- 21 Ağustos 2025
- 22
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #7.961
ay benimki de 26 mart umarım erkek olurCanim atmana gerek yok
Eger martdaysa dogumun erkekdir bakmadan soyleyelim
Ayy sorma bu ben.kızlar evinden midesi bulanan var mı evin heryerinden midem bulanıyooorrhastane serüveni çok iyiydi böyle devam ederse tekrardan yatış yaptırıcam. bir insan evinden midesi bulanabilir mi ya? odamdan yatağımdan salonumdan her yerden midem kalkiyo
Benim de var kistim . Bazen çok ağrım oluyordu. Doktor normal olduğunu söylediArkadaşlar şu anda 9 artı 6 günlük hamileyim 10 gün önce uzun bir yolculuk yapacağım için doktor muayenesinde küçücük bir kistim olduğunu söyledi ama önemli değil benim takipte hastam olsaydın ben sana bunu söylemeyecektim Bir de dedi ama 4-5 gündür sol yumurtalığım ağrıyor ve her geçen gün artıyor aranızda gebelik kisti olan var mı sanki yumurtlayacakmışım gibi sürekli sol yumurtalığım ağrıyor bazen şiddetli oluyor ve bacağımı vuruyor 15 gün sonra muayene var ve ben gitsem gitmesem mi doğal bir ağrı mı rahimden mi kestiremiyorum ya
kız gibiMerhabalar sat 18 haziran 11+6 haftalığız geçen cuma fetal için kan verdim bu dünün ultrasonu sizce cinsiyet ney en geç hafta başı öğreneceğiz cinsiyeti hayırlısıyla inşallah
Ay gerçekten miii. Böyle kasık batması gibi değil ama tam bir yumurtlama ağrısı gibi doluluk olan bir ağrı dün Çığlık attırdıAyy sorma bu ben.
Benim de var kistim . Bazen çok ağrım oluyordu. Doktor normal olduğunu söyledi
Ay gerçekten miii. Böyle kasık batması gibi değil ama tam bir yumurtlama ağrısı gibi dolulukAyy sorma bu ben.
Benim de var kistim . Bazen çok ağrım oluyordu. Doktor normal olduğunu söyledi
Merhaba ben öyleydim kışın başka şehirde başka evde yazın kendi evimizde yaşıyoruz yazın evimden iğrenmiştim şimdi burada ki evde böyle hissetmiyorum ama midem kotüydü safra vs hersey vardı ama iki gündür prilam içiyorum düzenli ve çok iyi geldi eski hayatıma döndüm gibi bir şey çok çok mutluyum iyi geliyorsa deneyin derimkızlar evinden midesi bulanan var mı evin heryerinden midem bulanıyooorrhastane serüveni çok iyiydi böyle devam ederse tekrardan yatış yaptırıcam. bir insan evinden midesi bulanabilir mi ya? odamdan yatağımdan salonumdan her yerden midem kalkiyo
Evet . Ama bu hafta ağrı biraz azaldı gibi. Benim ilk gebeliğimde de vardı. Çok sancım ve ağrım olurdu.Ay gerçekten miii. Böyle kasık batması gibi değil ama tam bir yumurtlama ağrısı gibi doluluk olan bir ağrı dün Çığlık attırdı
Biraz rahatladım gerçekten... Teşekkür ederim daha önce kızıma hamileliğimde hiç başıma gelmedi çok şiddetlenmedikce beklemek en doğrusu o zamanEvet . Ama bu hafta ağrı biraz azaldı gibi. Benim ilk gebeliğimde de vardı. Çok sancım ve ağrım olurdu.
Merhaba. Bende bugün itibariyle 12. Haftamdayım. Ve benimde nedense hep sol kasığım ağrıyor. Hatta bacağıma da vuruyor ağrı. Regl olacakmışım gibi. Sebebini anlamadım ama 2 gün önce kontrolden geldim her şey yolundaydı. Çok şiddetli durulmayacak bir ağrı değilse gebelikte ağrılara normal bakıyor doktorlar. Ağrı yaşamayan çok az gebe vardır bence.Ayrıca önemli olsa dr kesinlikle önemli değil demezdi. O yüzden içinizi ferah tutun. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş:)Arkadaşlar şu anda 9 artı 6 günlük hamileyim 10 gün önce uzun bir yolculuk yapacağım için doktor muayenesinde küçücük bir kistim olduğunu söyledi ama önemli değil benim takipte hastam olsaydın ben sana bunu söylemeyecektim Bir de dedi ama 4-5 gündür sol yumurtalığım ağrıyor ve her geçen gün artıyor aranızda gebelik kisti olan var mı sanki yumurtlayacakmışım gibi sürekli sol yumurtalığım ağrıyor bazen şiddetli oluyor ve bacağımı vuruyor 15 gün sonra muayene var ve ben gitsem gitmesem mi doğal bir ağrı mı rahimden mi kestiremiyorum ya
Yaa bacak arasında çıkıntı var o pipi mi kordon mu acabaBenimkine de yorum yapabilir misin2 3 sayfa geride kaldı
Teşekkürler ederimmm. Sizin de hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınızaMerhaba. Bende bugün itibariyle 12. Haftamdayım. Ve benimde nedense hep sol kasığım ağrıyor. Hatta bacağıma da vuruyor ağrı. Regl olacakmışım gibi. Sebebini anlamadım ama 2 gün önce kontrolden geldim her şey yolundaydı. Çok şiddetli durulmayacak bir ağrı değilse gebelikte ağrılara normal bakıyor doktorlar. Ağrı yaşamayan çok az gebe vardır bence.Ayrıca önemli olsa dr kesinlikle önemli değil demezdi. O yüzden içinizi ferah tutun. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş:)
Ben yaa özellikle mutfakta ve balkonda midem bulanıyor kapısının önünden geçmek istemiyorumkızlar evinden midesi bulanan var mı evin heryerinden midem bulanıyooorrhastane serüveni çok iyiydi böyle devam ederse tekrardan yatış yaptırıcam. bir insan evinden midesi bulanabilir mi ya? odamdan yatağımdan salonumdan her yerden midem kalkiyo
Ben 11 den sonra baslamistim sabah aksam doguma kadar kullanmistimKızlar bunu çok gördüm de ne zamandan beri kullanmaya başlıyorsunuz
Bulantı çok zor, bana da bir ara 2 yaşındaki çocuğumdan tiksinme gelmişti. Hayatımın en zor günleriydi. B vitamini değerlerin nasıl? B vitamini eksikliğinde bulantı şiddetli hissediliyor. Ben b12 kullanıyorum, folik asidimde de b6 vitamini vs var. Değerim arttıkça bulantım azaldı, hala bitmedi ama iyiyimkızlar evinden midesi bulanan var mı evin heryerinden midem bulanıyooorrhastane serüveni çok iyiydi böyle devam ederse tekrardan yatış yaptırıcam. bir insan evinden midesi bulanabilir mi ya? odamdan yatağımdan salonumdan her yerden midem kalkiyo
yaaa hahahaahah çocuğumdan tiksinme gelmişti yazmanıza çok güldümmmBulantı çok zor, bana da bir ara 2 yaşındaki çocuğumdan tiksinme gelmişti. Hayatımın en zor günleriydi. B vitamini değerlerin nasıl? B vitamini eksikliğinde bulantı şiddetli hissediliyor. Ben b12 kullanıyorum, folik asidimde de b6 vitamini vs var. Değerim arttıkça bulantım azaldı, hala bitmedi ama iyiyim
Masanın altına tabure koydum ve ayaklarımı uzatıyordumKızlar okullar açıldı ve ben sandalyede otururken kuyruk sokumum feci ağrıyor akşam eve gelsem de uzansam diye bekliyorum sizde de şiddetli ağrısı olan var mı sürekli sandalyede oturmaktan
Bu doğru ve katılıyorumBulantı çok zor, bana da bir ara 2 yaşındaki çocuğumdan tiksinme gelmişti. Hayatımın en zor günleriydi. B vitamini değerlerin nasıl? B vitamini eksikliğinde bulantı şiddetli hissediliyor. Ben b12 kullanıyorum, folik asidimde de b6 vitamini vs var. Değerim arttıkça bulantım azaldı, hala bitmedi ama iyiyim
Normal iç karnınız geniş olabilirkizlar 12+6 haftalik hamileyim hala göbegim cikmadi bu normal mi degil mi biraz korkuyorum? bebek icerde sıkısıp kaldi mi diye gerildim ya bu arada cuma gunu doktora gidicem de cinsiyetini ögrenir miyimmm ki
artik dayanamiyorum cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?