Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ya benim bi arkadaşıma 11 hafta kız demiş doktor, kız doğurdu hakikatten değişiyor galiba
Bu arada yüzük testi yapan var mı ya merak ettim
Benim o hurafelerin hepsi kız hahahaha bakalım ne gelecek

Genel de fetallerin sonucu da erkek o dikkatimi çekti gece de ben erkek bebiş gördüm ilk defa rüyamda

Kızlar 2 li test yapmadı doktorum perşembe günü dedi cinsiyet içinde bişe demedi aslında gördü söylemedi sinirim bozuldu perşembe günü net olsun dedi

Resmini bile düzgün çekememiş bu nasıl görüntü anlamadım neresi kafası neresi poposu neresi elleri

Eklentiler

• 1000010214.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 43
11+5 teyim doktora dedim ki cinsiyet belli mi hocam. Yok yok belli değil daha erken dedi ay inşallah benimki kızdır ya sağlıkla öncelikle erkek olsa hemen gösterir diye düşünüyorum oğlumu 11. Haftada söylemişti 13 te de hareketlerini hissetmiştim 16 da kesin erkek demişti. Du bakalım bu nasıl çıkacak. Her gebelik kendine has diyorlar ya gerçekten öyle oğlumda öğlene kadar uyurdum midem bulanırdı. Bunda uyku yok ama bi ağırlık var ki günlük işlerimi bile yapmakta çok zorlanıyorum. her türlü kokudan tiksiniyorum. Bakalım heyecanla bekliyorum. Benim 2li testte haftaya çıkacakmış. 13 oluruz inşallah o zamana belki bende öğrenirim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…