Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Çok teşekkür ederim çok iyi aciklamissiniz bana da faydası olacak sağolun

Ben kahve kola tiryakisiyim ama suan icmek bir yana bakamiyorum siselerine...kahve kokusu mu aman yarabbi. Sisesine bardagina bakinca içiyormusum gibi hissediyorum.basil bir bulanti.bulanti icin sakiz cigniyorum bu sefer sakiz degil sakarin tadi aliyorum bu bebikler ne akilli. Zararli olan seyleri direk bizden uzak tutuyorlar ihtiyac duyduklarimizida asertiyorlar.

Benimde bugün başım çok agriyo şimdiye kadar yoktu 8+4üm

Selam kızlar
Dün fetal için kan verdim
Dr kötü olduğumu görünce hadi gel ultrasona girelim bakalım bebek ne yapıyor dedi
15 dk kadar detaylı şekilde baktı 4 boyutluda eli ile yüzünü kapamıştı şebek :)
Cinsiyet için çok erken ama erkek gibi gördüm dedi 10 güne kadar fetal ile kesin sonuç çıkar Rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin

İnşallah güzel sonuclar alırsınız,hepimiz güzel sonuclar alırız kaç haftalık oluştunuz tam 11+5 te salı günü vereceğim erken mi diye kararsızım

Ay sorma aynıyım. Ben de diyorum zararlı herşeyden direkt tiksindim.

Keşke ben de aşerebilsem, haftalardır yemek yemek benim için çile haline geldi. Peynir ekmek bile yiyince çıkarıyorum. Hayat kalitem sıfırlandı. Kokular dayanılmaz oldu. Normalde yemek yemeyi çok çok seven biriyim. Bu durum beni çok zorluyor. Su bile yaramıyor. Doktor bulantı hapını da önermedi. Sağlık olsun bebeğim için katlanacam artık.

Kacıncı haftadasınız? Insallah son demleridir. Gecicii bir dönem oldugunu düsünmek bir nebze rahatlatıyodur ama gercekten cok zor allah yardımcnız olsun. Ama az kaldı emın olun sonu güzellik

Ne güzel her zaman öyle olmayabılıyo ama biz cocuklar için özellikle evde gazlı şekerli içecek bulundurmamaya calısıyoruz. Ama epeydir kola bana o kadar cekıcı gelıyo kı, markete her girdiğimde bir tane alıp eve kadar içeyim düşüncesi ile mücadele ediyorum, ki sık olmasa da yapıyorum bunu

Benim de aklıma neler neler geliyor ama zararlı diye kilo almamak için yemiyorum

Tabiki.ben ilk dogum sonrasi kola ve kahveye geri dondum sigarayada bu 2. Tur tiksinmem kalici olmadigini biliyorum ama o karnimin icinde ne yiyip ne yemeyecegine bir sure daha karar verecekanasinin iradesiz oldugunun farkinda benim bidik duruma el koydu

Aa niye onermedi ki.tum doktorlar veriyor prilami bulanti icin.size ozel bir durum mu var acaba?cunku annenin boyle besinsiz ve susuz kalmasi anne ve bebek icin saglikli degil ki ilk trimester da cok sorun degil ama 2. Trimester da devam ederse besin alamamak sorun olur...

Yani bu durumu olağan görüyor sanırım. Perşembe randevum var, tekrar soracağım. Haklısınız ileriki dönemlere uzarsa bu durum beslenmesini tabii ki olumsuz etkiler ben daha ilk trismester olduğu için kaygılanmadım ama prilamım bir zararı yoksa kullansam iyi olur. Bana özel bir durum yok aslında her şey normal ve yolunda dedi.

Benim de aklıma neler neler geliyor ama zararlı diye kilo almamak için yemiyorum
off kiloyu sormayın. Dün doktoruma dedım kı;benim türkiyede girdiğim usglerde cok daha netti bebek acaba usg cıhazının kalıtesı ile mi alakalı. O da bana dünyada bu cihazdan daha bir cihaz olmadıgını ve işte ikinci doğumum sezeryan olması ve plesantanın önde olmasından kaynaklı cihaz oraları da aşıp gösteriyor dedi. Bir de muhtemelen 9 yılda kilo artısınızda olmustur dedi o da görüntüyü etkiler dedi kii demez olaydı pazartesiden itibaren spor salonuna dönüş yapmaya karar verdim o an. İçimden hiç gelmiyor ama en azından yürüyüş vs bişeylere baslamam lazım 3 kilo almısım ben

12 haftadan önce ve doktor onayı olmadan spora dönmeyin lütfen

Ben hiç et tavuk balık vs yiyemiyorum süt bile icemiyorum hayvansal gidaları istemiyo galiba benimki de varsa yoksa meyve ve tatlı şeyler düzelir inşallah bu durum şeker olayını da etkileyecek böyle giderse umarım mevyelerdeki vitaminler bi işe yarar da o tesellim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…