- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.621
Bende hep tayt ustu uzun kazaklar giymistim.şardonlu hamile taytlari var super.tavsiye ederim:) birde huylanmiyorsaniz sayet, cok para vermeyin dolap gibi 2. El uygulamasindan alin zaten giyceksiniz 4-5 ay falan:)Kışın ne giyeceğim ya pantolon kiloluyken hiç sevmemtayt külotlu çorap tunik falan geliyor aklıma
Bende tam 3 kilo almisimYaaağğ karnın çıkmış baya bana doktorum kızdı valla 3 kilo alıncakaç haftalık bu arada maşallah
Hic kilo almadim.57.5 hamile kaldim hala 57.5 im ama gobus aldi basini gidiyor:) 10+4 um suan.ilk gebelige gore 2 gebeliklerde hizla buyurmus rahim kasi hafizasi oldugu icin cabuk esnermis. İsyerinde saklamam zorlasacak gibi duruyor...Yaaağğ karnın çıkmış baya bana doktorum kızdı valla 3 kilo alıncakaç haftalık bu arada maşallah
Ya bence hepsi hurafelerCanim annemde aynisini dedi ama benim ilki kizdi ve gogsum anca emzirirken 6. Ayda falan buyudu
Ne yapcaz peki doktorum böyle gidersen 30 kiloyla kapatırsın dedi korktum biraz açıkcasıBende tam 3 kilo almisim
Bende var bundan.cook memnunum.kizim baya uzun kullandi ben mamasini ek gidasini bile bunda yedirdim epey sureKizlar bundan herkes memnunmus, benim bebelerin zamaninda farkli versiyonlari vardi. Herkes asiri tavsiye ediyo bilginiz olsun. Alicam bende sanirim
Yaaa ne güzel maşallah ben 12 haftalık oldum karnım pek yok kız olduğu için galibaHic kilo almadim.57.5 hamile kaldim hala 57.5 im ama gobus aldi basini gidiyor:) 10+4 um suan.ilk gebelige gore 2 gebeliklerde hizla buyurmus rahim kasi hafizasi oldugu icin cabuk esnermis. İsyerinde saklamam zorlasacak gibi duruyor...
Ben 5 aldimNe yapcaz peki doktorum böyle gidersen 30 kiloyla kapatırsın dedi korktum biraz açıkcası
Doktorun fırça atar ama diyimBen 5 aldimherkesn vücudu farklı ya. Aşırı da yemiyorum. Ama ben hemen kilo alan biriyim ne yapayım
bence kilo aliminin bir tarafi kesinlikle genetikle alakali.ilk gebeligimde 20 kg ile doguma gittim.ciktim bi 10 gider sandim yook 5 gitti kalan kaldi ustumde(emziremedim cok ondan belki) halbuki hamilelikte cook dikkat ettim, plates yuruyus yaptim ama aldim yani o kilolari.son haftalarimda paatir patir artiyordum tartidaNe yapcaz peki doktorum böyle gidersen 30 kiloyla kapatırsın dedi korktum biraz açıkcası
Bir şey demedi de en fazla istediğimiz 16 kilo falan dedi vajinal doğum için zor oluyormuş. Tabi herkesin vücudu farklı dediDoktorun fırça atar ama diyim
İnşallah anneme çekerim benim boyumda pek yok eşim top gibi yuvarlarım seni diyorbence kilo aliminin bir tarafi kesinlikle genetikle alakali.ilk gebeligimde 20 kg ile doguma gittim.ciktim bi 10 gider sandim yook 5 gitti kalan kaldi ustumde(emziremedim cok ondan belki) halbuki hamilelikte cook dikkat ettim, plates yuruyus yaptim ama aldim yani o kilolari.son haftalarimda paatir patir artiyordum tartidaama aileye bakiyorum 20 kg dan az doguma giden yok annem ablalarim.ama hepimizde sonrasinda eski kilolara donduk:)
Aslında bende yemiyorum ama açta uyuyamıyorum napim yaBir şey demedi de en fazla istediğimiz 16 kilo falan dedi vajinal doğum için zor oluyormuş. Tabi herkesin vücudu farklı dedi
Keşke almasam ama aşırı ödem tutuyorum
Benim de öncesinde cok kilolu dönemim var o yüzden kilo hafizasi var bence normal insan gibi yiyip kilo alıyorum ama az yersem anca dengede kalıyorbence kilo aliminin bir tarafi kesinlikle genetikle alakali.ilk gebeligimde 20 kg ile doguma gittim.ciktim bi 10 gider sandim yook 5 gitti kalan kaldi ustumde(emziremedim cok ondan belki) halbuki hamilelikte cook dikkat ettim, plates yuruyus yaptim ama aldim yani o kilolari.son haftalarimda paatir patir artiyordum tartidaama aileye bakiyorum 20 kg dan az doguma giden yok annem ablalarim.ama hepimizde sonrasinda eski kilolara donduk:)
Ayyy bizim dogumBendeki son durum:)
Bende suan kalori sayimi ile ilerliyorum gunde 1800-2000 arasi almaya calisiyorum.ogunlerimide dengeliyorum.Benim de öncesinde cok kilolu dönemim var o yüzden kilo hafizasi var bence normal insan gibi yiyip kilo alıyorum ama az yersem anca dengede kalıyor
Çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok diyetle ilerliyorum kızlar resmen diyetisyenle çalışıyorum
Var az once bi vurdu gecti:) ben bide kizi tasiyorum bazen illa kucak istiyor(10 kg) o zaman agrim biraz artiyorKızlar hafif kasık ağrılarınız var mı ?
Ben de her sabah yumurta yeşillik peynir mutlakaBende suan kalori sayimi ile ilerliyorum gunde 1800-2000 arasi almaya calisiyorum.ogunlerimide dengeliyorum.
Sabahlari yumurta avokado 1 dilim kepek ekmegine peynir zeytin domates
Oglen protein(kofte balik tavuk) yanina karbonhd bulgur yada makarna
Ara ogun ya kuruyemis ya ayran ya meyve
Aksam corba yanina sebze
Suan boyle ilerliyorum.porsiyon kontrollu.
Arada ufak kacamak yapiyorum ama sonraki ogun dengeliyorum.
Suan icin kg almadim ama ilerleyen zamanda nolacak gorecegim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?