Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Geçmiş olsun hemen toparla inşallah

Kaç haftalıktı bebek

Prilam doktorlar tarafindan uygun goruluyor.dedigim gibi burda fayda zarar bakmak lazim.ben kullanmadigimda cidden midem besin almiyor ve besinsiz kalmak ben ve bebek icin cok cok daha tehlikeli.bu sefer susuzluk yuzunden bobrek degerleri, besinsizlik yuzunden karaciger dengeleri bozuluyor.iste bunlar bebek icin cok daha tehlikeli.ben ilk hafta susuz kaldigim icin bobrek degerlerim bozuk cikti ve protein kacagi cikti.bu acidan bakmak lazim konuya.bu durumda sizi doktor daha sik kan ve idrar icin kontrol etmeli.

Canım çok geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlarsın bebeğin iyi olmasına çok sevindim, sende bir an önce iyi olursun inşallah

Günaydınlar kızlarBenim nipt (fetal) dna sonucum dün çıktı. Çok şükür tertemiz sonuçlar geldi.İnşallah hepiniz tertemiz sonuçlar alırsın.(Sonuçları beklerken içim içimi yedi bisorun olmasın diye dua ettim hep)
Cinsiyeti dün sürpriz bi şekilde öğrendik kutladık çok güzel oldu
Ama asıl cinsiyet için çekimi 1hafta sonra yaptıracağım
Rüyamda erkek bebek görmeme rağmen ısrarla kız olarak tahminde bulunmuştumrüyalara inanın.
Bende ERKEK annesi oluyorum

Hayırlı olsun canım rüyanda erkek mi görüyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…