Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Merhabalar sat 18 haziran 11+6 haftalığız geçen cuma fetal için kan verdim bu dünün ultrasonu sizce cinsiyet ney en geç hafta başı öğreneceğiz cinsiyeti hayırlısıyla inşallah
Ben kafa yapısını erkeğe benzettim. Alnı daha çıkık oluyor erkek bebeklerin, kızların daha kibar oluyor. Benim ilk oğlumun da böyleydi bu haftalarda ultrason görüntüsü. Allah gönlüne göre versin inşallah

Ben de geçen cumartesi gittim ikili tarama için kan sonuçlarım daha çıkmadı. 2 hafta önce kendi doktorum %80 cinsiyet belli demisti bu sefer detaylı yapan göremedi bağdaş kurmuş gözükmüyor dedi bu cuma tekrar bakicaz sizce ultrasona göre tahminleriniz neler:)))

Eklentiler

• 1000353716.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 49
Kız
Tabi ciddiye almayın bilimsel değil hisler

Yaa sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah hep kız isterdim ilk cicibici ama bende dün erkek gibi hissetmiştim ultrasonda görünce hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemi yok cinsiyetin tabiki

Kız
Tabi ciddiye almayın bilimsel değil hisler
Yaaa kız duyunca hep heyecanlaniyorum tanıdığım herkes erkek hissediyoruz diyolar kız hisseden çok az genelde o yuzden kız denilince mutlu oluyorum öncelik sağlıklı olsun da ilk cocugum nedense kız olsun istiyorum inşallah amin

Valla ben alışverişe lohusa pijamaları ile start verdim
Şimdilik yatırımı kendime yapıyorum
Kusmalar bitince bebiş biraz büyüyünce ona başlarım

Kızlar benim akıntım devam ediyor az az plesanta aşağıda olduğu için demişti dün ne zaman yukarı çıkar bilginiz var mı acaba
Bol su için ve her fırsatta ayakları havada tutarak uzanın
Bol dinlenme çok etkili oluyor
2. Gebeliğimde 18. Haftada plesantadan yoğun kanama gelince öğrenmiştim plasentamın aşağıda olduğunu
Bu şekilde yaparak oğluşu 40+2 ye getirdim :)

Bana etrafımdaki herkes erkek diyordu. Ruyalarında da erkek görüyorlardı. Ama doktor kıza benzetti

Ahahah aynı düşüncede olmak benim de 13 Nisan tahmini ama sezeryan olursa Mart diye burayı da takip ediyorum ve bu grubu ben de seviyorum çol güzel bilgiler ediniyorum burda sanırım ben de daha çok buraya takılırım gibi Evanora ‘yı da alıp

Ay herşeyin hayırlısı ne bileyim bende babası da minyon tipleriz erkekse dayıya geçer o halde bende folik aside önceden başladim ya ona yordum onun faydası herhalde diye baya da iştahlıyım göbeğimde erkenden çıktı sağlikli olsun da artık nasıl olursa olsun bi kayıptan sonra hala rüya gibi geliyor hatta dün hamile olduğumu unutup 2 kez x-ray den geçtim sonra vicdan azabı çektim inşallah bişey olmamıştır diye

Ya alın beni de dhaa önce de yazmıştım hatırlayanlar vardır belki ahhahah ay diğer grupta bir sirkülasyon yokkk hiç azıcık heyecan sohbet lazım

Kızlar benim de tahmini 10 Nisan ama planlı sezeryan olursa 38 diyerek bu gruba geleym izninizle tabii ben normal olsun çok istiyorum çünkü normal doğumu engelleyecek bir unsur yoktu bende ilk sezeryanda küçük bir ihtimal mart olabilir diye ve buranın enerjisi ile Ben de buraya geldim size bir sorum var bütün yiyeceklerden tiksnmem sonucunda arada içtiğim prilamı devamlı olarak içmeye başladım. İki günde mide sorunjm %70 geçti. Hala domatesten tiksiniyorum tabii yiyemiyorum Ama bu kadar hızlı olması normal mi sizce de insan bazen belirti de olsa iyi olur diyor en son 12 gün önce muayene olmuştum ve daha muayeneme 15 gün var sabırsızlanıyorum

Canım benim bebişime de bakar mısın kız gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_0518.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…