Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar yarın 11+2 olcam bide doktora gıtcem tekrardan enflasyondan dolayı 2 li tarama yapar mı sizce ?

kizlar 9+4um bulantidan bir sey yiyemiyorum 2 kg vermisim hatta ne zamana kadar devam edecek bu boyle olan var mi
Benim 12 hafta oldu hala devam ediyor .Önceki 18. Haftamda bitmişti muhtemelen bunda da 14-15 gibi hafiflemeler başlayacak.Bulantının süresi de kişiye göre değişiyor doktorlar genelde 14. Hafta biter dese de.

Benim 12 hafta oldu hala devam ediyor .Önceki 18. Haftamda bitmişti muhtemelen bunda da 14-15 gibi hafiflemeler başlayacak.Bulantının süresi de kişiye göre değişiyor doktorlar genelde 14. Hafta biter dese de.
Ben de yarın 12.haftama giriyorum. Hala günde 2 3 kere prilam içiyorum hala en az 1 kere istifra ediyorum. Gün boyu yoğun bulantı da devam ediyor. İnşallah artık bir yerde hafifler ve tamamen biter ya

Göğüs dolgunluğu hariç hiçbir belirti kalmadı evhamlanıyorum yine
Ben zayif biriyim. Ama goguslerim affedersin sanki 3 cocuk emziren annenin gogusleri gibi buyuk normal hayatta. Simdi dusun daha da buyumus. Ve cok kotu goruntu olusmus. Siyah yerleri asiri catlak catlak olmus. Progesteron etkisi ile galiba dolgunlasiyor goguslerimiz

Ben de hep büyük göğüs isterdim şimdi nasıl hoşuma gidiyor
Ama başka belirtim yok resmen

Ah canım bende iki üç saattir kötüyüm tabi seninki gibi değil ama şiddetli bulantı bu saate kadar bir lokma domates yedim simdi biraz ekmek içi yedim geçmişti bulantılar geri geldi. Senin durumun çok ileri Allahım Şifa versin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin evladını hayırlı sağlıklı etsin

Ah canım benim aynı durumdayız
Damar yolu ile beslenmek toparlayacak inşallah
Bu süreci böyle hastalık gibi geçirmek çok can sıkıcı ama geçecek Allahın izniyle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Belirtiler benden de yavastan gidiyor sanki)
Bence ilk trimesterin sonuna yaklasiyoruz o yuzden.
Benim bulantım bugün nerdeyse yok gibiydi. Cuma günü doktora gitmesem evham yapardım. Hafifledi mi bitti mi kısa süreli mola mi verdi bilmiyorum

Benim bulantım bugün nerdeyse yok gibiydi. Cuma günü doktora gitmesem evham yapardım. Hafifledi mi bitti mi kısa süreli mola mi verdi bilmiyorum
Bence bitti ya artik)))
Bende de bir kac gun olacak gitmis gibi. Doktora yakinda gitmeseydim subhelenirdim
Bazen diyorum kendi kendime nazara getirme. Ne guzel iste geciyor mide bulantin. Artik guzel guzel yemekler yemeye baslayacagiz eskisi gibi

Kızlar bileniniz vardır belki. Bize urfadan kırmızı biber getirmişlerdi. Bizde yarın salça yapcaz diye bugünden hazırlayım dedim. Ama acıymış. Bir kasa biberi çıplak elle temizledim. Anlayamadım da. Sonra bir şey yerken ağzıma acı tat gelince anladım. Şuan ellerim mahvoldu felaket yanıyor. Ne yapmak lazım bilen var mı ?

Bence bitti ya artik)))
Bende de bir kac gun olacak gitmis gibi. Doktora yakinda gitmeseydim subhelenirdim
Bazen diyorum kendi kendime nazara getirme. Ne guzel iste geciyor mide bulantin. Artik guzel guzel yemekler yemeye baslayacagiz eskisi gibi
Ay hadi İnşallah yaaaa bir şeyleri rahat yiyelim artık

Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlanırsın

Bende de bir kez olmuştu yanık kremleri iyi gelmişti o zaman ama hamilelikte kullanımı nasıl olur onu bilemiyorum, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…