Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Hayırlı olsun fetal sonucunu beklemek çok stresli gerçekten darısı başımıza sizin kaç günde çıktı sonucunuz
Bende cuma verdim meraktan çatlıycam yaş faktörü de olunc stres x2
Çok teşekkürler güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben 13 ağustosta yaptırdım 23 ağustosta sonuçlar geldi.Amerikaya gittigi için 13 ağustosta alınan kan 18 ağustosta ulaştı oraya 5 gün içindede sonuç gelmiş oldu.Stresli bi süreç ama iyi düşünün.

Ah canım benim aynı durumdayız
Damar yolu ile beslenmek toparlayacak inşallah
Bu süreci böyle hastalık gibi geçirmek çok can sıkıcı ama geçecek Allahın izniyle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin amin geride cocuk olunca daha zor 2 kızım evde biri hastalanmış bugun aklım hep orada idi

Bende de bir kez olmuştu yanık kremleri iyi gelmişti o zaman ama hamilelikte kullanımı nasıl olur onu bilemiyorum, çok geçmiş olsun
Acile gitmek zorunda kaldım. Ellerim hala çok kötü yanıyor. Krem verdi. İnşallah geçer artık Urfa deyince ilk aklıma acı gelecek

2 li tarama için gideceğim canım doktor açmış ama bilemedim ya napacam ben bakmazlarsa ya. O yüzden şüpheye düştüm bide kadın doğuma sıra alayım
Tabii bakıyolar ben geçen hafta gittim. İkili test için kan verdim ayrıca ulturasonla burun kökü, ense parlaklığı ve kordondan karaciğere sağlanan oksijen akışı bakıldı 11+1 dim gittiğimde

kızlarr folik asitten multivitamine geçmiştim. 12. haftada bu değişiyor mu muhakkak hekimlerinizle nasıl bir yol izledinizz ben 10. haftadayım şu an

Canım kadın doğum bölümü gönderiyor zaten ikili tarama perinatolojide yapılıyor benim de öyle olacak
Perinatolojinin baktigini bilmiyordum ya 20. Haftada ki detayliya onlar bakiyor saniyordum farkliymis bu da bizim buradan . Ben de 20. Haftada perinatolog icin Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…