Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    19
12 inşallah haftaya gideceğim
Söyleyebilir hiç ultrason kağıdın yokmu erkek bebek keselerine baktım aslında ben hep fasulye gibi kız keseleri de yuvarlak cidden doğruymuş galiba arkadaşımın erkek çocuğu oldu fasulye gibi idi Benimkide yuvarlak kız dedi mesela ama bilemedim

Ben cok acikiyorum ya hatta normalde böyle değildimprotein aşerdim bi dönem prilam kullaniyor musun
Ya var hapim ama hem tr deki kadin dogumcum hem burada ki doktor kullanma taraftari degildi canim ozellikle ilk 3 ay ben asla ilac istemiyorum dedi doktorum . Eger su icemeyecek hale gelirsen ya da ciddi kilo kaybin olursa ozaman baslariz dedi benim suan 2-3 arasi kilo kaybim var bebegimde gittigim iki ultrasonda
1 hafta onden gidiyordu burada ki doktorda o sebeple her sey yokunda ilk 3 ay depodan beslenir fetusler kullanma dedi.

Benim kuzenimin de fasulye gibiydi ama kız oldu

Anladım canım benim kusmam günde 3-4 kere olunca doktor hemen verdi ama ben kullanmadım hiç

Benim bulantılarım tam 12. Haftanın ortasında hafifledi. 4 kilo verdim bu sürede ve prilam kullanmadım. Bir şekilde idare ettim. Enerjimde eskisine nazaran daha iyi. Şuan bulantılarım çok acıkınca oluyor. Beni rahatsız edecek kadar değil. Bundan önce çok oluyordu. Ama iştahsızlık devam ediyor. O da zamanla geçecek inşallah. Bir de canım abur cubur istiyor bazen

Bende bazi gunler sifir istah ama bazen yiyecek kadar iyiyim.ama istahsizda olsam inanj yiyorum ite kaka. İlk gebeligimde kusma vs birde bebege yonelik beslenememe(bulantidan vs bol karbonhidrat az protein) bebegim 2700 dogdu sonra 2.500 e dustu.ilk ay sutum meme deliklerim kapandigi icin aslinda yetmemis bebik iyice kilo kaybetti falan derken ilk yilimiz kabus gibiydi.ozel recete mamalarla falan kilo aldirdik. Simdi o tramva yuzunden ite kaka giyorum.bu bebegi kilolu dogurmak istiyorum nasipse butun gun int bakiyorum bebege ne kilo aldirir diye. Avokado muz falan abancam

Insallah benimde hafifler canim istahsizlik gerçekten cok fena ya sadece tansiyonum dusmesin diye yiyorum biseyler yoksa acikma hisside gitti artik Kefir ve peynir yiyebiliyorum bolca Allahtan bi onlar var bide acayip portakal ve havuc cekiyor canim hahahha . Benimde bir kac defa abur cubur cekti kosarak gidip yedim

Bence c vit ihtiyacınız var mesela benim demirim cok düşük hep et aşerdim

Bence c vit ihtiyacınız var mesela benim demirim cok düşük hep et aşerdim
Bana da oyle geliyor ya çünkü biraz da bogazim sismisti o gunden beri greyfurt ve portakal tuzlayip yiyiorum .
Bu arada normalde asiri yuksek proteinle beslenen bir aileyiz hergun et ve yumurta yemedigimiz gun yoktur diyorum vucudumda cok fazla diye mi boyle tiksindim acaba ay gormeye bile tahammulum yok

Bence olabilir mesela bu aralar normalde yoğurt sevmem yoğurt yemek istiyorum her öğünde süt severdim ondan tiksindim

Herkese merhabalarr
İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Sat:3 Haziran
Keseyi 5+1 de gördük kalp atışını da 7+1 de duyduk cinsiyeti öğrenmeme 3 hafta kaldı sonraki kontrolü bekliyorum ama tüm teorilere göre kız bebek çıkıyor ve sanırım hesaplar doğruysa doğum tarihim 10 Mart olacak ogretmenhanim

kızlar iyi gecele bugun sükürler olsun bana yatış verildi ve serumlara baslandı. bu gece acilde denk gelen doktor sen nasıl ayaktw duruyorsun bu anlattıkların yatışta olması gereken hastanın belirtileri daha once acile neden gelmedin dedi. dün geldiğimi ama demekki doktor farkı olduğunu söyledim sağolsun hemen beni kan idrar ve yatısa yonlendırdı

Çok şükür ben de çok şaşırmıştım iyice toparlan inşallah
Hoş geldiniiz ekliyorum

Kızlar gece gece aklıma takıldı.
Şimdi ben nasip olursa vajinal doğum yapmak istiyorum. Tabi duruma göre değişir daha erken.
Ama benim hastane 30-35 km evimize.
Biz ilçede yaşıyoruz. Neyse ben ya yetişemezsem hastaneye arabada doğurursam falan tecrübeli arkadaşlar doğum kaç saat önceden belirti veriyor kiayy kafamda deli sorular

Ayy ne guzel ya benim istah sifir kizlar proteine dair bisey yemedim hala asla yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz boyle insallah yakin zamanda duzelir midem
Al benden de o kadar. Birkaç gündür hiçbir şey yiyemiyorum. Azcık kraker yada leblebi… Öğürmekten boğazım ağrıyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da geçer nasılsa.

Canim ilk dogumlar uzun suruyor diyor kadin dogum uzmanlari benimki de tam 28 saat surmustu oyuzden o konuda endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…