Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kaç haftalıksın canım ?

Diş kliniğine git kamera gibi bi ir aletle periapikal röntgen onunla ağrıyan dişin sadece resmini çeker benimde dışından hiç çürük yoktu kırılan dişin yanındaki diş arası ufak bir çürük varmış. Doktorumun izniyle yaptırdım. Ağrıyı geçirme sansı pek olmuyor gebelikte

Kızlar biliyorsunuz hastanedeyim hala
2 normal doğumum var ve dün Dr umla görüştüm bunu sezeryan yapıp tüplerimi bağlatmak istiyorum
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
8 kg verdim ve çok zor ilerliyor
Dr da kesinlikle bağla çünkü çok çok zor ilerliyor hamileliğin dedi
40 yıllık Dr ve bu kadar inatçı hiperemezis ilk defa gördüm diyor
Doğum tarihi için 26.02.26 yı düşünüyorum 38+4 oluyor nasipse
Çok heyecanlı yaaa
Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Yüzük ve makas bıçak yaptım kız çıktı
Allah gönlüne göre versin canım. Mesajını okuyunca nasıl oldun diyecektim yazmışsın.
Gerçekten çok zorlayıcı geçiyor senin için. Diğer gebeliklerin de böyle miydi ? İnşallah çabuk geçer bu dönem. Hayırlı sağlıklı vakitte gelsin bebişin

Amin
Kızım 6 ay sürdü oğlum 4 ay

hala devam ediyor mu bulantın benim azaldı sanki akşama doğru baya azalıyor ama hala hayat sevincim yok hahahah ruhum çekilmiiş gibi enerjim çok az zorla yapıyorum herşeyi

Kadın doğum uzmanına sordum ancak ilk trimester geçmeden yapmanı istemiyorum dayan 1 hafta daha sonra gidersin dedi,diş hekimim zaten tanıdık olmasına rağmen kadın doğumcudan onay kağıdı olmadan işlem yapamam diyor.. o sürece kadar benim ağrımı hafifletecek bişi bile yapmam yeterli dayanamıyorum

Cok uzuldum canim en korktugum sey hamilelikte dis agrisi Allah yardimcin olsun. Muayeneye gittin mi ? Sanirim bir sure sonunda yani 2. Trimesterde dis tedavisi yapilabilyor Chatgpd soyle bir bilgi verdi

Eklentiler

• IMG_4903.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 2
Canım aktardan nane yağı alıp sürsen, ağrıyan tarafına da buz koyup bekletsen biraz uyuşturur sakinleştirir

Valla benim dayanılacak gibi değildi 12+ larda yaptırdım bende doktorumda direk izin verdi vermesede dayanacak gibi değildi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…