Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Kızlar selam,

Bir süredir bulantı ve kusma ile mücadele ettiğimden pek sayfaya girme fırsatım olmadı

Bi çok kişi cinsiyet öğrenmiş çoğu erkek hatta maşallah hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum kızlar

15. Haftaya girdim ve bulantı kusmalarım aralıksız devam ediyor, ne yapsam faydası yok

Zencefil tozu parmağımı batırıp yaliyorum ya da yarım limonu tuzla yiyorum ikiside iyi geliyor

2. Gebelik.58 kg yum
Ben de hissettim net olarak biyere toplandi dokununca geri gitti bu arada ilkinde de ayni boyle cok erken sekilde uzaninca sabahlari ozellkle dumduz karnimda cikintilar oluyor geri gidiyordu doktora video gösterdiğimde bu bebegin kendisi demisti .

Bu arada bende zayifim baya onun etkisi oldugunu soylemisti doktorum

Ben yasadim canim 2 gun surdu kosarak doktora gittim hic bir sorun gorulmedi. Plesentada ya da cevrasinde hic hir kanama alani yoktu.
Doktor plesenta olusurken kilcal damarlar catlar ve iceride kurur oda kahverengi sekilde gelebilir gebelerin yuzde 50’si yasar dedi . Cok sukur sonra bir sknti yasamadim

Mart anneleri hepinize merhaba benim tahmini doğum nisan başı ama ilk çocuğum sezaryenle doğduğu için martın son haftasında doğum olur diye düşünüyorum ben de mart annesi olacağım inşallah sağlıkla 10+2yim, uzun zamandır yazılan yorumları hep okuyorum. Cinsiyet öğrenen çok kişi var ve hep erkek bakalım ben de merakla bekliyorum, ilk çocuğum erkek sağlıkla doğsun bebişlerimiz

evet progestan fitil kullanıyorum alakalı olabilir mi koyu kıvamlı akıntı gibi değil de çamaşırımda ıslaklık var su gibi sanırım kıvamsız
Progestrone o akintiyi yapiyor canim 2 ay kullandim hep olmustu gebeligin ilk gununden beri

Merhaba bende 11+4. Haftadayim bugun 12+2de doktora gidicem cinsiyet belli olurmu acaba ohluma 11+5de erkege benziyor demisti oyle oldu

Kızlar hastaneye geldim kahverengi akıntım yoğunlaştı ultrasona gircem çok korkuyorum dua edin bebeğime bişe olmasın ağlamaktan gözlerim şişti
Ne dedi doktor canım endişe etme inşallah bebeğinde birsey yoktur. Oluyor böyle durumlar biliyorsun stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…