Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Ayyyy onu da dusundum . Benim kaynanam aslinda mukemmel insan . Ama ben oyle kaynana olmayacagim. Kendimden biliyorum
Mükemmel kaynana mı öyle bir kaynana var mı gerçekten benim bir oğlum var, ikinci de erkek olursa diye düşünüyorum kara kara, ben de pek iyi olamam sanırım

Canım günlerimiz çok yakın. Benim de gruptaki diğer arkadaşlara göre haftam daha küçük 10+2 olacagım yarın

Bende 11.haftada yaptırdım ama malesef kilo var benim.henüz sonuc gelmedi 9 gun oldu

Canım günlerimiz çok yakın. Benim de gruptaki diğer arkadaşlara göre haftam daha küçük 10+2 olacagım yarın
Yaa benden 1 gün sonra o zaman senin tahmini doğum 5 nisan mı ki? Benim 4 nisan çünkü. Bayadır nisan annelerini takip ediyorum ama orda beta takipleri yeni bitti, kese kalp atışı muhabbetleri falan derken çok geriden gidiyormuşum gibi geldi. Bu grup daha heyecanlı geldi bana bayadır sessiz sessiz okuyorum

Bende 11.haftada yaptırdım ama malesef kilo var benim.henüz sonuc gelmedi 9 gun oldu
İnşallah güzel sonuç alırsınız ben de dayanamayıp bu hafta yaptırmayı düşünüyorum ama 10 haftalık fraksiyon düşük olur mu bilemiyorum. Sonucunuz gelince sizin fraksiyon kaçmış yazabilir misiniz?

Ben tam 12. haftada yaptırmıştım 12,56 gelmiş fetal fraksiyon değeri. Genellikle 11. haftayı beklemek öneriliyor diye biliyorum düşük olma ihtimaline karşın

Ay cok sukur cok sevindim masallaj

Benim fetal fraksiyon 12+2 de 16.71 çıktı. %4 üzeri normal ama %10 dan fazla çıkması sonuçların güvenirliği açısından daha iyiymiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…