- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.141
Ben dün hastaneye gittim acile gece idrarda enfeksiyon varmış 5 kere istifar ettim çok kötü ya Allah kimsenin başına vermesinkizlar 9+4um bulantidan bir sey yiyemiyorum 2 kg vermisim hatta ne zamana kadar devam edecek buboyle olan var mi
Benim 12 hafta oldu hala devam ediyor .Önceki 18. Haftamda bitmişti muhtemelen bunda da 14-15 gibi hafiflemeler başlayacak.Bulantının süresi de kişiye göre değişiyor doktorlar genelde 14. Hafta biter dese de.kizlar 9+4um bulantidan bir sey yiyemiyorum 2 kg vermisim hatta ne zamana kadar devam edecek buboyle olan var mi
Ben de yarın 12.haftama giriyorum. Hala günde 2 3 kere prilam içiyorum hala en az 1 kere istifra ediyorum. Gün boyu yoğun bulantı da devam ediyor. İnşallah artık bir yerde hafifler ve tamamen biter yaBenim 12 hafta oldu hala devam ediyor .Önceki 18. Haftamda bitmişti muhtemelen bunda da 14-15 gibi hafiflemeler başlayacak.Bulantının süresi de kişiye göre değişiyor doktorlar genelde 14. Hafta biter dese de.
10+5’im ben. Midem bulansa da her sey yiyorum ama 3-4 kq zayiflamisim)kizlar 9+4um bulantidan bir sey yiyemiyorum 2 kg vermisim hatta ne zamana kadar devam edecek buboyle olan var mi
Ben zayif biriyim. Ama goguslerim affedersin sanki 3 cocuk emziren annenin gogusleri gibi buyukGöğüs dolgunluğu hariç hiçbir belirti kalmadı evhamlanıyorum yine
Ben de hep büyük göğüs isterdim şimdi nasıl hoşuma gidiyorBen zayif biriyim. Ama goguslerim affedersin sanki 3 cocuk emziren annenin gogusleri gibi buyuknormal hayatta. Simdi dusun daha da buyumus. Ve cok kotu goruntu olusmus. Siyah yerleri asiri catlak catlak olmus. Progesteron etkisi ile galiba dolgunlasiyor goguslerimiz
Ah canım bende iki üç saattir kötüyüm tabi seninki gibi değil ama şiddetli bulantı bu saate kadar bir lokma domates yedim simdi biraz ekmek içi yedim geçmişti bulantılar geri geldi. Senin durumun çok ileri Allahım Şifa versin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin evladını hayırlı sağlıklı etsinİnşallah inşllah sabah o kadar kötüydüm ki dedim ya ölecem ya bebeğü benden alacaklar ilaç bile içemiyordum. Tanıdığım herkesden dua istedim dualarla iyileşivem ben dedim aksama doğru doktor geldi patates püresi yesin dedi ben şok 2 yudum su içemiyorum kaç gündür serumla besleniyorum nasıl ya defim ama sonıc 1 saat olacal yarım patares yiyeli ve hala midemde col mutluyum tam bitti hersey derken Rabbim kendini hatırlatıyor. Nerede şifa bekleyen varsa Rabbim herkese en kısa zamanda kolay yoldan tam şifa versin
Belirtiler benden de yavastan gidiyor sanki)Ben de hep büyük göğüs isterdim şimdi nasıl hoşuma gidiyor
Ama başka belirtim yok resmen
Ah canım benimSelam kızlar ayın 29unfan beri hastanrlrrdeyim ilk apanfist dendi cok süküt temiz cıktı . Şimdi ise gebelikte yetersiz beslenme oral beslenme kapandı damardan besliyorlar kusmalarım devam hatta kahverengi kusmalar oluyor ama bana normal diyorlar dua edin banada inşallahcok şükür bebiş iyi
Benim bulantım bugün nerdeyse yok gibiydi.Belirtiler benden de yavastan gidiyor sanki)
Bence ilk trimesterin sonuna yaklasiyoruz o yuzden.
Bence bitti ya artik)))Benim bulantım bugün nerdeyse yok gibiydi.Cuma günü doktora gitmesem evham yapardım. Hafifledi mi bitti mi kısa süreli mola mi verdi bilmiyorum
Ay hadi İnşallah yaaaaBence bitti ya artik)))
Bende de bir kac gun olacak gitmis gibi. Doktora yakinda gitmeseydim subhelenirdim
Bazen diyorum kendi kendime nazara getirme. Ne guzel iste geciyor mide bulantin. Artik guzel guzel yemekler yemeye baslayacagiz eskisi gibi
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlanırsınSelam kızlar ayın 29unfan beri hastanrlrrdeyim ilk apanfist dendi cok süküt temiz cıktı . Şimdi ise gebelikte yetersiz beslenme oral beslenme kapandı damardan besliyorlar kusmalarım devam hatta kahverengi kusmalar oluyor ama bana normal diyorlar dua edin banada inşallahcok şükür bebiş iyi
Hala yatıyorum kahverengiye döndü. Teşekkür ederim
Bende de bir kez olmuştu yanık kremleri iyi gelmişti o zaman ama hamilelikte kullanımı nasıl olur onu bilemiyorum, çok geçmiş olsunKızlar bileniniz vardır belki. Bize urfadan kırmızı biber getirmişlerdi. Bizde yarın salça yapcaz diye bugünden hazırlayım dedim. Ama acıymış. Bir kasa biberi çıplak elle temizledim. Anlayamadım da. Sonra bir şey yerken ağzıma acı tat gelince anladım. Şuan ellerim mahvoldu felaket yanıyor. Ne yapmak lazım bilen var mı ?
Merak etme ikinci trimesterdeBelirtiler benden de yavastan gidiyor sanki)
Bence ilk trimesterin sonuna yaklasiyoruz o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?