Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Kızlar okullar açıldı ve ben sandalyede otururken kuyruk sokumum feci ağrıyor akşam eve gelsem de uzansam diye bekliyorum sizde de şiddetli ağrısı olan var mı sürekli sandalyede oturmaktan

Ayyy bende de tam tersi var 2 kız evlad okınca erkek istiyorum erlek haberleri alınca ben mutlu oluyorum vnmki faha belli değil devlet zaten sağ olsun usg kağıdo bile vermiyor 2 ad car biri kese diğeride acil vermişti elünde bulunsun dedi erkek hissediyorum ama kızım olacak gibi ne demekse artık

Kızlar okullar açıldı ve ben sandalyede otururken kuyruk sokumum feci ağrıyor akşam eve gelsem de uzansam diye bekliyorum sizde de şiddetli ağrısı olan var mı sürekli sandalyede oturmaktan
Bu bende de var özellikle bir haftadır fenayım masa başı çalışıyorum ve çok zorluyor biraz şişlik de var hatta. Bu hamile kalmadan önce de başıma gelmişti şimdi yine oldu

Çıkın çıkın gelin yakında mart-Nisan olacak grubun adı
Benimde mart başı ama şubat sonu da olabilir diye şubata da bakayım dedim orada çok tuhaf hissettim sanki bu grubu aldatıyor gibi bir his
Bu ben şubat sonu doğum olması ihtimali de var. Ama şubat grubuna giremiyorum sadece buraya ait hissediyorum

Ben de uzun süre oturamıyorum illa kalkıp dolaşıyorum illa uzanmak istiyor vücudum

Çıkın çıkın gelin yakında mart-Nisan olacak grubun adı
Benimde mart başı ama şubat sonu da olabilir diye şubata da bakayım dedim orada çok tuhaf hissettim sanki bu grubu aldatıyor gibi bir his
Ahahha geldik geldik Mart görünümlü Nisan’lılar olarak Ya bir de bu gruba ilk yazmıştım umarım burda olurum diye bu grubun enerjisini seviyorum. Üyeler çok tatlış

Ay kizlar siz yazdıkça benim de içimi heyecan kapladı bir kızım var peşi hep erkek dediler benimki biraz erkeğe benziyordu da küçükken bakalım tabiki önce sağlıklı olsun biri kız biri de oğlan olsun inşallah haftaya sali gideceğim belki olurmuki 14.hafta

Arkadaşlar şu anda 9 artı 6 günlük hamileyim 10 gün önce uzun bir yolculuk yapacağım için doktor muayenesinde küçücük bir kistim olduğunu söyledi ama önemli değil benim takipte hastam olsaydın ben sana bunu söylemeyecektim Bir de dedi ama 4-5 gündür sol yumurtalığım ağrıyor ve her geçen gün artıyor aranızda gebelik kisti olan var mı sanki yumurtlayacakmışım gibi sürekli sol yumurtalığım ağrıyor bazen şiddetli oluyor ve bacağımı vuruyor 15 gün sonra muayene var ve ben gitsem gitmesem mi doğal bir ağrı mı rahimden mi kestiremiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…