Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kesinlikle kulak çöpü kullanmayı.iyi bir kbb dr gidersen onlar solüsyon mikropu kurutuyor tenturdiyot gibi bisey.daha önceki gebelikte 2 kulak enfeksiyonu geçirmiştim felaket biseydj.kesinlikke kulak çöpü kullanma

10+3 ye fetal dna verdim doktor önerisiyle fakat kan şekeri sıkıntısı yaşıyorum ailede öykü olduğu için sık sık takip ediyorum doktorum insülin başladı aranızda şimdiden kan şekeri sıkıntısı yaşayan var mı acaba

12+0 özele gittim kızlar 6 cm olmuş resmen bebek olmuş ya çok duygulandım fetal dna için kan vericem. Ense kalınlığı falan normal. Cinsiyet direkt erkek dedi ama değişir mi bilmiyorum fetal dna ile emin olacağız bu arada rüyamızda erkek bebek görmüştük belirtilerim kıza benzese de erkek hissediyorduk

Çok sağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızi

Teşekkürler Aft gibi değil kızarıklık şeklinde benimki erkenden çıkmaya başladi desene 9 haftalık daha normalde zayıf olduğum icin belli olabilir ya da sizin iç karın geniştir
Yok canım kilom fazla ve tüm fazlalık alt göbekte toplanmış gibi yağdan evet ilk gebelikse bide hemen çıkıyor benimde ilkinde öyleydi

canım iş yerinde kendimi yaktım ben doktor anestol vs vermedi gebelikte yasak dedi haberin olsun buz al dedi bir tek
Dogrudur. Ben evde yanık kremi vardı artık dayanamadim sürdüm ama yine yanması durmadı. Suyun altına tutunca ya da buzla yangısı diniyodu. En son doktorun verdiği kremi bir kere sürdüm sonra elime buz kalıbı alıp yattım. Sabah geçmişti çok şükür. Hastaneye bile buz kalıbıyla gittim. Değişik bir yangıydi neyseki şuan iyiyim çok şükür

onu yazacaktım bende, mart resmen oğluş ayı gibi
Yavaş yavaş herkes öğrenmeye başlamış, çok duygusal hepimizin sağlıkla gelsin yavruları
Erkek olanlara 12 de söylüyorlar sanırım. Kız da bir kararsızlık oluyor gibi geliyor bana öyle gelmiste olabilir. Bir kaç kişi 12 de USG ile erkek olduğunu öğrendi. Bakalım bizimkiler ne sürpriz yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…