Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Benim de 3 cm canım doktor ilk 3 ayda olur sonra kendiliğinden gidiyor demişti. Başka doktor a gittiğimde de takip edicez demişti ama ağrı bende de oluyor korkulacak bir şey yok demişti doktorum endişelenme takip edildiği sürece sorun olmaz

Kızlar okullar açıldı ve ben sandalyede otururken kuyruk sokumum feci ağrıyor akşam eve gelsem de uzansam diye bekliyorum sizde de şiddetli ağrısı olan var mı sürekli sandalyede oturmaktan
Bende de aynı durum var oturmak istemiyorum bir süre sonra kuyruk sokumu ve belim kopacakmış gibi ağrıyor. Doktoruma söyledim muhakkak yarım saatte bir en geç saatte bir ayağa kalkıp 2 dk yürü çok oturma dedi. Birde ortopedik oturma minderi aldım o baskıyı azalttı ağrımı hafifletti masa başı çalışıyorsanız minderi almanızı tavsiye ederim tabi yine doktorunuza sorun muhakkak.

Bende pazartesi günü öğrendim 14+1 de

Erkek olduğu için belli olur ben fetal dna yaptırdım doktoruma söylemeyin kağıda yazın dedim. 14+1 de doktor ultrasonda muayene ederken bebek hareket etti pipisini çok rahat gördüm. Gitmeden önce küçük bir parça çikolata ye enerjik olsun rahat görünsün :) Allah gönlüne göre versin inşallah ve tabi sağlıklı olsun hepimizin bebeği:))))

Bilgileri doldurursan yazayım
Son adet tarihi
Kese görme haftası
Kalp atışı duyma haftası
Tahmini cinsiyet
Kesin cinsiyet
Tahmini doğum tarihi
Canım beni de yazar mısın?
Yaş 45
İlk çocuk
07.06.2025
Kese 5+3
Kalp kalp atışları 6 + 5
Tahmini cinsiyet kız ve erkek
Kesin cinsiyet kız ve erkek
Tahmini doğum tarihi 13 Mart 2026

Ben de bunu kullanıyorum, Çatlak için de hem araştırdım hem de doktorum önerdi. En eski marka ve en iyisi dedi Lierac Phytolastil ablam, arkadaşım ve kuzenim de sadece Lierac kullandı ikisinde de bir tane çatlak yok. Ben de Lierac günde bir kere kullanıyorum sabah, akşam da yağı kullanıyorum.

Prilamda B vitamini var bana biraz daha iyi geliyor bir kere içmeyim dedim belki geçmiştir diye aman Allahım o gün bitmedi gece bile uyuyamadım 5 kilo vermiştim şimdi eksi 1 deyim.Bir de geçen bir şey okudum yaş arttıkça,kilo arttıkça hiperemezis in şiddeti artıyormuş.Benim cinsiyet yine aynı olmasına rağmen gebeliğin üzerinden 3 sene geçti ve bu sefer bulantım daha şiddetli.14+4 şu an 17-18 gibi geçmesini bekliyorum.

Son düzenleme:
12 +6 da doktor tahmin ederse iyi bir doktorsa kesin öğrenirsin .ben geçen gebeliğimde perinatolog tam 13 de tahmin etmişti yüzde 90 sonra fetalde kesinleşti ve şu an karnım fazla çıkmadı uzun zamandır aynı sanki hem hafta erken (14+4)hem de fazla kilo almadım ona bağlıyorum inşallah iyidirdoktora 1 ay oldu gitmedim bu hafta kontrol.

uzun zamandır değerlerim kötü ayın 28 inden beri hastanede yatıyorum ben

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…