Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Kışın ne giyeceğim ya pantolon kiloluyken hiç sevmem tayt külotlu çorap tunik falan geliyor aklıma
Bende hep tayt ustu uzun kazaklar giymistim.şardonlu hamile taytlari var super.tavsiye ederim:) birde huylanmiyorsaniz sayet, cok para vermeyin dolap gibi 2. El uygulamasindan alin zaten giyceksiniz 4-5 ay falan:)

Kizlar bundan herkes memnunmus, benim bebelerin zamaninda farkli versiyonlari vardi. Herkes asiri tavsiye ediyo bilginiz olsun. Alicam bende sanirim

Eklentiler

• IMG_2504.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 22
Yaaağğ karnın çıkmış baya bana doktorum kızdı valla 3 kilo alınca kaç haftalık bu arada maşallah
Hic kilo almadim.57.5 hamile kaldim hala 57.5 im ama gobus aldi basini gidiyor:) 10+4 um suan.ilk gebelige gore 2 gebeliklerde hizla buyurmus rahim kasi hafizasi oldugu icin cabuk esnermis. İsyerinde saklamam zorlasacak gibi duruyor...

Canim annemde aynisini dedi ama benim ilki kizdi ve gogsum anca emzirirken 6. Ayda falan buyudu
Ya bence hepsi hurafeleraslinda. Her kesin vucudu farkli tepki veriyor her seye. Bazen diyorlar aaa kesinn erkek sendee erkek belirtileri falan filan ama tam tersi oluyor:)
Ben de boyle yaziyorum ama bi taraftan da iste hamilelik hormonlari her gordugume okuduguma bazen inaniyorym

Hic kilo almadim.57.5 hamile kaldim hala 57.5 im ama gobus aldi basini gidiyor:) 10+4 um suan.ilk gebelige gore 2 gebeliklerde hizla buyurmus rahim kasi hafizasi oldugu icin cabuk esnermis. İsyerinde saklamam zorlasacak gibi duruyor...
Yaaa ne güzel maşallah ben 12 haftalık oldum karnım pek yok kız olduğu için galiba

Ne yapcaz peki doktorum böyle gidersen 30 kiloyla kapatırsın dedi korktum biraz açıkcası
bence kilo aliminin bir tarafi kesinlikle genetikle alakali.ilk gebeligimde 20 kg ile doguma gittim.ciktim bi 10 gider sandim yook 5 gitti kalan kaldi ustumde(emziremedim cok ondan belki) halbuki hamilelikte cook dikkat ettim, plates yuruyus yaptim ama aldim yani o kilolari.son haftalarimda paatir patir artiyordum tartida ama aileye bakiyorum 20 kg dan az doguma giden yok annem ablalarim.ama hepimizde sonrasinda eski kilolara donduk:)

İnşallah anneme çekerim benim boyumda pek yok eşim top gibi yuvarlarım seni diyor

Benim de öncesinde cok kilolu dönemim var o yüzden kilo hafizasi var bence normal insan gibi yiyip kilo alıyorum ama az yersem anca dengede kalıyor
Çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok diyetle ilerliyorum kızlar resmen diyetisyenle çalışıyorum

Bende suan kalori sayimi ile ilerliyorum gunde 1800-2000 arasi almaya calisiyorum.ogunlerimide dengeliyorum.
Sabahlari yumurta avokado 1 dilim kepek ekmegine peynir zeytin domates

Oglen protein(kofte balik tavuk) yanina karbonhd bulgur yada makarna

Ara ogun ya kuruyemis ya ayran ya meyve

Aksam corba yanina sebze
Suan boyle ilerliyorum.porsiyon kontrollu.
Arada ufak kacamak yapiyorum ama sonraki ogun dengeliyorum.
Suan icin kg almadim ama ilerleyen zamanda nolacak gorecegim bende

Kızlar hafif kasık ağrılarınız var mı ?
Var az once bi vurdu gecti:) ben bide kizi tasiyorum bazen illa kucak istiyor(10 kg) o zaman agrim biraz artiyor ama saglikli bir gebelikse ,kanama vs yoksa endiselenme cok normal rahim buyuyor.yarin daha gobuslu olman icin o agrilar gerekli:)

Ben de her sabah yumurta yeşillik peynir mutlaka
Yoğurt süt ceviz meyve böyle ilerliyorum bakalım arada kaçırıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…