Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Şekersiz fıstık ezmesi de öneririm diyetisyen önerdi bi tatlı kaşığı
Aşırı protein içeriyormuş meyvenin üzerine güzel oluyor :)

Ne yapcaz peki doktorum böyle gidersen 30 kiloyla kapatırsın dedi korktum biraz açıkcası
Öyle olmaz insallah ya ama burda hic karismadi dr su ana kadar kiloma istanbuldaki drum yedigim zeytinin sayisina karisiyodu ki kilolu degildim ama yeterr deyip dr degistirmistim sirf bu yüzden 26. haftalardan sonra. Tabi ki cok kilo almak güzel bisey degil ama baskiya da gelemiyorum
Ben hic yeme icmeden kesilmedim siddetli bulantim da olmadi, tatil acik büfe su bu derken hamile olmasam da kesin alirdim. Bundan sonra daha dikkatli oluruz insallah

Var az once bi vurdu gecti:) ben bide kizi tasiyorum bazen illa kucak istiyor(10 kg)
o zaman agrim biraz artiyor ama saglikli bir gebelikse ,kanama vs yoksa endiselenme cok normal rahim buyuyor.yarin daha gobuslu olman icin o agrilar gerekli:)
Kanamam yok çok şükür ama bazen ağrı giriyor gidiyor rahim büyüyor normal galiba

Amin inşallah

Şekersiz fıstık ezmesi de öneririm diyetisyen önerdi bi tatlı kaşığı
Aşırı protein içeriyormuş meyvenin üzerine güzel oluyor :)
Ben fistik ezmesini lifalif(sicak suyla aciyorum)+hind cevizi yagi+ tahin +pekmez+fistik ezmesi karistirip uzerine muzz ve kuru incir dilimleri ile yiyorum..ay denemelisin hele tatli ihtiyaci icin ooff

Dyt hilsu diye biri var. Ona yazdim bende sizle ilerlemek isterim diye ama doluynus ekime kadar. Ondan sonra bosluk olursa yazicam size dedi
Sayfasina bi bakin kizlar hamileler hic kilo almamis nerdeyse

Hatta sadece bir kapta once hindistan cevizi yagi+tahin+pekmezi karistir ve tadina bak..sok olacaksin.bildigin şokella oluyor ben bu 3 lunun bu tadi verdigine inanamamistim.bir arkadasim onermisti cokokrem yerine kullan diye. Amaaan tahin pekmez iste demistim deneyince sok oldum

Hadi ya bayilirim da çikolataya. deneyeceğim cidden. Bulantısı olmayanlar da kiloyla mücadele ediyor

Bende bulantida var ama yememe engel olmuyor afedersin wc ye kosup sonra yola devam ediyorumy
Ayy ne guzel ya benim istah sifir kizlar proteine dair bisey yemedim hala asla yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz boyle insallah yakin zamanda duzelir midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…