Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınız fetal dna için hangi il de ne kadar ücret ödediniz acaba?

Ayy sağlıcakla gelsin kuzucuk

Tebrik ederim siziii
Darisi burda olan her kesin basina
Ben de haftaya testi verecegim. Cok heyecanliyim

Ben ruyamda hic bir sey goremiyorumesimle kaynanam goruyor sadece

Selam kızlar ayın 29unfan beri hastanrlrrdeyim ilk apanfist dendi cok süküt temiz cıktı . Şimdi ise gebelikte yetersiz beslenme oral beslenme kapandı damardan besliyorlar kusmalarım devam hatta kahverengi kusmalar oluyor ama bana normal diyorlar dua edin banada inşallah cok şükür bebiş iyi

Tebrik ederim siziii
Darisi burda olan her kesin basina
Ben de haftaya testi verecegim. Cok heyecanliyim
Çokk teşekkür ediyorumAmin herkes iyi haberler alsın inşallahHayırlısı olsun şimdiden sen nerede yaptiracaksin? Kanı aldıktan sonra vakit gecmiyo ama çabuk çıkıyor sonuçlar 1 hafta icinde

Çokk teşekkür ediyorumAmin herkes iyi haberler alsın inşallahHayırlısı olsun şimdiden sen nerede yaptiracaksin? Kanı aldıktan sonra vakit gecmiyo ama çabuk çıkıyor sonuçlar 1 hafta icinde
Ben yurtdisinda yasiyorum canim. Turkiyede yaptirmayacagim yani:) Evet bana da 7 ila 10 is gunu icinde cikar dediler. Tam 11.haftada yaptiracagim, doktorum onay verdi ve kilom da fazla degil. Umarim cevap cikar)) bebegin dnasi gecmistir artik bana

Onlar ne görüyor acaba
sen ne hissediyosun peki
Kaynanam kiz bebek istiyor cok:))) ama erkek gormus. Esim de erkek gormus. (Ama onlara pek guvenmiyorum anne benim cunki)
Ben hic bir sey hissetmiyorum. Sadece kese sekli yuvarlak oldugu icin kiz dedim burada bir de gec dollenme olmus bende. Mantiken gec dollenme oldugu zaman da kiz oluyor. O yuzden temamen mantigimla kiz diyorum

ay yeeeerimmm masallah askkim

İnşallah bir ama önce toparlarsın canım. ALLAH şifa versin en kısa zamanda bebeişin iyi olmasına cok sevindim ama sende en kısa sürede ikimizde çok iyiyiz dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…