Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Canim sen progestronu biraktin mi ? Ben bugun itibariyle biraktim . 10+0 da birak demisti merkezim

Yok canim, doktorum birak demeyene kadar kullanacagim. Fitil seklinde kullaniyorum zaten. Hap seklinde degil
Anladim canim benimki de fitil seklindeydi. Sende mi tup bebektin ? Oyuzden kullaniyordun demi yoksa baska bir riskten mi

Selam kızlar yarın perinatolojide randevum var. İlk kez gideceğim ama ben direk buraya aldım doktora sıra yok almadım şehir hastanesi olduğu için zaten aynı doktor da bakmıyor şimdi bilenlere sorum direk gidince sorun olur mu sistemde açılmış bu bölüm sonuçta

Canim perinataloji detayli ultrason yapiyordu diye biliyorum yani 20 haftalikken yapilacak olani oncesinde yapiyor mu acaba ben bilmiyordum.

Anladim canim benimki de fitil seklindeydi. Sende mi tup bebektin ? Oyuzden kullaniyordun demi yoksa baska bir riskten mi
Yok canim ben tup bebek degildim.
Bi skntim da yoktu. Aslinda progesteron fitil sorun olmayacanlara da bazi doktorlar veriyor.
Yakin cevremdeki cogu kisi kullanmis 3cu ayin bitimine kadar.
(Turkiyyede degilim ben)

Canim perinataloji detayli ultrason yapiyordu diye biliyorum yani 20 haftalikken yapilacak olani oncesinde yapiyor mu acaba ben bilmiyordum.
2 li tarama için gideceğim canım doktor açmış ama bilemedim ya napacam ben bakmazlarsa ya. O yüzden şüpheye düştüm bide kadın doğuma sıra alayım

Yok canim ben tup bebek degildim.
Bi skntim da yoktu. Aslinda progesteron fitil sorun olmayacanlara da bazi doktorlar veriyor.
Yakin cevremdeki cogu kisi kullanmis 3cu ayin bitimine kadar.
(Turkiyyede degilim ben)
Aaa anladim tamam canim , benim tup bebek merkezim soyledi 10. Hafta dolduğunda birakabilirsiniz diye. Sanirim oda bulanti artiriyormus bugun kontrolde ki doktor soyledi biraktigim için benimde azalir belkk bulantilarimm

2 li tarama için gideceğim canım doktor açmış ama bilemedim ya napacam ben bakmazlarsa ya. O yüzden şüpheye düştüm bide kadın doğuma sıra alayım
Bence de canim kadin doğuma da al ne olur olmaz diye

Aaa anladim tamam canim , benim tup bebek merkezim soyledi 10. Hafta dolduğunda birakabilirsiniz diye. Sanirim oda bulanti artiriyormus bugun kontrolde ki doktor soyledi biraktigim için benimde azalir belkk bulantilarimm
Ola bilir canim
Ben mesela o yuzden 2 kere degil 1e indirmistim fitili. Bana da kotu geliyordu onu anladim. Gece yine hissetmiyorum uyuyorum.
Doktoruma da dedim bisey dememisti 1e indirmeme.

Hayırlı olsun fetal sonucunu beklemek çok stresli gerçekten darısı başımıza sizin kaç günde çıktı sonucunuz
Bende cuma verdim meraktan çatlıycam yaş faktörü de olunc stres x2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…