinin yakinlarinda kursa yazil
Ben seramik kursuna gidicem
Evde yatmaktan ayaklarin agriyacak.bi sure sonra

Ölçtünüz müüüüü cinsiyet hakknds bir şey dedi mi
Bizim yapıldı mı ense kalınlığı sınırın çok altında süper dedi doktor nazal burun kemiğide çok net belli dedi gösterdi. Bi sorunu çıkacağını zannetmiyorum ama ikili test bakalım sonuca göre eğer az riskli çıkarsa hiç korkmayın bütün ultrason bulgularınız normal dedi doktorumuz çok şükür

Kızlar merhaba. Hepinizin gebeliği hayırlı olsun. Ben de aranızda yeniyim cuma kontrolüm vardı. Doktor gebeliğin sınırda dedi ne olur yorum yapın kese nasıl gözüküyor.

Kızlar selam, ben rüyamda kızım oldugunu gördüm hamilelikte ne cinsiyet görürsen o olur diyolar doğru mu acaba
Ya ben, eşim ve ablam rüyamızda erkek bebeği gördük benim için, ben de çok kız istiyordum ama artık erkek bebek fikrine de çok alıştım 11 haftalık oluyoruz bakalım ben de merakla cinsiyet bekliyorum rüyamızdaki gibi mi olacak

Ayyyy ben de gitgide kız istemeye başladım rüyadan sonra ya sağlıkla kolaylıkla doğuralım asıl istediğimiz bu ama insan merak ediyo

Kesinlikle Allah sağlıklarıyla imtihan etmesin aklım kızda benim de çaktırmıyorum ahahajsj
Ya ben kız ve erkek cocugu farkını canlı yaşadım ya yakın zamanda, bi böyle dedim kız cocugu gerçekten cok güzelmiş ama yine yine söylüyorum yetiştirmeye cok bağlı cocugun nasıl olacağı

Geceleri ağrıyordu zaten magnezyum yazdırdım
Evde hediyelik yapıp satiyorum anahtarlık felan ama o da oturduğum yerden

Kızlar e nabızda akıllı asistanda kaç haftalık olduğumuz yazıyormuş ben baktım 11 yazoyır ama ben yiieni 9 olmuş olamam gerek sat doğru sizlerden bakanınız oldu mu doğru hafta mı yazıyor

Ya ben kız ve erkek cocugu farkını canlı yaşadım ya yakın zamanda, bi böyle dedim kız cocugu gerçekten cok güzelmiş ama yine yine söylüyorum yetiştirmeye cok bağlı cocugun nasıl olacağı
Ay ikisi de birbirinden güzel yetiştirmeye bağlı kesinlikle bakalım ne bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…