Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Rabbim gonlundekinin en hayırlısıni nasip etsin. Her gebelik bile farklı gerçekten. Benimde bulantilarimn kayboldu. Hafif arada midem kalkıyor arada. Kendim için de kız geçiyor içimden. Erkek daha çabuk belli ediyor gerçekten.
Ben Çin takvimine baktım kız
Benim de

Yok canım kilom fazla ve tüm fazlalık alt göbekte toplanmış gibi yağdan evet ilk gebelikse bide hemen çıkıyor benimde ilkinde öyleydi
Evet ilk gebelik canım fasulye kadar bebişin göbek çıkarması garip gelse de öyle gördükçe duruma daha cok alışıyorum sanki sadece mide bulantisi çekmek hastalık gibi bari göbeğimi sevip motive olayım

Sürekli turşu canım çekiyordu, çok sivilcelendim. Bu belirtilere genelde kız demişlerdi ama erkek çıktı bizimki

Sürekli turşu canım çekiyordu, çok sivilcelendim. Bu belirtilere genelde kız demişlerdi ama erkek çıktı bizimki
Ay bunlar benim de belirtiler artık kız da hissedemicem sanırım zaten çok hareketliydi son kontrolde.

Benimde erkek Bende hiç cinsiyet hissedememistim,ama ısrarla kiz diyodumbenim haricimde herkes erkek dedi Canim tatli cekmiyo ekside çekmiyor sağlıklı olsunlar miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…