Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Ayy sorma bu ben.
Benim de var kistim . Bazen çok ağrım oluyordu. Doktor normal olduğunu söyledi

Ayy sorma bu ben.

Benim de var kistim . Bazen çok ağrım oluyordu. Doktor normal olduğunu söyledi
Ay gerçekten miii. Böyle kasık batması gibi değil ama tam bir yumurtlama ağrısı gibi doluluk
Merhaba ben öyleydim kışın başka şehirde başka evde yazın kendi evimizde yaşıyoruz yazın evimden iğrenmiştim şimdi burada ki evde böyle hissetmiyorum ama midem kotüydü safra vs hersey vardı ama iki gündür prilam içiyorum düzenli ve çok iyi geldi eski hayatıma döndüm gibi bir şey çok çok mutluyum iyi geliyorsa deneyin derim

Merhaba. Bende bugün itibariyle 12. Haftamdayım. Ve benimde nedense hep sol kasığım ağrıyor. Hatta bacağıma da vuruyor ağrı. Regl olacakmışım gibi. Sebebini anlamadım ama 2 gün önce kontrolden geldim her şey yolundaydı. Çok şiddetli durulmayacak bir ağrı değilse gebelikte ağrılara normal bakıyor doktorlar. Ağrı yaşamayan çok az gebe vardır bence.Ayrıca önemli olsa dr kesinlikle önemli değil demezdi. O yüzden içinizi ferah tutun. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş:)

Teşekkürler ederimmm. Sizin de hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza ay benimki batma gibi degil de tam yumurtlama ağrısı oldugu için kiste yordum biraz umarım bu da ondandır böyle dolu dolu bir ağrı arada batma da oluyor ama bu bıcak tarzı degıl

Ben yaa özellikle mutfakta ve balkonda midem bulanıyor kapısının önünden geçmek istemiyorum

Bulantı çok zor, bana da bir ara 2 yaşındaki çocuğumdan tiksinme gelmişti. Hayatımın en zor günleriydi. B vitamini değerlerin nasıl? B vitamini eksikliğinde bulantı şiddetli hissediliyor. Ben b12 kullanıyorum, folik asidimde de b6 vitamini vs var. Değerim arttıkça bulantım azaldı, hala bitmedi ama iyiyim

yaaa hahahaahah çocuğumdan tiksinme gelmişti yazmanıza çok güldümmm

Kızlar okullar açıldı ve ben sandalyede otururken kuyruk sokumum feci ağrıyor akşam eve gelsem de uzansam diye bekliyorum sizde de şiddetli ağrısı olan var mı sürekli sandalyede oturmaktan
Masanın altına tabure koydum ve ayaklarımı uzatıyordum
İmkanımız varsa deneyin

Bu doğru ve katılıyorum
2. Gebeliğimde bulantım 4 ay sürdü her akşam hastaneye gidip serum alıyordum ve sonra evime dönüyordum
İçerisinde C B vitaminleri bulantı ilacı ve mide koruyucu vardı halk dişinde sarı serum kısacası
Fakat son dönemlerde serumla ölümler meydana geldiği için sarı serumu yani içine sarı rengi verdikleri B vitaminini Seruma katmıyorlar
Doktorum açık açık bu durumdan çekindiğini dile getirdi ve B vitaminini damar yolu ile vermeyeceğini söyledi
Hap olarak da tadı kötü ve bulantı tetikliyor bu nedenle şuan veremem dedi
Sürecimin bu katar zorlu geçmesinde kesinlikle etkisi var artık bundan çok eminim

kizlar 12+6 haftalik hamileyim hala göbegim cikmadi bu normal mi degil mi biraz korkuyorum? bebek icerde sıkısıp kaldi mi diye gerildim ya bu arada cuma gunu doktora gidicem de cinsiyetini ögrenir miyimmm ki
artik dayanamiyorum cok heyecanliyim

Normal iç karnınız geniş olabilir
4 ten sonra belirginleşen bile var rahat olun

18 haziran son adet tarihim dün ikili tarama verdim ense kalınlığı 1.2mm boyu 6.5cm çıktı sizce cinsiyeti ne olabilir yorum yapar mısınız

Eklentiler

• 1000045945.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…