- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.641
Şekersiz fıstık ezmesi de öneririm diyetisyen önerdi bi tatlı kaşığıBende suan kalori sayimi ile ilerliyorum gunde 1800-2000 arasi almaya calisiyorum.ogunlerimide dengeliyorum.
Sabahlari yumurta avokado 1 dilim kepek ekmegine peynir zeytin domates
Oglen protein(kofte balik tavuk) yanina karbonhd bulgur yada makarna
Ara ogun ya kuruyemis ya ayran ya meyve
Aksam corba yanina sebze
Suan boyle ilerliyorum.porsiyon kontrollu.
Arada ufak kacamak yapiyorum ama sonraki ogun dengeliyorum.
Suan icin kg almadim ama ilerleyen zamanda nolacak gorecegim bende
Mutlaka kacamak olacak.bende 1 hafta sonra bugun kendimi koca bir salcali makarna ile odullendirdim mesela:) ama yarin duzene geri donecegimBen de her sabah yumurta yeşillik peynir mutlaka
Yoğurt süt ceviz meyve böyle ilerliyorum bakalım arada kaçırıyorum tabi
Öyle olmaz insallah yaNe yapcaz peki doktorum böyle gidersen 30 kiloyla kapatırsın dedi korktum biraz açıkcası
Kanamam yok çok şükür ama bazen ağrı giriyor gidiyor rahim büyüyor normal galibaVar az once bi vurdu gecti:) ben bide kizi tasiyorum bazen illa kucak istiyor(10 kg)
o zaman agrim biraz artiyorama saglikli bir gebelikse ,kanama vs yoksa endiselenme cok normal rahim buyuyor.yarin daha gobuslu olman icin o agrilar gerekli:)
Amin inşallahÖyle olmaz insallah yaama burda hic karismadi dr su ana kadar kiloma istanbuldaki drum yedigim zeytinin sayisina karisiyodu ki kilolu degildim ama yeterr deyip dr degistirmistim sirf bu yüzden 26. haftalardan sonra. Tabi ki cok kilo almak güzel bisey degil ama baskiya da gelemiyorum
Ben hic yeme icmeden kesilmedim siddetli bulantim da olmadi, tatil acik büfe su bu derken hamile olmasam da kesin alirdim. Bundan sonra daha dikkatli oluruz insallah
Ben fistik ezmesini lifalif(sicak suyla aciyorum)+hind cevizi yagi+ tahin +pekmez+fistik ezmesi karistirip uzerine muzz ve kuru incir dilimleri ile yiyorum..ay denemelisin hele tatli ihtiyaci icin ooffŞekersiz fıstık ezmesi de öneririm diyetisyen önerdi bi tatlı kaşığı
Aşırı protein içeriyormuş meyvenin üzerine güzel oluyor :)
ovvv denerimmBen fistik ezmesini lifalif(sicak suyla aciyorum)+hind cevizi yagi+ tahin +pekmez+fistik ezmesi karistirip uzerine muzz ve kuru incir dilimleri ile yiyorum..ay denemelisin hele tatli ihtiyaci icin ooff
Hatta sadece bir kapta once hindistan cevizi yagi+tahin+pekmezi karistir ve tadina bak..sok olacaksin.bildigin şokella oluyorovvv denerimm
Hadi ya bayilirim da çikolataya.Hatta sadece bir kapta once hindistan cevizi yagi+tahin+pekmezi karistir ve tadina bak..sok olacaksin.bildigin şokella oluyorben bu 3 lunun bu tadi verdigine inanamamistim.bir arkadasim onermisti cokokrem yerine kullan diye. Amaaan tahin pekmez iste demistim deneyince sok oldum
Ayy benim de inşallah hemen gösterir cok merak ediyoruuum. Kaçta gitmiştin. Bi de çok korkuyorum birkaç hafta sonra başka cinsiyet söylerler diye belli olsa daBuda bugün çekildi teyzoşları eli hep yüzünde kızımın nazlı bişe olcak sanırım
Bende bulantida var ama yememe engel olmuyorHadi ya bayilirim da çikolataya.deneyeceğim cidden. Bulantısı olmayanlar da kiloyla mücadele ediyor
Ay benBende bulantida var ama yememe engel olmuyorafedersin wc ye kosup sonra yola devam ediyorum
Ay ama onemli bir noktayi atladim keciboynuzu pekmezi ile oluyor.digerleri ile olmiyor.hatta bulursan özünu al.keciboynuzu ozuHadi ya bayilirim da çikolataya.deneyeceğim cidden. Bulantısı olmayanlar da kiloyla mücadele ediyor
12 haftalık olmuşAyy benim de inşallah hemen gösterir cok merak ediyoruuum. Kaçta gitmiştin. Bi de çok korkuyorum birkaç hafta sonra başka cinsiyet söylerler diye belli olsa da
Ayy ne guzel ya benim istah sifir kizlar proteine dair bisey yemedim hala asla yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz boyleBende bulantida var ama yememe engel olmuyorafedersin wc ye kosup sonra yola devam ediyorum y
Sen gittiğinde kaç haftalık olcakAyy benim de inşallah hemen gösterir cok merak ediyoruuum. Kaçta gitmiştin. Bi de çok korkuyorum birkaç hafta sonra başka cinsiyet söylerler diye belli olsa da
Ben cok acikiyorum ya hatta normalde böyle değildimAyy ne guzel ya benim istah sifir kizlar proteine dair bisey yemedim hala asla yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz boyleinsallah yakin zamanda duzelir midem
12 inşallah haftaya gideceğimSen gittiğinde kaç haftalık olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?