Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Ben hamile kotu aldim bile normal pantolonlarin olmasi mümkün degil. Havalar burda serinledigi icin elbise de giyemiyorum artik. Gerginlik basta daha cok oluyodu su an daha normal sanki
Bende almam diyordum ama hamile taytı aldım artık dayanamadım benimde akşamları yürüyüş yaparken serin oluyor, elbise etek giyilmiyor artık

kızlar herkese günaydın göbek cevresinde içten ağrı gibi olan var mı tam ağrı değil ama böyle kaşınma gibi içten hissettiriyor kendini anlamadım bir kaç gündür

Bana da öyle geliyor yaa belli olursa erkek olur nipt cinsiyet için yaptıracaktım vaz geçtim
InsAllah hayirlisi ne ise o da olur Allahin izni ile
Bana da cogu kisi yapma dedi falan filan bi dusundum yapsam mi yapmasam mi. Bence tercih meselesi. Zaten cocuk dogana kadar bir suru testler yapiliyor. Ikilem arasinda kaldiysan yapmaman daha iyi. Ben biraz nettim o konuda o yuzden yaptim

Merhabalar, ben de 54 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan. Her gün hafif bulantım oluyor ve ağzımda çok değişik bir tat, bu tadı bastırmak için de tuzlu yemek ihtiyacı hissediyorum. Yemek yerken bulantım olmadığı için iştahım var :) Bu arada 2 gün önce fetal DNA yaptırdım cinsiyet de o zaman belli olacakmış.

ben de aynı, mide bulantılarım olduğunda hamurlu şeyler iyi geldi. aç kalınca da daha çok bulanıyorum diye olanlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…