- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.081
Çok teşekkür ederim çok iyi aciklamissiniz bana da faydası olacak sağolunBen 11+1 de ikili tarama için kan verdim yani doktor ense kalınlığı ve baş gelişimine bakıp tamam ikili tarama yapabilirsin, uygunsun bu hafta diyor yani illa hafta önemli değil. İkili tarama sonucu iyi gelirse geri kalan taramaları yapmanı istemezler.. ama çoğu doktor 3 lüyü önermiyor yanılma payı çok yüksek diye.. tecrübeli bir anne ve doktor arkadaşım bana detaylı ulturason için 23-24 civarında git ki organları tam gelişmiş olsun net görünsün demişti bunuda paylaşmış oliyim
Benimde bugün başım çok agriyo şimdiye kadar yoktu 8+4ümBenim migren krizi gibi korkunç baş ağrım oldu. 3 gün sürdü. Artık son gün dayanamadım doktoruma sordum. Günde 3-4 parol, çok zor da kalırsan da 1 arveles içebilirsin dedi. Ben 1 kez parol içtim artık dayanamadım. Sonra daha hafifledi şimdi iyiyim. Ama araştırmalarıma göre ilk trimesterda baş ağrısı sık görülürmüş
İnşallah güzel sonuclar alırsınız,hepimiz güzel sonuclar alırız kaç haftalık oluştunuz tam 11+5 te salı günü vereceğim erken mi diye kararsızımSelam kızlar
Dün fetal için kan verdim
Dr kötü olduğumu görünce hadi gel ultrasona girelim bakalım bebek ne yapıyor dedi
15 dk kadar detaylı şekilde baktı 4 boyutluda eli ile yüzünü kapamıştı şebek :)
Cinsiyet için çok erken ama erkek gibi gördüm dedi10 güne kadar fetal ile kesin sonuç çıkar Rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin
Ay sorma aynıyım. Ben de diyorum zararlı herşeyden direkt tiksindim.Ben kahve kola tiryakisiyim ama suan icmek bir yana bakamiyorum siselerine...kahve kokusu mu aman yarabbi. Sisesine bardagina bakinca içiyormusum gibi hissediyorum.basil bir bulanti.bulanti icin sakiz cigniyorum bu sefer sakiz degil sakarin tadi aliyorumbu bebikler ne akilli. Zararli olan seyleri direk bizden uzak tutuyorlar ihtiyac duyduklarimizida asertiyorlar.
11+6 da verdimİnşallah güzel sonuclar alırsınız,hepimiz güzel sonuclar alırız kaç haftalık oluştunuz tam 11+5 te salı günü vereceğim erken mi diye kararsızım
Kacıncı haftadasınız? Insallah son demleridir. Gecicii bir dönem oldugunu düsünmek bir nebze rahatlatıyodur ama gercekten cok zor allah yardımcnız olsun. Ama az kaldı emın olun sonu güzellikKeşke ben de aşerebilsem, haftalardır yemek yemek benim için çile haline geldi. Peynir ekmek bile yiyince çıkarıyorum. Hayat kalitem sıfırlandı. Kokular dayanılmaz oldu. Normalde yemek yemeyi çok çok seven biriyim. Bu durum beni çok zorluyor. Su bile yaramıyor. Doktor bulantı hapını da önermedi. Sağlık olsun bebeğim için katlanacam artık.
Ne güzel her zaman öyle olmayabılıyo amaBen kahve kola tiryakisiyim ama suan icmek bir yana bakamiyorum siselerine...kahve kokusu mu aman yarabbi. Sisesine bardagina bakinca içiyormusum gibi hissediyorum.basil bir bulanti.bulanti icin sakiz cigniyorum bu sefer sakiz degil sakarin tadi aliyorumbu bebikler ne akilli. Zararli olan seyleri direk bizden uzak tutuyorlar ihtiyac duyduklarimizida asertiyorlar.
Benim de aklıma neler neler geliyor ama zararlı diye kilo almamak için yemiyorumNe güzel her zaman öyle olmayabılıyo amabiz cocuklar için özellikle evde gazlı şekerli içecek bulundurmamaya calısıyoruz. Ama epeydir kola bana o kadar cekıcı gelıyo kı, markete her girdiğimde bir tane alıp eve kadar içeyim düşüncesi ile mücadele ediyorum, ki sık olmasa da yapıyorum bunu
Tabiki.ben ilk dogum sonrasi kola ve kahveye geri dondumNe güzel her zaman öyle olmayabılıyo amabiz cocuklar için özellikle evde gazlı şekerli içecek bulundurmamaya calısıyoruz. Ama epeydir kola bana o kadar cekıcı gelıyo kı, markete her girdiğimde bir tane alıp eve kadar içeyim düşüncesi ile mücadele ediyorum, ki sık olmasa da yapıyorum bunu
Aa niye onermedi ki.tum doktorlar veriyor prilami bulanti icin.size ozel bir durum mu var acaba?cunku annenin boyle besinsiz ve susuz kalmasi anne ve bebek icin saglikli degil kiKeşke ben de aşerebilsem, haftalardır yemek yemek benim için çile haline geldi. Peynir ekmek bile yiyince çıkarıyorum. Hayat kalitem sıfırlandı. Kokular dayanılmaz oldu. Normalde yemek yemeyi çok çok seven biriyim. Bu durum beni çok zorluyor. Su bile yaramıyor. Doktor bulantı hapını da önermedi. Sağlık olsun bebeğim için katlanacam artık.
Ayiptir soylemesi dun ciger aşerdimGünaydın kızlarrrr, ya benim gibi burnuna pişmiş et, köfte kokan var mı sanırım ben et köfte aşeriyorum
10. Haftadayım. Evet sabırla geçmesini bekliyorum. Teşekkür ederim.Kacıncı haftadasınız? Insallah son demleridir. Gecicii bir dönem oldugunu düsünmek bir nebze rahatlatıyodur ama gercekten cok zor allah yardımcnız olsun. Ama az kaldı emın olun sonu güzellik
Yani bu durumu olağan görüyor sanırım. Perşembe randevum var, tekrar soracağım. Haklısınız ileriki dönemlere uzarsa bu durum beslenmesini tabii ki olumsuz etkiler ben daha ilk trismester olduğu için kaygılanmadım ama prilamım bir zararı yoksa kullansam iyi olur. Bana özel bir durum yok aslında her şey normal ve yolunda dedi.Aa niye onermedi ki.tum doktorlar veriyor prilami bulanti icin.size ozel bir durum mu var acaba?cunku annenin boyle besinsiz ve susuz kalmasi anne ve bebek icin saglikli degil kiilk trimester da cok sorun degil ama 2. Trimester da devam ederse besin alamamak sorun olur...
off kiloyu sormayın. Dün doktoruma dedım kı;benim türkiyede girdiğim usglerde cok daha netti bebek acaba usg cıhazının kalıtesı ile mi alakalı. O da bana dünyada bu cihazdan daha bir cihaz olmadıgını ve işte ikinci doğumum sezeryan olması ve plesantanın önde olmasından kaynaklı cihaz oraları da aşıp gösteriyor dedi. Bir de muhtemelen 9 yılda kilo artısınızda olmustur dedi o da görüntüyü etkiler dedi kii demez olaydıBenim de aklıma neler neler geliyor ama zararlı diye kilo almamak için yemiyorum
12 haftadan önce ve doktor onayı olmadan spora dönmeyin lütfenoff kiloyu sormayın. Dün doktoruma dedım kı;benim türkiyede girdiğim usglerde cok daha netti bebek acaba usg cıhazının kalıtesı ile mi alakalı. O da bana dünyada bu cihazdan daha bir cihaz olmadıgını ve işte ikinci doğumum sezeryan olması ve plesantanın önde olmasından kaynaklı cihaz oraları da aşıp gösteriyor dedi. Bir de muhtemelen 9 yılda kilo artısınızda olmustur dedi o da görüntüyü etkiler dedi kii demez olaydıpazartesiden itibaren spor salonuna dönüş yapmaya karar verdim o an. İçimden hiç gelmiyor ama en azından yürüyüş vs bişeylere baslamam lazım 3 kilo almısım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?