Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ay ben rüyamda bile tatlı şeyler yiyorum tatlı sevmeyen biriyken buna dönüştüm tuzlu hiçbir şey yemek istemiyorum
Bende tatlı delisiyim ama nasııılll tuzlu istiyorum anlatamam

Doktora gittim 2 hafta sonra falan ense kalınlığı için çağırdı fetale o zaman karar vericez.

Kanama alanı varmış biraz cinsellik hala yasak

Kızlaarr.. Bugün kontrolüm vardı. 11+1 haftalık ama ulturasonda 12+1 görünüyor dedi doktorum. Cinsiyet için henüz bişi diyemem, bi sorun olmazsa 3 hafta sonra gel dedi. O zamana kadar tahminleriniz varsa aliyiim
Bi dış gebelik sonrası çok şükür sağlıkla ilerleyen bi gebeliğim var çok heyecanlıyım kız erkek farketmez tabi gönlüm erkekten yana ama hangisi olsa benim evladım sonuçta sadece eğlencelik

Bence kız kese şeklinden uydurdum maşallah sağlıkla gelsin

Benimde saat 3 de randevum var. Benimde 11+4 olacak ikizler bakalım ne kadar büyümüşlerr

Nub u yukarı bakıyor sanki. Bana erkek gibi geldi

Ben de hastaneye sorucam öğlende neden öyle girildi diye merak ettim 25 iken 28 girilmiş
Üzerine tıklayınca bilgi mı veriyor. Ben de baktım. Bütün tanılarım çıkıyor 2020 den beri olanlar. İkiz gebelik , sezeryan doğum , düşük tehdidi , gebelik tanısı vs. Sadece tanılar var

Üzerine tıklayınca bilgi mı veriyor. Ben de baktım. Bütün tanılarım çıkıyor 2020 den beri olanlar. İkiz gebelik , sezeryan doğum , düşük tehdidi , gebelik tanısı vs. Sadece tanılar var
Valla bilmiyorum ki canım sadece sat yazıyor tahmini doğum yazıyor bir de sonraki izlem tarihi yazıyor benim ilk gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…